E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hazaldt2008
-
şansl kadınmışsın. aslında bende şanslıyımda ilk günlerde yaşadıklarım unutulmuyor herkes ilk günlerini neşeyle anlatır bende tık yok. ancak bu yaşadıklarımı anlatırım işte. şimdi eşim ayağımı bile yıkasa ben o günleri unutamam. kalp kırılıyor bir kerebenim eşim bu konularda cok sinsi. onların yanındaymıs gibi gorunuyo ama benim tarafımda. aslında hep benım dediğim oluyo. bu yuzden huzurumuz hiç bozulmuyo. artık ailesiylede cok iyiyiz ama bu durum benim esimin sayesinde oldu
ay güdürdün beni of. etksiz elemanlar etrafında çok olunca buda almış eline silahı herkese sıkıp duryor ha. nereye kadar sıkar yaşı omuş 56 70 yaşına gelince ne olacak hakaret ettiği geilnimi bakacak ona.kayınpederim var.ama var da yok.etkisiz eleman yani.yemini suyunu ver,ona karışma tarz bi kayınpeder.karısından harçlık alan tiplerden.adam perdelerini kpatmış zaten karısına,konuşmaz kimseyle,öle oturur yemek yer,saolsun 140 kilodur.kaynama da 110 :))
bu arada özelden sana kendi kayınvalidemin resmini göndereyim de sen korkk.bin basar bu fotoya.çok ciddiyim.nişanda düünde bi fotolar var,ilk görenler bu ne yaaa diyo :))
evett ne kadar dişi kuş yuvayı yapar densede aslında yuvayı yapan erkektir. o ince çizgiyi koyabilseler aileleriyle aralarına sorun kalmaz. aslında tek yapacağı şey anne sen benim annemsin oda eşim ama senin evin arı benimki ayrı. bak sakın olaki barışırsanız çok samimi olma . k.validenle.
bu arada ben çıkayım kızım süt süt diyor uykusunda eşimde nöbetçi. sütünü içirip yatırayım.
Allah senin yolunu açık etsin herşey gönlüne göre olsun. eşinin aklı başına gelsin. mahkeme sizi ilk celsede boşamaz aile mahkemesi var artık. inşallah barışırsınız o cadıda çatlar orta yerinden
ben seni bu gece güldürürdüm ama geç oldu yatağına oh be deyip yatardın.kayınpederim var.ama var da yok.etkisiz eleman yani.yemini suyunu ver,ona karışma tarz bi kayınpeder.karısından harçlık alan tiplerden.adam perdelerini kpatmış zaten karısına,konuşmaz kimseyle,öle oturur yemek yer,saolsun 140 kilodur.kaynama da 110 :))
bu arada özelden sana kendi kayınvalidemin resmini göndereyim de sen korkk.bin basar bu fotoya.çok ciddiyim.nişanda düünde bi fotolar var,ilk görenler bu ne yaaa diyo :))
şansl kadınmışsın. aslında bende şanslıyımda ilk günlerde yaşadıklarım unutulmuyor herkes ilk günlerini neşeyle anlatır bende tık yok. ancak bu yaşadıklarımı anlatırım işte. şimdi eşim ayağımı bile yıkasa ben o günleri unutamam. kalp kırılıyor bir kere
amin diyeyimde ben geçmişi hiç unutmayacağım. yaşadıklarım daha çok şeyler varda işte uzun olur ve geç oldu.iyi geceler canım.çok sagol paylaştın benimle.arkadaşları büyükleri var tabii,ama küçük sorunlar yaşarken hep burunlarını soktular şimdi de bizim mutsuzlugumzdan feyz alıp birbirlerine sarıldılar.ayrıca herkes korkuyo kadından,ve tavrını biliyolar,araya girmek istemiyolar.kaynama gerçekten normal deil.o yüzden kimse giremiyo araya.arkadaşları bile adam olmaz bundan dio
neyse bebişine iyi bak.allah sizin yuvanızı mutlu kılsın canlarımm...
evet ilk gunlerde bende cok cektım nerdeyse bosanıyorduk ama uzaklasınca esimle basbasa kaldık ve cok bağlandık. ondan sonrada hep beni haklı gordu. ama ailesinide hiç bir zaman kırmadı. arada cok guzel oynadı.
ben seni bu gece güldürürdüm ama geç oldu yatağına oh be deyip yatardın.
ama tekrar söylüyorum siz boşanmıyacaksınız. ee onunda kocası varmış zaten yarın hakim demyecekmi ona . oğlum koca olmayı beceremeyecektin ne diye evlendin bukızla diye.
ama bu arada eşine yazdığın mesajlara dikkat et ama onun yazdıklarınıda silme
merhaba arkadaşlar yaklaşık iki yıllık evliyim 10 aylık bebeğim var...kaynanam flört döneminde bile istememişti beni sebep oğlu elden gidiyor...nişanlıyken en ufak tartışmamızda ayrılın diyordu en fazla üç ay evli kalırsınız diyordu...eşimle birbirimizi çok seviyoruz...fakat kaynana ortalığı karıştırıyor o kadar çok sorun yaşadıkki bebeğimi istemedi...doğum yaptım sütüm kesildi...kombiyi yakmadı bebeğim yedi günlükken hastanelik oldu...şimdi ise bebeğimi seviyor fakat yaşadıklarımı unutamıyorum...geçende kaç tane laf soktu sustum fakat en sonunda dayanamadım ve yüksek sesle konuştum karşı geldim...eşimle bağlar ko:1no2::1no2::1no2tu...çünkü eşim her zaman susmamı söylüyordu...şimdi ise eşim ya buralardan gideceğiz sende bende ailemi görmeyeceğim yada boşanacağız diyor...ben aileme düşkün bir insanım ailemi silemem bebeğim var ne yapacağımı bilemiyorum ve eşime bitsin artık dayanamıyorum dedim...yardım edin ne yapabilirim...
ah be canım benim bebeğimde 2.5 aylık bende aynı durumdayım aksi gibi benim gidecek hiçbir yerim yok ne annemin nede babamın evi yok.. mahvolmuş eşime mahkum olmuş durumdayım ama dayanacak gücüm kalmadı artık..
tek tartışma konumuz kaynanam başka bi sorunumuz yok en ufak bi tarttışmanın sonunda ayrılıktan bahseder olduk ki asla ağzımıza almazdık ayrılık lafını kimbilir ne olacak sonumuz...
merhaba arkadaşlar benim evliliğim direkten döndü...şu anda çook ama çooooooooook mutluyum...azrail olup kaynanamın canını alamadım ama içimdeki kaynana canavarını öldürdüm...evimde ve yuvamda olmak bebeğimin babasıyla olması cok güzel...hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yanımda oldunuz...bana tavsiyelerde bulundunuz...tiyo almak isteyen varsa mesaj atsın hepinizi kucak dolusu sevgiyle öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?