- Konu Sahibi hazaldt2008
-
eşinle gidin uzaklara
bebişin var anne babandan önemlimi ki bebişin
böyle düşündüğüne göre eşinle de bazı güven sorunların var sanırım...gereksiz kuruntular mı yoksa? CADIARZUgaliba haklısınız arkadaşlar akşam eşimle konuşacağım buralardan taşınmak belkide evliliğim için iyi olacak fakat peki ya başka sorunlar çıkarsa eşim gerçekten benle boşanmak için ailesini sorun yapıyorsa yada blöf yapıyorsa evliliğimiz daha kötü olursa ne yapacağımı bilemiyorum kafayı yiyeceğim
yaa ayrıca ne demek ailesinden kopması.
yarın öbür gün boşanırsa ve ailesinin evine dönmesi gerekirse; demezler mi ki sen kocan için bizden vazgeçmiştin diye? verecek cevabınız olur mu o zaman?
bugün karısını böyle ezdirebilen bir erkek, yarın öbür gün kayınvalide ben sizde kalacağım bir kaç ay derse hayır diyebilir mi acaba? bence asla demez.
kocanızın zihniyeti değişmediği sürece fizana da gitseniz adam aynı adam. sorunlar aynı sprunlar olarak devam eder bence.
kimse kusura bakmasın ama ben umutla bakamıyorum bu durumlarda..
arkadaşlar eşim annesine söylüyor fakat anlamıyor, anlamak istemiyor ve susmuyor...hatta kendi kızını bile boşatmak istiyor...görümce yemekteydik ve sofrada flört döneminde bir muhabbet açıldı kaynanam hemen atladı...çocuklarımı kurtaramadım diye...bende çocuklarına ne oldu kötü yolamı düştüler dedim...kadın kaçık anlayacağınız...
siz birliktemi oturuyorsunuz kaynananızla?
öyleyse evleri ayırın hiç görüşmeyin derim...
bi müddet sizde ailenizle görüşmeyin,ortalık biraz yumuşayıncaya kadar...
ama kesinlikle ailenizi silmeyin..
burda asıl görev eşinize düşüyor,hem sizi hemde annesini idare edebilmeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?