Bak bu dediklerimi yap eğer eşin anakuzusu yani ana ağızlıysa eşinle halledilecek şeyler değil tamamen kaynanan ve sana kalmış şeyler bunlar sakın kendini ezdirme canım oğlunu yanına alıpta napcak sanki ne yapmaya çalışıyor koynuna girecek değil ya terbiyesiz... Haa bu arada eğer kavga ederseniz sakın evi terketmeye kalkma meydanı onlara bırakma
iş kocanda biter....
arayı bulmalı sizi muhattap etmemeliydi...
üstelik sadece koca olarak değil artık bi baba olarak ailesine sahip çıkmalı...
Evi terketsemde gidecek yerim yokki ayrıca esimi çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama annesine kıyamıyor kadın yanliz yaşıyor iyice basımıza dolandı ölse kurtulurum
esin tek çocuk mu seninle paylaşmak mı istemiyor kıskanıyor olabilir mi?
Evi terketsemde gidecek yerim yokki ayrıca esimi çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama annesine kıyamıyor kadın yanliz yaşıyor iyice basımıza dolandı ölse kurtulurum
iş kocanda biter....
arayı bulmalı sizi muhattap etmemeliydi...
üstelik sadece koca olarak değil artık bi baba olarak ailesine sahip çıkmalı...
bebeğin için sakin ve ayakta durmalısın..
kaynananı ve eşini hatta kendi ailenide topla konuşun..
çünkü ailen yanında olsun ki sana destek verecek birileri yanında olsun..
ohh kaynanı ve eşini karşına alıp konuşmak istesen eşin zaten ana kuzusu ikisi bir olur çıldırtırlar seni..
böyle insanları hiç anlamam.. rahat duramaz böyle insanlar ya!
karıştıracak,uğraşacak birşeyleri mutlaka bulurlar..
Allah sabır versin.
ölse kurtulurum lafı hiç hoş değilne olursa olsun kanlı bıçaklı düşmanın bile olsa. sen de annesin evlat sahibisin. ileride sen de ellere karışacaksın ister misin gelinin ya da damadın böyle desin.
o kadın olmasa senin eşin olmayacaktı. bu kadar da yapma.
eşin pasif anne-karısı arasında dengeyi kuramamış. eşinizle konuşun bu durumu. kayınvalideniz yalnız diye kıyamıyor olabilir ona ama bu herşeye annesini karıştırtması anlamına gelmez.
Kadinin derdi nedir tam olarak?
benim yaşadıklarımı görseniz hak verirdiniz o sözüme genç yaşımda delirtti kadın beni ben böyle yapamam evladıma.
Arkadaslar çok çok çok üzgünüm aglamaktan 1 aylık cocuğuma bakamıyorum kaynanam tam bı bela. Şimdiye kadar Evliligime herseyime karıştı esim tam bir ana kuzusu hiç bisey yapamadı. Kaynanam yüzünden çok kavga ettik huzurumuz kaçtı şimdide esimi ondan koparmaya calisiyomusum ortalığı ayağa kaldirdi ayiramazmisim gerekirse bizimle birlikte oturacakmis oğlundan ayrilmayacakmis ölürüm yine onunla oturmam ne yapicam ben arkadaslar ne olur akıl verin esimi çok seviyorum ama annesiyle oturmam boşanırız böyle giderse çok uZgunum nefret ediyorum ondan
Kendinizi sakin ezdirmeyin. Bu tarz insanlara ne kadar kibarlik ederseniz o kadar caniniza okurlar. Onlarin anlayacagi dilden konusun.
Kavga etmeden, sakin sakin konusun ki hakliyken haksiz konumuna dusmeyin.
K.valide kac yasinda bu arada?
benim yaşadıklarımı görseniz hak verirdiniz o sözüme genç yaşımda delirtti kadın beni ben böyle yapamam evladıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?