Arkadaslar çok çok çok üzgünüm aglamaktan 1 aylık cocuğuma bakamıyorum kaynanam tam bı bela. Şimdiye kadar Evliligime herseyime karıştı esim tam bir ana kuzusu hiç bisey yapamadı. Kaynanam yüzünden çok kavga ettik huzurumuz kaçtı şimdide esimi ondan koparmaya calisiyomusum ortalığı ayağa kaldirdi ayiramazmisim gerekirse bizimle birlikte oturacakmis oğlundan ayrilmayacakmis ölürüm yine onunla oturmam ne yapicam ben arkadaslar ne olur akıl verin esimi çok seviyorum ama annesiyle oturmam boşanırız böyle giderse çok uZgunum nefret ediyorum ondan
Canım senin yerinde olsam sessiz kalmam bişeylere. bilirsin eşleri kandırmanın yoluda ilişki içerisindeyken olur. Hafiften hafiften kaynananın dedikleri hakkında söyle ona böyle dedi beni üzüyor. Malum erkekler annelerini bulunmadık hint kumaşı sanarlar tek yolu bu sanırım
daha 1 aylık hamilesin sen kendi psikolojinle bebeğinle ilgilenmen gerekirken seni bu konularla üzüyorlar yazık... peki eşin ne diyor bu duruma ana kuzusuymuş oda huzurunuzun kaçacağını bile bile kabul mu ediyor ??
1aylik bebeğim var dogurdugumdanda bisey anlamadım cocuğumu gördükçe ağlıyorum esim için bizim huzurumuzdan önce annesinin mutluluğu geliyor bisey demiyor pek
anlaşılan kv eşinin göbek kordonunu hala kendisine bağlı olduğunu zannediyor yazık kadına
Sizlanmak istemiyorum ama su an psikolojim çok kötü esim biraZ yanımda olsa keske. cocuğumdan başka arkamda kimse yokallah yardımcın olsun..hep aynı sorunlar, hep aynı sıkıntılar.
kocan ana kuzusu, kollarını sıva ve sen koyul işe.
sıkı bir kaynana savaşına hazırla kendını.
gerekırse blöf yap, ama bir sekılde kaynananın hakkından gelmeye çalış.
böyle sızlanmakla bir yere varılmaz.
gazan mübarek ola.
Sizlanmak istemiyorum ama su an psikolojim çok kötü esim biraZ yanımda olsa keske. cocuğumdan başka arkamda kimse yok
zor bi durum geçmiş olsun bebeğinede ne olursa bak ihmal etme sana ihtiyacı var eşinide karşına al konuş derim anlıcagı dilden
Sizlanmak istemiyorum ama su an psikolojim çok kötü esim biraZ yanımda olsa keske. cocuğumdan başka arkamda kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?