Kaynanam yüzünden boşanıyoruz...

hazaldt2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
268
0
96
47
Ankara
merhaba arkadaşlar yaklaşık iki yıllık evliyim 10 aylık bebeğim var...kaynanam flört döneminde bile istememişti beni sebep oğlu elden gidiyor...nişanlıyken en ufak tartışmamızda ayrılın diyordu en fazla üç ay evli kalırsınız diyordu...eşimle birbirimizi çok seviyoruz...fakat kaynana ortalığı karıştırıyor o kadar çok sorun yaşadıkki bebeğimi istemedi...doğum yaptım sütüm kesildi...kombiyi yakmadı bebeğim yedi günlükken hastanelik oldu...şimdi ise bebeğimi seviyor fakat yaşadıklarımı unutamıyorum...geçende kaç tane laf soktu sustum fakat en sonunda dayanamadım ve yüksek sesle konuştum karşı geldim...eşimle bağlar ko:1no2::1no2::1no2tu...çünkü eşim her zaman susmamı söylüyordu...şimdi ise eşim ya buralardan gideceğiz sende bende ailemi görmeyeceğim yada boşanacağız diyor...ben aileme düşkün bir insanım ailemi silemem bebeğim var ne yapacağımı bilemiyorum ve eşime bitsin artık dayanamıyorum dedim...yardım edin ne yapabilirim...

cnm benım ortaa 10 aylık masum bı bebek var ne olur yapma ben annemle babamın bosanmalarına sahıt oldum bu ılere coccugunz ıcın cok zor olu yapma gıt artık sen annenlerın evınde dglsın senın yerın kocanın yanı o nereye ısterse gıt pesınden omur boyu bırlıkte olacagın kısının pesınden en azndan bı surelıgıne bakarsın ortalık yumusar aılenlede gorusursun

kaynananın huyu gecmez kızım bazı anneler evlatlarını cok kıskanır hayatını paylasacagı ıkıncı bı kadın olsun ıstemler erkelerın hayatında 2 bolum vardr bı evlenee kadar anne bolumu 2 hayatının sonuna kadar karısının bolumu kocan senı secmıs ya otur katlan deseydı annesının tarafna gecseydı bu yonden sanlısın

afedersin ama eşinin de k.validenden farkı yok bence
k.valideden kaçsan eşin yine sorun çıkarır bence
siz aynı evde mi yaşıyorsunuz onlarla?

canım kaynana adı üstüne
bence o yavrun için dayan kaynanana onu babasız büyütmek cok acı
eşinle anlasıyorsan bence hiç takma eşine de söyle tamam daha olmayacak böyle sorunlar falan filan
yuvanı yıkma sonra gercekten pişman olursun canım

kocanın sozunu dınle bılıorum aıle cok onemlı ama kocan ve sevgın ya bebegın??gerı donersen baba evıne hersey eskısı gıbı olmas cok acı cekersın bıde kayanannın ıstedıgını elde etmesıne sebep olmus olursun kaybetme cnm savas ona bu gucu verme bırak o kaybetsın sen hayatını yasa kocanla

EşiNle iii anlaşıyorsan eğer onada güveniyorsan eşinle git derim kolay deil tabi ama eğer eşinle sorunun yoksa bebğini babasız koyma aileni tabiki sil demiyoruz ama artık sen ailenden koptun bir kere dönsende eskisi gibi olmaz çok acı çekersin el gibi olursun eşini dinle derim eğer sorun yoksa onla aranda

allah böyle kaynanaları ıslah etsin..berabermi oturuyorsunuz kaynananla.?canım sen yuvanı kurtarmaya bak.eşinde çok uzağa gidemez kızgınlık anında söylemiştir..

canım üzme kendini fazla eşin buralardan gidelim derken şehir dışını mı kastetti acaba ki öyle olsa bile kocanı asla bırakmaman taraftarıyım bence uzaklaşmanız daha iyi olablir boşanırsanda mutlu olucağını sanmıyorum çünkü ortada masum anne baba sevgisine muhtaç bi yavrucak var:ecrin_bebek: bebeğinin hatrı içinde olsa kocanı dinlemelisin sana en azından katlanıcaksın gibi şart koşmuyo oda razı annesinden ayrı yaşamaya o zaman sende biraz fedakarlık yapıcaksın mutluluğunuz için ailenide dert etme çok mutluluğunuzu dşün ilk önce ailenizde size kalmaya gelir ara sıra veya siz gidersiniz hasret giserirsiniz zamanla her şey daha iyi olur alışana kadar naziçane fikrim tabi size kalmış mutluluklar sizinle olsun:1hug:

canım bak okuyorsun ne sorunlu aileler var kaynana yüzünden yuva yıkılmaz. ani bir kızgınlıkla minicik bebeğe yazık etme. bak kocanı seviyorsun o da seni. idare edecen kaynanayı, baktın hiç olmuyor eşinin dediği gibi başka şehre yerleşin. herkes ailesinden ayrı ne yapalım yuvamız için gurbete alışıyoruz. :1hug:

beraber oturmuyoruz fakat yakınız normalde eşimle problem yok fakat gittiğimiz zaman veya geldiklerinde eşimle kesin kavga ediyoruz...

