Kaynanam yuvamı yikiyor yardım edin

Evi terketsemde gidecek yerim yokki ayrıca esimi çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama annesine kıyamıyor kadın yanliz yaşıyor iyice basımıza dolandı ölse kurtulurum

Bak iyi fikir önce kavga et baktın olmuyor dinlemiyor seni ağla sızla ya cinnet geçiriyomuş gibi yap ya da bayıl seni kaybetcem diye üstüne düşebilir

iş kocanda biter....
arayı bulmalı sizi muhattap etmemeliydi...
üstelik sadece koca olarak değil artık bi baba olarak ailesine sahip çıkmalı...

bebeğin için sakin ve ayakta durmalısın..
kaynananı ve eşini hatta kendi ailenide topla konuşun..
çünkü ailen yanında olsun ki sana destek verecek birileri yanında olsun..
ohh kaynanı ve eşini karşına alıp konuşmak istesen eşin zaten ana kuzusu ikisi bir olur çıldırtırlar seni..
böyle insanları hiç anlamam.. rahat duramaz böyle insanlar ya!
karıştıracak,uğraşacak birşeyleri mutlaka bulurlar..
Allah sabır versin.

Evi terketsemde gidecek yerim yokki ayrıca esimi çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama annesine kıyamıyor kadın yanliz yaşıyor iyice basımıza dolandı ölse kurtulurum

bak burda her türlü lafı söylerım ama ; ölse kurtulsam demezdım.
bu vicdan meselesi, o kadar da kötü olma canım.

eşin annesıne kıyamıyor ama sana güzelcene kıyıyor.

bırde şöyle bir durum var...eşinin annesı yalnızmış, bu durumları daha da çıkmaza sokar bence.
çünkü kadın yalnız.

Son düzenleme:

ölse kurtulurum lafı hiç hoş değil ne olursa olsun kanlı bıçaklı düşmanın bile olsa. sen de annesin evlat sahibisin. ileride sen de ellere karışacaksın ister misin gelinin ya da damadın böyle desin.

o kadın olmasa senin eşin olmayacaktı. bu kadar da yapma.

eşin pasif anne-karısı arasında dengeyi kuramamış. eşinizle konuşun bu durumu. kayınvalideniz yalnız diye kıyamıyor olabilir ona ama bu herşeye annesini karıştırtması anlamına gelmez.

sağol cnm konuşmaya fırsat bile vermiyor kadın yaygaracının teki. ağlıyor sızlıyor ben ağzımı bile açamıyorum daha 2 saat önce telefonda bi sürü laf saydı ailemde kimse yok ki bununla baş edecek zaten gurbetteyim

benim yaşadıklarımı görseniz hak verirdiniz o sözüme genç yaşımda delirtti kadın beni ben böyle yapamam evladıma.

Kendinizi sakin ezdirmeyin. Bu tarz insanlara ne kadar kibarlik ederseniz o kadar caniniza okurlar. Onlarin anlayacagi dilden konusun.

Kavga etmeden, sakin sakin konusun ki hakliyken haksiz konumuna dusmeyin.

K.valide kac yasinda bu arada?

valla kuzum benim kaynanam da aynı seninki gibi hiçbirşey yapamasa benim canımı sıkıyor ki kocamın yanına yüzüm asık gideyim die.Ben ne yapıyorum lafa laf, söze söz hiç altında kalmıyorum lafların. Oğlu bazı şeylere şahit oluyo tabiki sorduğunda da anneni bilmiyor musun abartıyor herşeyi diyip geçiyorum.Tam HÜRREM taktiği yapacaksın yavrum bak sucun olsa kocan seni suçlasa bile ben kötü niyetle yapmadım diyip başının üstüne sarı halkayı çıkaracaksın çizgi filmlerdeki gibi.Yanında yaşaması mevzusuna gelince kimse kendi evini bırakıp gelmez gelecek mi oldu hiç dert etme çocuguma bak ikinciyi de düşünüyorum de gitsin salak değil ya bu yaştan sonra gezmek varken çocukla uğraşsın.Kocana da deki anneni severim kalmak istiyorsa kalsın ama bebek olacak ben gece gündüz bebekle uğraşırken annenle ilgilenemeyebilirim o yüzden yanlış anlaşılma olmasın aramızda gelmese daha iyi filan de hamilesin ikide ahh la karnım filan de salak erkek milleti yutar herşeyi

sor bakalım hanımefendi neden evlendirmiş oğlunu o zaman dizinin dibinde otursaydı sevgili oğlu
hatta emzirsin hala istiyorsa hey Allahım ya nedir bu kaynanaların derdi? alana kadar ölüp giderler gelini sonra tüm dertleri gelinleri olur

Kendinizi sakin ezdirmeyin. Bu tarz insanlara ne kadar kibarlik ederseniz o kadar caniniza okurlar. Onlarin anlayacagi dilden konusun.

Kavga etmeden, sakin sakin konusun ki hakliyken haksiz konumuna dusmeyin.

K.valide kac yasinda bu arada?

58 yaşında. benden çok büyük diye eşimin annesi diye çok saygı duydum sesimi çıkartmadım başlarda. sonrada canıma okudu resmen haklısın

benim yaşadıklarımı görseniz hak verirdiniz o sözüme genç yaşımda delirtti kadın beni ben böyle yapamam evladıma.

bakın ben size yine hak veriyorum yazdıklarımı okumadınız sanırım. sizi ailesi olarak benimseyememiş eşiniz diye. burada eşinizden kaynaklı olaylar bu noktaya gelmiş ama ne olursa olsun bu ölse kurtulurum söylemini getirmez size. bunu belirtmek istedim.

Son düzenleme:
Konu sahibinin avukati degilim ama olse de kurtulsam diye birsey yazmadi ki.

Kadin yalniz, olse kurtulurum dedi. Yani yasarken illaki basimda olacak. Bizi ancak olum ayirir demek istedi.

Bir cumleyi cimbizla cekmeyelim bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…