Hiç taviz verme sana acımayana sende acıma 1 gün yapmaz 2 gün yapmaz yemeğinde temizliğinde açlıktan ölecek değiller ya bebeğine odaklan sen Allah bağışlasın
10 dakika geç çıksam kaynanam hemen arıyor gel yemek yap diye
Gelmeyeceğinizi belirtin,evinizde işinizin çok olduğunu ayrıca bebeğin de bir düzeni olduğunu ve bunu sürdürmek istediğinizi belirtin.Gitmeyince anahtarı var benim eve geliyor beni yukarı çıkarıyor
yaşıyomuş cnmeşin öldü mü yaşıyor mu?
Anahtar koyun kapının kilidine ya lohusa kadını nasıl zorla çıkarıyorlar, bir sürü bahane uydurabilirsiniz, hiç mazeret üretemiyor musunuz? Banyo yapacağım, kendi evimi temizleyeceğim vs.Gitmeyince anahtarı var benim eve geliyor beni yukarı çıkarıyor
Bırakmasın o zaman. Onun anne babası, gitsin hizmetini o yapsın.Kocama söylüyorum annemi babamı bırakamam diyor
Şimdiye kadar saygımdan ses çıkarmadım ama bıktım artık merhamet duygusu anlınmış resmenBen artik kendi evimde cocugumla tek kalicam diye rest cekeceksin. Anahtarida alacaksin elinden. Nokta! Kocan! olacak adamda baktin ters tepki veriyo, gidip anasinin evinde kalsin bi zahmet
Gelmeyeceğinizi belirtin,evinizde işinizin çok olduğunu ayrıca bebeğin de bir düzeni olduğunu ve bunu sürdürmek istediğinizi belirtin.
Öyle diyorum zaten bana vaktinde gel yemeği hazırla ne yiyecez diyor sonra işini yaparsın diyor
Doğumdan sonra annenizi çağırtsaydınız keşke,yardıma ihtiyacınızın olduğunu anlamış olurlardı.kaynanızın yardım edeceği yerde siz ona yardım etmişsiniz.kendinizi çok ezdirmişsiniz. bu gidişata bir son vermeniz gerek
Annem geldi sadece bir gece kaldı gitti çünkü annemin kaldıpı gün kayınpederim gece evde kalmadı annemde artık kalmak istemedi
o anda yapacağınız işlerden bahsedebilirisinzi,işiniz yoğun olduğunu ve çoğu şeye yetemediğinizi belirtin.bebeğinizi yıkayın ,çamaşırlarını ütüleyin, masaj yapın yavruya,evinizi süpürün bu gibi işleri öne sürün.Öyle diyorum zaten bana vaktinde gel yemeği hazırla ne yiyecez diyor sonra işini yaparsın diyor
Annem geldi sadece bir gece kaldı gitti çünkü annemin kaldıpı gün kayınpederim gece evde kalmadı annemde artık kalmak istemedi
Hem çocuk hem iki evi temizlemek oldukça zordur. Allah kolaylık versin.Akşamları eşin eve geldiği zaman kesinlikle söylenmeden yorgun olduğunu göstermen lazım halinle, tavrinla gözlerini acamayarak. Direk şikayet edersen adam hemen üste çıkar. Yemeği kendi evinde yapıp bırakırsın. Temizliği de yavaş yavaş azaltirsin. Mesela silip supuruyor musun haftada 3 kere. KV evini 2 kere süpür. Yemeği yap aşağıya bırak. Gel eve çocukla uyu. Soran olursa yorgunum. Bu kadar basit. Eğer ben yapmicam dersen kötü olursun çünkü bu zamana kadar yapmışsın herkes bu düzene alışkın. Derken yavaş yavaş elini çekersin. Şimdi daha çocuk bebekken ayirmazsan büyüyünce imkansız olur. Çok da göze batmadan yavaş yavaş halledersin. İnşallah. Allah yardımcın olsun
Kv ne sinir oldum gelinleri kizlari gibi gormezler sonra bana anne de tabi tabi10 dakika geç çıksam kaynanam hemen arıyor gel yemek yap diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?