- Konu Sahibi hazaldt2008
-
kız benim banu soğan kürü sayfasından tanışmıştık yoksa görmüormusun beni ben soğan kürüne devam ediyorum fakat hamile kalmış olabilirim devam etmemde bi sakınca varmıdır kızlar sizinde bi bilginiz varsa cevaplarsanz sevinrim benm kör arkadaşım beni tanımadı
uzaga tasinmak sorunu cozmeyecektir.
kayinvalideniz durmadan devam edecektir.
esinizle aranizi duzeltin. ama oyle bir duzeltin ki kimse bozamasin.
kaynananizla eskisinden iyiymis gibi gorunmelisiniz...
ama esiniz yaninizdayken.. onun haricinde mutlak cozum duymazliktan gelmek..
bakin hanimefendi yuvalar kolay yapilmiyor siz her seyden once bebeginizi dusunmek zorundasniz..
cok sıkı bır sekılde kocanıza ve bebegınıze yapısın. dunya sadece onlardan ıbaret olmalıdır. ana babanız artık zaman zaman zıyaret edebılecegınız ve muhtac olduklarında yardımınızı kesmeyecegınız hayır kapılarınızdır. dualarını alıp gonullerını yapmaktan oteye gecemezsınız. ana babanıza baglılıgınız elbette daım kalacaktır ama onlar olmadan belkı yapabılecek olan bız kadınlar eslerımız ve cocuklarımız olmadan zor ayakta kalırız degıl mı
cunku bız kendı basımıza esımızle cocugumuzla apayrı bır duzen kurduk. onlar bızım bız de onların dunyası olduk.
benım tanıdıgım cok ınsan var. ustelık kaynanalarıyla aynı daırede oturuyorlar. ama takmıyorlar.
hıhı tamam anneeee hıı hıhııı yaparım anneeee deyıp gecıyorlar.
o kadını zerre kadar onemsemeyın. sınırlı oldugunuzu ona bellı etmeyın. kafanız nasıl ıstıyorsa onu yapın ama usturuplu sekılde.
oturup onunla sohbet etmeyın. hıcbır sey paylasmayın. laf sokunca esınıze soyleyıp ya da patlayıp haklıyken haksız duruma dusmeyın.
zor bılıyorum ama neselı cevap verın.
sonra yatakodanıza gectıgınızde ben onu cok sevıyorum amaaa neden boyle yaptı neyse buyugumdur vardır bır bıldıgı deyın esınıze...
annesıne hedıye alıp aksam olmasını bekleyıp esınız gelınce verın hedıyesını.
boynuna sarılın sevdıgı tatlıyı yapıp annecccııııım bak sana bu tatlıyı yaptım deyın...
bu bır oyun. boyle olmasını onlar ıstedıler.
bebegınıze karısıyorsa da ses etmemelısınız.
sonucta yıne uyarırsanız kocanıza gıdıp ben sevgımden ılgılenıyorum o bana ne yaptı ooogluuuummm dıye duygu somurusu yapacaktır...
bırakın ılglensın... nasıl olsa cocouk sızın kardesım..
esınız nelerı sevıyorsa onu ordan fethedın...
hepımız kadınız ve ben de aynı seylerı yasadım ama benım esım sus makyaj gecelık tarzı seyler gıydıgımde sulalesını bıle unutuyor... hoslandıgı yemeklerı yapıyorum kendısıne padısah muamelesı yapılmasından hoslanıyor...
bu yazdıklarının daha agırlarını yasadım canım..
ama akıllandım...
Allahın ıznıyle ferıstahı gelse yuvamı bozdurmam...
cnm benım de bır cocugum var ve ben de eşimin ailesiyle anlaşamıyorum.hatta nefret ediyorum hazmedemiyorum hiçbi yaptıklarını.kendilerini çok akıllı karşıdakini aptal sanan insanlar benımkıler.yani benım yaptıklarına susup erdemli davranmamı aptalım da anlamıyorum sanıyolar.tartışmalar hiç bitmiyo o yuzden.en sonunda 1 ay önce eşim bi anlaşma yapalım ama kabul et bi düşün bak dedi.neymiş dedim.şehir değişikliği yapıcaz ailelerden uzakta bi yere taşınıcaz dedi.benım ailemle çok iyidir eşimin arası.kendi ailem die demiyorum,eşimin ailesi gibi çocuklardan ne koparsak diye düşünmezler,aksine kendileri bize destek olucaz die ugrasırlar.ben de aileme düşkünüm,bu yüzden teklifi kabul etmem sandı ama ben kabul gidelim o derece baydılar yani memleketimi terketmeyi göze aldım senınkıler yuzunden deyınce gercekten ne kadar sıkıldıgımı ve onları sevmedığımı anladı.hala aynı şehirimizde oturuyoruz,taşınmadık .ama en azından eşim eskisi kadar bir araya getırmıyo bizi.fazla görüşmüyoruz.
yani bu konuda biraz da eşinin fedakar olması ve senınle bebeğine öncelık tanıması artık gercek ailesinin siz oldugunu anlaması lazım....kaçmak çözüm değil.huzursuzluk vermek isteyenler gelir fizana da gitsen gelir,gelemezse arar sorar huzurunu yine bozar.
gitme şansım olsa bende başka bi şehre gitmek istiyorum.şu anda bebeğim yokki benim 56 gün önce kaybettim kızımı doğdu 15 gün yaşam savaşı verdi ama kazanamadık
tekrar hamile kalsam beni görmesinler hamile olduğumu bilmesinle istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?