tv ekranlarından bulunan koca anca bu kadar olurdu....
boşver jesseyevlilik programından mi
Ne zaman dovdu ya? Neden sikayetci olmuyorsun ?Kocam beni dövdü çok kotu dayanamıyorum artik psikopat ruh hastası su hüngür hüngür ağlıyorum bende ona vurdum sırtına suratına ben ona vurdukça o bana daha çok vurdu o kadar kotuyumki
nasıl. öylemi evlenditv ekranlarından bulunan koca anca bu kadar olurdu....
Hayır degildik malesef eşimin işi dolayısıyla istanbula gittik ve ayda bir çocuk gelip bizde bir ay kadar kalıp geri dönüyordu ve ben buna rağmen terbiyemi bozmadım. Birde 2 yıl aynı evde yaşadım ben annemlerle yani kv ile. Bu yüzden kv terbiyesizlik yapanları hiç anlamıyorum istemeyebilirsin anlarım ama saygısızlık benim gözümde affedilebilir birşey değil
Aaa tvdemi bulmus bu kocayi? Sok ustune sok yasiyorum bu ne yahunasıl. öylemi evlendi
bende şimdi okudum. kotes yazdı deminAaa tvdemi bulmus bu kocayi? Sok ustune sok yasiyorum bu ne yahu
Biliyorum ve bu beni çok korkutuyor ilerde birgün bizden nefret edecek düşüncesi yiyip bitiriyor beni sırf bu yüzden kardeş istedi diye çocuk yapmaya karar verdik ve okullar kapandiginda yanımıza alma hazırlıkları yapıyoruz allahtan şuan 3 buçuk yaşında ve herşeyi düzeltip unutturabilecegimiz bir yaştaBu çok zor bir karar. Bu duru.lar biraz da kişiden kişiye ya da yetişme ortamına gore de değişebilir. Ben işten gelene kadar cildiriyorum. Cocugumu ozluyorum. İnşallah ben de kizimla imtihan edilmem o da ayrı birşey. İnşallah çocuğunuzilerde size anne beni neden biraktiniz demez. Dayım da aynı durumda çünkü kaç yasında adam v hala anneannem kırgındır. Dayımın eşi bile kaynanana sitem eder bunun için.
Biliyorum ve bu beni çok korkutuyor ilerde birgün bizden nefret edecek düşüncesi yiyip bitiriyor beni sırf bu yüzden kardeş istedi diye çocuk yapmaya karar verdik ve okullar kapandiginda yanımıza alma hazırlıkları yapıyoruz allahtan şuan 3 buçuk yaşında ve herşeyi düzeltip unutturabilecegimiz bir yaşta
Ben arnavut geliniyim ve kendim arnavut değilim. Ayrıca eşim tek çocuk ve bu ailede çocuk özlemi var diye ailem bırak elleme sakın kalp kırma kızım birgün çocuğunu verirler dedikleri için ses çıkaramadım çünkü eşim çok yıprandı arada. Olsun yinede kızmıyorum onlara gerçekten harika bir çocuk ve torun yetiştirdiler bu düşünce bana yetiyor. Oğlum üstün zekalı bu yüzden 2 buçuk yaşında başladı anasınıfına. Bu olay bana çok büyük tecrübe oldu ve insanlara daha şefkatli ve sabırlı olmayı öğrendimBen okul deyince daha büyük 7-8 yaşlarında diye dusunmustum. Daha kucukmuş En iyisini yyaparsınız CÇocuğunuzu yyanınıza almakla. Rabbim böyle cahil insanlardan korusun bizi. Ne demek anneyle eevladı ayırmak
Ben arnavut geliniyim ve kendim arnavut değilim. Ayrıca eşim tek çocuk ve bu ailede çocuk özlemi var diye ailem bırak elleme sakın kalp kırma kızım birgün çocuğunu verirler dedikleri için ses çıkaramadım çünkü eşim çok yıprandı arada. Olsun yinede kızmıyorum onlara gerçekten harika bir çocuk ve torun yetiştirdiler bu düşünce bana yetiyor. Oğlum üstün zekalı bu yüzden 2 buçuk yaşında başladı anasınıfına. Bu olay bana çok büyük tecrübe oldu ve insanlara daha şefkatli ve sabırlı olmayı öğrendim
Ben arnavut geliniyim ve kendim arnavut değilim. Ayrıca eşim tek çocuk ve bu ailede çocuk özlemi var diye ailem bırak elleme sakın kalp kırma kızım birgün çocuğunu verirler dedikleri için ses çıkaramadım çünkü eşim çok yıprandı arada. Olsun yinede kızmıyorum onlara gerçekten harika bir çocuk ve torun yetiştirdiler bu düşünce bana yetiyor. Oğlum üstün zekalı bu yüzden 2 buçuk yaşında başladı anasınıfına. Bu olay bana çok büyük tecrübe oldu ve insanlara daha şefkatli ve sabırlı olmayı öğrendim
Teşekkür ederim. Çevremi değiştiremiyorsam kendimi değiştirme yolunu seçtim başka yapılacak birşey yok çünküSizi de ailenizi de tebrik ediyorum o zaman sabrinizdan ve sayginizdan dolayı.
Haklılık payınız var tabiki ama galiba başta konuştuklarımızı görmediniz galiba çünkü bu sene kardeşi olmadan yanımıza gelecek ve bunu en iyi şekilde dr kontrolü altında sağlıklı bir şekilde yapmaya çalışıyoruzsiz böyle düşünüyorsunuz ama bakalım çocuk ne dusunecek
beni attılar buraya kardeşim yanlarında buyuttuler diyecek belki de size karşı bir sevgi bile beslemeyecek bunlara hazır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?