Kaynanam yüzünden boşanıyoruz...

canımcım bütün erkekler aynıdır derlerdide inanmazdım...benimkide nişanlıyken (hala kayıtlı mesajları) evlenene kadar katlan aileme evlendikten sonra bende silecem diyordu fakat ne hikmetse baş tacı oldular...mutluluğu kaynanayı kabullenmekte buldum...evimiz ayrı fakat haftanın üç dört günü beraberiz...artık takmıyorum...eylül ekim gibi işede girecem...çocuğuma baktırmam diyordum...artık düşüncem değişti..baksın benden daha iyi bakacağınada inanıyorum...herşeyi oluruna bırakınca herkes mutlu oluyormuş...bende mutluyum görmez duymaz konuşmaz oldum...ama gerçekten çok mutluyum...

onun yüzünden ömrümden 20 yıl gitti 22 yasındayım ama kendimi 40 yasında gibi hissediorum hayattan hiç zevk almıorum artık ondan nefret ediyorum korkuorum bi gün cinnet geçirip boğazına yapışıcam diye kocamı sevmesem kapımda kopeğim yapmam o kadını mendebur nursuz insan ama bu kadın yüzünden kocamdanda soğumaya basladım nasıl bir çozüm bulmalıyız bilmiorum o kadını yanımda istemiorummmmmmmmmmmmmmmm

bence kocanızla kavga etseniz bile ailesinin yanında çokk iyi olsun lafın altında kalmayın eşinize sevginizi belli edin amaköle olmayın kimse bianda sevdiği için başkasının anasına babasına annee baba diyerek onları sevemez mümkün değil bi teyze sevgisi amca sevgisi olur ama herşeye karışma hakkı olan teyzeler onlar ne yazıkki
tabiki ömrümüz tükeniyosa ayrılırız ama boşanmak için evlenmiyoruz bebek sahibi olmuyoruz
allah kimseyi istemeden kendim fikren anlaşamıyorum artık demeden ayırmasınn

Canım ne kadar nefretle dolusun.Kötü insanları allah er geç cezalandırır merak etme :teselli:

bırbırınıze soylenecekler soylenmış...
aynı hataları bende bızde yaptık..
şimdı ıse eşimin haberı kah oluyor kah olmuyor yaşananlardan..
eşinize tamam derdım ben olsam...
dunyanın bır ucuna gıdecek degılsınızdır..
hem bu durum cıddı boyut aldıgında merak etmeyın emınım bırılerı onunuzde duracaktır...
bu aralar hıc ses vermeyın eşinize kendıne bır gelsın hele..

hiçkimsenin kimseyi ailesinden uzaklaştırmaya hakkı yoktur.
bir koca bulunur,başka bir bebek de yaparsın...ama başka annen baban yok senin.
ve sırf senin kayınvalidenle sorunların var diye,senden ailenden uzaklaşmanı beklemeye asla hakkı yok,sakın böyle birşeye tamam deme...
ve eminim sen tamam der,gidersin..o yine annesiyle görüşür.olan sana olur..
o da sen de ailenizden uzaklaşmayın,canı istemeyen görüşmeyebilir eşinin ailesiyle ama kişilerin kendi aileleriyle görüşmesine feriştahı gelse karışamaz!

ahh benim kaynanamda bana hayatı zindan etti bide benimki müthiş oyuncu bana başından beri oğlunun yanında çok iyi davranırdı sanki sanırsınki melek,oğluyla üniversiteden tanıştık beni almak için öldü bitti o zamanlar ne kadarda iyi niyetli derdim meğersem beni çalıştırıp yanıma taşınıp kazandığım parayı yiyecekmiş,bizi maddi manevi anlamda çürüttü,oğluna her fırsatta telefon edip timsah gözyaşlarıyla beni şikayet eder sonrada eşimle kavga etmemize yol açardı,eşimle zaten tek sorunumuz onun ailesiydi yoksa başka hiçbi sorunumuz yoktu,bi kere bile bana hiçbir yardımı dokunmadı ancak evime çookk nadir geldiğinde deli gibi etrafı temizler bu evde çok kirliymiş!diye bana laf sokardı sanki ben hiçbişey yapmıyormuşum gibi,doğumda anneme söylenmedik laf kalmadı neymiş annem oğlunu ele geçirmiş yoksa annemi hiçbi evladı sevmiyormuş bende bardak taştıktan sonra her lafı söyledim bi ara duruldu sonra yine başladı şeytanlıklarına artık en son 15 gün önce eşimle birbirimize düşürdü eşimle boşanma kararı aldık tel.açıp bu sefer ağzıma geleni söyledim bide kına yakın oğlunla boşanıyorum dedim ve yüzlerine kapattım telefonu 9,5 aylık bide oğlum var bilmiyorum eşim benden özür diledi ama şuan ailemin yanına geldim sanırım biraz zamana ihtiyacımız var Allah hepimizi böyle yuva bozan kaynanalardan korusun insan önce aileye bakmalıymış evlenirken eşimin ailesi bana hiç uygun değildi ama eşimi çok sevmiştim demek yaşayacağımız varmış,canım sende kayınvalidene asla meydan verme eşinle mutlu olmaya çalış annesi bile olsa kimsenin kurulan bi yuvayı yıkmaya hakkı yok yuva yıkanın yuvasıda olmaz Allah a havale ediyorum seninkini,benimkini ve tüm kötü niyetli kaynanaları

