Kaynanam yüzünden boşanıyoruz...

eşinle gidin uzaklara
bebişin var anne babandan önemlimi ki bebişin

lady34 böyle bir koca icin neden ailesini terketsin ki arkadas ?

kocasindan ayri gayette mutlu colugunu cocugunu yetistiren bayanlarimiz var

boylesine mutsuz ortamda yetisecegine cocuk birakinda ayri anne babada yetissin

bebegiyle ailesini kiyaslamanizda cok ayri iki uc nokta olmus yapmayin Allah askina

seçim yapmak zorundaysan ya sabredip susman gerek yada alıp eşini oralardan uzaklasman gerek herseyden önce bebeğin için.

galiba haklısınız arkadaşlar akşam eşimle konuşacağım buralardan taşınmak belkide evliliğim için iyi olacak fakat peki ya başka sorunlar çıkarsa eşim gerçekten benle boşanmak için ailesini sorun yapıyorsa yada blöf yapıyorsa evliliğimiz daha kötü olursa ne yapacağımı bilemiyorum kafayı yiyeceğim

ben bu gibi durumlarda eşlere kızıyorum..sana sus diyebilir ise ,aynı uyarıyı kendi annseine de yapabilmeli,aranızda köprü vazifesini eşin kurabilmeli ve dengeyi bir şekilde sağlayabilmeli...annesinin sana karşı bu tutumunun sorumlusu yazık ki eşin...
eşinle aranda bir sorun yok iken uzaklara gitme fikri daha cazip ,hepimiz ailemizin dizi dibinde olmak istiyoruz ama olamıyor bende gurbetteyim ama huzurum var ,karışanım ,görüşenim yok ..inan daha iyi :)

bence boşanma aşamanıza gelmenizin sebebiniz kaynananız değil bizzat şahsen eşinizin ta kendisidir.

ben anneleriyle göbek bağını koparamamış, karısının arkasında duvar gibi durmayan erkeklerin ne babalığından ne de kocalığından hayır geleceğine inanıyorum.

ben bu konuda şöyle yapardım böyle yapardım demeyeceğim; çünkü ben baştan zaten kocamın beni ezdirmesine izin vermezdim. beni ezdirecek kişilikte birini de kendime koca yapmazdım zaten.

böyle düşündüğüne göre eşinle de bazı güven sorunların var sanırım...gereksiz kuruntular mı yoksa? CADIARZU

cnm bnm bencede sen esını dınle esınle uzaklasın bıraz.bak bende en az senın kadar aıleme duskundum ama sımdı 3 senedır ayrıyım.ben arabıstanda onlar turkıyede.ınan ozlem zor ama alısıyosun cnm zamanla ben alıstım bıle.burdayken cok rahatım kocamla ama yazın ızne gıttıgımızde ha bugun bosanırız ha yarın derdı var bendede.cunku kaynananm durmadan vır vır esmın basında ve oda annesıne uyuyor cnm.emın ol kaynanadan ne kadar uzak olursan kafan okadar rahat olur cnm.vallahı bak dınle sen benı

yaa ayrıca ne demek ailesinden kopması.

yarın öbür gün boşanırsa ve ailesinin evine dönmesi gerekirse; demezler mi ki sen kocan için bizden vazgeçmiştin diye? verecek cevabınız olur mu o zaman?

bugün karısını böyle ezdirebilen bir erkek, yarın öbür gün kayınvalide ben sizde kalacağım bir kaç ay derse hayır diyebilir mi acaba? bence asla demez.

kocanızın zihniyeti değişmediği sürece fizana da gitseniz adam aynı adam. sorunlar aynı sprunlar olarak devam eder bence.
kimse kusura bakmasın ama ben umutla bakamıyorum bu durumlarda..

arkadaşlar eşim annesine söylüyor fakat anlamıyor, anlamak istemiyor ve susmuyor...hatta kendi kızını bile boşatmak istiyor...görümce yemekteydik ve sofrada flört döneminde bir muhabbet açıldı kaynanam hemen atladı...çocuklarımı kurtaramadım diye...bende çocuklarına ne oldu kötü yolamı düştüler dedim...kadın kaçık anlayacağınız...

Canım aynı sorun bende de var
Fakat ben boşanmaya karar verdim fakat biraz beklemeliyim çünkü benimde 7 aylık bebeğim var
Avukatla konuştum hatta ben çocuğunu almadan sakın evden ayrılma dedi bana
İyi düşün canım benim eğer eşin gidelim burdan diyorsa git o zaman ama sende şart koy
sen ailenle görüş sonuçta senin ailen problem çıkarmıyor ki
Benim eşim umursamadığı ve annesinin yanından taşınmaya cesareti olmadığı için bu kararı verdim.

o zaman güzelim başka yere taşınıp hafta 1 iki haftada 1 görüşecekseniz..
sanki boşanmak olayları hallediyor
ne sen mutlu olacan ne eşin
annesi mutlu olur
anne mutlu edilir ama bu kadar da değil yani

esın sana burdan gıdelım yada bosanalım dıye nasıl sart kosabılıyor
bunları yapıcagına senınle annesı arasında denge kursun

kesinlikle kelimesi kelimesine katiliyorum a.s.a.s.

Son düzenleme:
bı ayrıl bakıyım gıt esınle duruma bak cnm eger gıdısat kotuyse bosan cnm ne dıyım ya off allah beter etsın bunları senınkıde koca degılkı cok ozurdılıorum bunu dedıgım ıcın bagısla ama sınırlerım bozuldu yazık yaaa kocanda arkadasların dedıgı gıbı sebeb yaratıodur ayrılmak ıcın belkı hadı gıdıleılm de mutlu olalım de aksam ona o bakalım ne dıcek 1 2 ay bı dene nolcak

ohoooooooooo haketten balatayı sıyırmıs sız kacmaya bakın

SORUNLU BİR KAYINVALİDE,SORUNLU BİR KOCA HATTA VE ELBETTE SORUNLULUK BİR EVLİLİK ....sizin bu insalara hatta eşinize ,en önemlisi ise evliliğinize de güveniniz yok,haklısınızda...eşinizle oturup ince dtaylara kadar konuşun lütfen! uzak bir yere taşınma fikri cazip dediğim gibi...ama önce eşinizden de yapabileceklerinde emin olmanız gerekkli ki kendinizi rahat ve güvnde hissedin..acık ve net olarak eşin,ze içinizdeki bu şüphelerinizi,kaygılarınızı anlatın ..onu sevdiğinizi ama artık sorun yaşamk istemediğinizi mutlu olma huzurlu olabilma arzusunda olduğunuzu da ekleyinve bir müddet eşinizi de zlemeye alın ..geçmiş hataları devam ettirecek mi die..buna göre de bir yol belirleyin ...sevgiler..

siz birliktemi oturuyorsunuz kaynananızla?
öyleyse evleri ayırın hiç görüşmeyin derim...
bi müddet sizde ailenizle görüşmeyin,ortalık biraz yumuşayıncaya kadar...
ama kesinlikle ailenizi silmeyin..
burda asıl görev eşinize düşüyor,hem sizi hemde annesini idare edebilmeli...

ay en nefret ettigim erkek modeli yaaa..cnm bence kocanla birlikte tasin! sakin da ayrilma cünkü bebeginize yazik olur yaaa...

aynı evde oturmuyoruz fakat yinede huzurumuzu kaçırmak için yakınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…