sorun kayınvalidende bunu anladım daa
eşin çok yanlış ani,fevri bi karar vermiş,
ve seni iklimde bırakmış....
sen aileni terketmek zorunda değilsin kii,
oda ailseni terk etmesin annesine güzelce anlatsın
hee eğer anlmıyorsa konuşmakdan kayınvaliden,
ozaman seninle onun tartışmalarına karışmasın,
yada seni ezdirmesin,annesiyle muhattap olamana sizin vermeden kendisini cvbını versin
ikinizinde ailesini silmesi nedemek oluyor anlamadım.
hatta bence eşin senin gözünü korkutuyor,yani blöf yapıyor,
konuyu boşanmaya bile getirtmişkii
gözün korksun bidaha annesiyle tartışmaya dahi girmeyesin
ben bunu düşünüyorum açıkcası,
otur eşinle ciddi ciddi konuş,kimse ailesini terk etmek zorunda değil bunu dile getir
dediğim gibi arkadaşım sorunun çoğu eşinde
eşin aradaki bağı kurucak,ne seni nede annesini ezdirmeyecek

arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekkürler fakat iki yıl sabrettim artık incir çekirdeği doldurmaz sebep değil çünkü çekirdek çoktan doldu...artık dayanamıyorum...

evlilik zordur ve dengeyi kurmak lazım..eşinizde de büyük kabahat var..haklı olduğunuz yerde sizi haklı olduğu yerde de annesini savunacaktı..hep sen sus demekle olmaz ki..ayrıca kayınvlideniz ile yşıyorsunuz anladığım kadarıyla..kendi evinize çıkmayı deneyin..sizde çalışın..çocuğunuza ya kayınvalideniz yada anneniz baksın
kusura bakmayında sizinde eşiniz biraz bu ayrılığı istemiş demekki..seven insan böyle bir olay için ayrılmaz
benimde annem neler neler yaşadı..babaannemlerle 6 yıl yaşadı..babamı hep kışkırttılar ,anneme laf sokmalar ,şikayetler
babam bişi demedi,hatta anneme kızmadı bile çünkü kendi annesinin ve babasının huyunu biliyordu adam..sonra zaten başka eve çıktılar...
senin yaşadıklarının alasını yaşadı annem 6 yıl ama babam bırakmadı?
neden acaba? annemde babamı bırakmadı? neden?

Açıkcası kaynananız yüzünden değil eşiniz yüzünden boşanma aşamasına gelmişsiniz. Kusura bakmayın ama sesinizi yükselttiniz diye size ayrılmayı teklif eden biri size kaynananızdana daha çok zarar verir.

Bende aynı kaynana derdinden müzdaripim ama eşim bana dese ki bırak aileni gidelim buralardan bi dakika durmazdım şu bebeksiz halim ile.
Kıymetini bil ve kocan ile gidin uzaklaşın oralardan hem bir çocuk sözkonusu şu anda.
Benim eşim bana değil gidelim aileni bırak demek annemi çekiceksin beni seviyorsan katlanırsın afedersin eşşek gibi buarada yaşayacaksın der hep. Bizim de gidişat boşanma ama sizin bebeniz var biraz uzaklaşın eşine güveniyor ve seviyorsan bebeni düşünerek dayan bence.unutma evlilik çok uzun bir süre neler yaşanmıyor ki içinde öle hemen pes deyip gitmek olmaz. Unutma her gecenin bir sabahı vardır.
En çok da bebeğine yazık güzelim.....
Benim annem ve babam da boşanıyordu kayınvalideden sebep şimdi görsen 50 ye yanaştılar sanırsın yeni aşıklar. Eşin ile birebir sorunun yoksa kayınvalideyi dert etme.
Annesini tutuyorsa da er ya da geç hiç bir şey kimsenişn yanına kalmaz asıl yüzlerini görür boşver.
Hem biliyor musun o annesini emin ol çok çok iyi tanıyordur şu anda savunması erkeklik gururundan aman kadına yüz vermeyeyim diye. Bekle sen biraz daha bak gör zamanı gelince sana allah razı olsun beni de anamı da çektin diye daha çok sarılacak. Hadi çocuğun olmasa bir dakika durma derim ama bebeğin var artık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…