- Konu Sahibi hazaldt2008
-
boşanmamanıza e mutlu olmana çok sevindim. kaynanan yüzünden asla kavga etmeyin onlara inat gülün eğlenin canım. o kaynananın senle alakası yok oğlunu mutlu görmek istemiyor. aynı dert bende de var kaynanam her vakit eşimi üzmek için bizi ayırmak için elindne geleni yapıyor ama eşim anladı annesinin ne yapmaya çalıştığını. bana çok haklısın karıcığım benim annem olduğu halde ben dayanamıyorum laflarına sen yine iyi dayanmışsın diyor. en iyisi görüşmemek konuşmamak. biz arada bunu yapıyoruz sonra birkaç ay melek oluyor annesi sonra tekrar şeytan.
ben tiyo almak istiyom çok acill
onun yüzünden ömrümden 20 yıl gitti 22 yasındayım ama kendimi 40 yasında gibi hissediorum hayattan hiç zevk almıorum artık ondan nefret ediyorum korkuorum bi gün cinnet geçirip boğazına yapışıcam diyekocamı sevmesem kapımda kopeğim yapmam o kadını mendebur nursuz insan ama bu kadın yüzünden kocamdanda soğumaya basladım nasıl bir çozüm bulmalıyız bilmiorum o kadını yanımda istemiorummmmmmmmmmmmmmmm
merhaba arkadaşlar yaklaşık iki yıllık evliyim 10 aylık bebeğim var...kaynanam flört döneminde bile istememişti beni sebep oğlu elden gidiyor...nişanlıyken en ufak tartışmamızda ayrılın diyordu en fazla üç ay evli kalırsınız diyordu...eşimle birbirimizi çok seviyoruz...fakat kaynana ortalığı karıştırıyor o kadar çok sorun yaşadıkki bebeğimi istemedi...doğum yaptım sütüm kesildi...kombiyi yakmadı bebeğim yedi günlükken hastanelik oldu...şimdi ise bebeğimi seviyor fakat yaşadıklarımı unutamıyorum...geçende kaç tane laf soktu sustum fakat en sonunda dayanamadım ve yüksek sesle konuştum karşı geldim...eşimle bağlar ko:1no2::1no2::1no2tu...çünkü eşim her zaman susmamı söylüyordu...şimdi ise eşim ya buralardan gideceğiz sende bende ailemi görmeyeceğim yada boşanacağız diyor...ben aileme düşkün bir insanım ailemi silemem bebeğim var ne yapacağımı bilemiyorum ve eşime bitsin artık dayanamıyorum dedim...yardım edin ne yapabilirim...
canımcım bütün erkekler aynıdır derlerdide inanmazdım...benimkide nişanlıyken (hala kayıtlı mesajları) evlenene kadar katlan aileme evlendikten sonra bende silecem diyordu fakat ne hikmetse baş tacı oldular...mutluluğu kaynanayı kabullenmekte buldum...evimiz ayrı fakat haftanın üç dört günü beraberiz...artık takmıyorum...eylül ekim gibi işede girecem...çocuğuma baktırmam diyordum...artık düşüncem değişti..baksın benden daha iyi bakacağınada inanıyorum...herşeyi oluruna bırakınca herkes mutlu oluyormuş...bende mutluyum görmez duymaz konuşmaz oldum...ama gerçekten çok mutluyum...
hip hip canım benim seni arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?