üff bu kaynanalar hep böylemi oluyo yaa.canım sende gündüzleri annenin yanına git.
laf sokuyolar demişsin nası nediolar?
mesela cocuğum küçükken yatağını kendi odama taşıdım hemen görümce-kaynana ay öyle olmaz sana alışır vs. karıştılar
çocuğa oyuncak sepeti alıyorum kaynanam keşke bize de alsaydın bizimki yırtıldı
çocuğum oyuncağını vermiyor bu cimri bu kime çekti gibi imalar
yürüteç almıştık onlara vermemiştim hemen laf atmalar cimri diye,
zaten aynı yaştalar, 1-2 ay içinde bizimki kullanacaktı,bende bidaha verip sonra geri istemek istememiştim,
onun dışında her isteklerini yapmaya çalışsam da sonuçta gelin olduğum için
yaptıklarım görünmez
yok güneşliğimi çekmemişim diye afralar tafrala sürekli hatırlatmalar,
yok evi havalandır..çocuğa ondan yedirme o sağlıklı değil vs
herşeyde bir bilmişlik,karışma
hamilelikten önce hamile kalmamı istemiyodu biraz daha bekleyin vs
tabi kendi kızınınki önce olsun vs diye
yani bir kayınvalideye yakışır yakışmaz herşeye karışır
bi ara annem bana gelse surat yapıyodu, illa annem gelince onu da çağırcakmışım vs
neyse onu biraz atlattık
bi yere gidince haber ver merak ediyoruz
yeni evliyken bi keresinde komşularla alışverişe gittim kendisini çağırmadım diye afra tafra yaptı
yine bi kere de eşimin çok iyi arkadaşı ve ailesi ile eşim çalışırken alışveriş merkezine gitmiştim telefonda bana saymadığı kalmamıştı niye onlarla gitmişim vs
ondan sonra bi daha benimle görüşmeye korkar oldular
kendi ailesinde de kızları evli olanlar gece gezmelerde eşli veya eşsiz farketmez onlara laf yok yani .. kızlarının ayrıcalıkları var hep onların haklı tarafları var
morali bozuk eşi kötü vs
çok dolmuşum off çok yakın bi arkadaşım da yok, arkadaş diye paylaşıyosun sonra başına kalkabiliyo.. o yüzden burada paylaştım çok ihtiyacım var buna..keşke bi kızkardeşim olsaydı annem beni çok anlamıyo sen boşver cevap verme diyo o kadar ama bu ortamı çeken benim
ayyyyyyyyy allah yardımcın olsun..bu kadar dediğin gibi değil ama bu laf sokma merasimini ve birarada olma olayı benide çok bayıyordu..sonradan soguk davranıp mesafemi koydum,çok sık gidip gelmemeye başladım...herkes kendi evinde rahat ediyor sıkılıyorum diyorum..bende hep eşime sarıyordum oda hep ailseini korur..ama böylede çok zor..eşinle konuş ve diren çıkma yanlarına..eşinede söyle sürekli ben senin ailenle olmak zorunda değilim..evimizde yemek yiyelim de ,ben kendi düzenimi oluşturacağım de..ayrıca çocuğunuda koru ve görümcenin çocugu yanlış yaptıgında sende hemen lafı oturt nasıl onlar söyleüyor sende söyle şaka yollu...sen de onun çocuguna yanlış yapınca poposuna şakasına dokundur..anlasınlar biraz..
mesela cocuğum küçükken yatağını kendi odama taşıdım hemen görümce-kaynana ay öyle olmaz sana alışır vs. karıştılar
zaten aynı yaştalar, 1-2 ay içinde bizimki kullanacaktı,bende bidaha verip sonra geri istemek istememiştim,
yaptıklarım görünmez
bi ara annem bana gelse surat yapıyodu, illa annem gelince onu da çağırcakmışım vs
neyse onu biraz atlattık
yeni evliyken bi keresinde komşularla alışverişe gittim kendisini çağırmadım diye afra tafra yaptı
yine bi kere de eşimin çok iyi arkadaşı ve ailesi ile eşim çalışırken alışveriş merkezine gitmiştim telefonda bana saymadığı kalmamıştı niye onlarla gitmişim vs
kendi ailesinde de kızları evli olanlar gece gezmelerde eşli veya eşsiz farketmez onlara laf yok yani .. kızlarının ayrıcalıkları var hep onların haklı tarafları var
morali bozuk eşi kötü vs
çok dolmuşum off çok yakın bi arkadaşım da yok, arkadaş diye paylaşıyosun sonra başına kalkabiliyo.. o yüzden burada paylaştım çok ihtiyacım var buna..keşke bi kızkardeşim olsaydı annem beni çok anlamıyo sen boşver cevap verme diyo o kadar ama bu ortamı çeken benim
madem eşin karışmıyor sen de görtüşmeyi azalt canım.birdenbire olmasada yavaş yavaş bunu yap
sana söylenenlere sende şaka yollu cevap ver.
çocuğunla ilgili birşey diyorlarsa tamam de yine bildiğini yap
dışarı çıkma konusunda da eşime söyledim onun haberi var de olsun bitsin
bir daha sana birşey demezler diye düşünüyorum
yaşadıkların çok büyük sıkıntılar değil ama sürekli ve üstüste gelince gerçekten sinir bozucu bir durum ortaya çıkıyor
keşke eşinde seni anlayabilse ve biraz destek olsa sana işin kolaylaşırdı
yaptıklarım görünmez
neyse onu biraz atlattık
morali bozuk eşi kötü vs
bu sabah onları görmemek için çocuğu dolaşmaya çıkardım, o ortamdan uzaklaşmak için bi süredir çocuğu oyun grubuna vermeyi düşünüyorum bize yakın bi yere gittim görüştüm ufak ama ilgili güzel bi yer, sonra telefon geldi, daha önce başvurduğum ücretli öğretmenlik için bi okuldan aradılar ne kadar sevindim anlatamam, ayrı işim, çevrem ... olacağı için çok mutluyum inşallah bikaç güne başlayacağım çocuğu da yarım gün oyun grubuna 1-2 saat de anneme akşamüstüde gelicem kendi yemeğim ev işim vs çok meşgul olucam ve onlarla fazla yüzgöz olmak zorunda kalmayacağım inşallah başarabilirim, kaçgündür ne kadar sıkılmıştım anlatamam size, Allah'ım büyüklüğünü bir kere daha gösterdi dualarım kabul oldu, ne kadar sevindim anlatamam, bu tarz konularda en önemli çözüm ayrı hayat, ayrı iş,çevre yada kurs vs bu şekilde mesafe koymak daha kolay ve kendiliğinden olucak, bikaçgün içinde gelişmelerden haberdar ederim çok heyecan yaptım yorum ve destekleriniz için saolun kızlar iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?