yukarda işaretli her iki cümlede size ait.
kendi ailenize olan düşkünlüğünüzden bahsederken,eşinizin ailesine olan düşkünlüğüne hikmet bulamamanız çok ilginçCADIARZU
nasıl bakarsanız öyle görürsünüz.
eşinizin nişanlıyken ailemi silicem demesini nasıl normal karşılaşmışsınız hayret ediyorum.
nasıl bu lafı içinize sindirmişsiniz.
sonuçta o kadın bir anne.
sizde annesiniz.
hadi nişanlıyken bu lafın ağırlığının farkına varmadınız diyelim, şimdi anne oldunuz.kızınız elin oğlu için sizi silmeye niyetlense ne hissedersiniz.
kaynananız masum olmayabilir ama sizde sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz gibi....

başlarda silemiyorlar ama erkeklerinde dayanma noktaları var cnm. benim eşimde beni suçluyordu sende susmuyorsun biz küçüğüz suscaz diyordu ama annesi öyle dolduryordu. bende oldu o benim namusuma laf edecek ben sussacam sonra herkese suçlu cevap veremez tabi dedirtecem dimi diye bağırırdım kavga ederdik. en son ben hiç karışmadım analı oğullu telefonda kavga ettiler o oldu anladın dimi annenin çenesi kapanmaz bizede rahat vermez dedim sadece. o gün bu gündür telefonlarına bile cevap vermiyor. eşlerimiz bir gün anlıyorlar ama bize sinir stres, peşinden gelen tansiyon, şeker, reflü kalıveriyor.

ayy ruhum daralıyo böyle konuları gördükçe ve yalnız olmadığımı anlıyorum bir taraftan da..ama şunu çözmeye çalışıyorum..bu kaynana -gelin sorununun kökeni nedir? eğer kısknamksa yani bu içgüdüsel ise o zaman neden bazı kaynananlr kıskanmıyo?karakterle alakalı ise memlekttte iyi insan kalmamşı çok az çünkü iyi kaynana..ya da kuşak çatışması mı acaba?çözemedim vallahi..ama olan bize oluyo sebep her ne ise de ? ya niye uğraşıyorlar inadına inadına bu gelinlerle anlamıyorum..oğulları da baş edemiyo..benimkiler zaten kabusum oldular..hayatta kimseden nefret etmedim onlardan ettiğim kadar..

benimde kaynanamla sorunlarım var ama hiçbir zaman eşimin onları silmesini istemem,sonuçta oda bir anne..ve bu dünyanın bide öbür tarafı var

bekarlar için genelde konuçşmak kolay oluyor yada oğlu olanlar üstüne alınıyor ama hiç alınmasın bu türlü örneklere bakarak kendilerini geliştirmeye çalışsınlar bence. ben iyi kaynanaların da olduğunu düşünüyorum bu biraz şans benimdi ke çok e fena biriydi biraz eşim püskürttü çıkıştı o zaman duruldu ama bu seferde eşim yokken laf sokuyodu ben de Allahtan korkuma kırmak istemiyodum ama en sonunda çıldırdım ve ağzıma geleni saydım oh şimdi rahatım süper gelin oldum 3-4 yıl boşuna ğraşmışım kırmamak için beni görseniz hayret ederdiniz ağın var dilin yok derdiniz. ben iyilik olsun diye ses etmedim onlar ben aptalım zannetti sanırım . bazı insanlar bundan anlıyor. erkekler bizim kadar duygusal ve iyi niyetli deil biz o kadar iyi olalım diye uğraşırken onlar bi kerede kestirip atıyor. herkes kendi cezasını çeksin onun ailesi kötüyse o önlem alsın ailen bişey yapmıyoken suçları ne ki .ben de bunu anlamıyorum Allah yardımcın olsun canım başkaları için kavga etmek çok kötü bişey

Bende aynı durumdayım ve eşim bana inanmıyor buda beni çok üzüyor ne olur banada yardım edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…