Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Uykusuzluktan başım ağrıyor belimi doğrultamıyorum bunların hepsini görüyor ahh gariban diyor kendisi gidip yatıyor ben zamanında çok yaptım artık bişey yapamam diyor
Tamam sen de ben hastayım yapamam diyeceksin. Askeriye de bile hasta olana izin var. Mecbur yapacak. Sen ayağa kalkma gelince de hastayım de. Hatta sabahtan kocana da işte bi yerim ağrıyor dersin. Aç kalacak halleri yok tipiş tıpiş yemek yapacak. Yemeği yapan bulasigi yikayacak. Bi döngünün kırılması lazim artık bir Erde

Eşim bana bunlar hepsi sana sevap diyor
Ya birak allahaskina seni cok mu saf gorduler.Resmen hizmetci almislar kusura bakma kac yasindasin bilmiuorum ama bugu milat olsun.Cek restini vallahi bu anaogul seni yer bitirirler yillarca cekersin eger ses cikarmazsan

Sevapları kendi anneme hizmet ederek kazanmaya karar verdim deyip annenizin evine gidin... Daha büyük sevap anneye hizmet etmek.

Kayınvalideye hizmet etmek bonus sevap vermiyor. Eşiniz kendisi hizmet ederse o sevap kazanır, süper olur...

Kocamı ikna edemiyorum günlerce konuşmadım yüzüm gülmüyor herşeyin farkında ama bişey yapmıyor bundan sonra dişlerimi görterecem
Tek care bayaz yalan.Eklemlerim cok agriyor de tuttur doktora git bir kac defa cocugu buna birak gelme .Gelince yat coook hasta ol.Kremleri surunce yatmam laxim falan de.İki uc gün bir hafta derken yavas yavas bagi koparirsin

Ben ailemi üzmek istemiyorum kimseye anlatamıyorum en sonunda burayı buldum ve artık içimi dökmek istedim.. Kv kimse sahipsiz değil babam gelip beni alır dedim senin bir kocam var gidersen kimse peşinden gelmez dedi

Ben ailemi üzmek istemiyorum kimseye anlatamıyorum en sonunda burayı buldum ve artık içimi dökmek istedim.. Kv kimse sahipsiz değil babam gelip beni alır dedim senin bir kocam var gidersen kimse peşinden gelmez dedi

Sana verdikleri deger iset bu kadar. Kocanda seni sevse sana deger verse bu sekilde kullanilmana izin vermezdi.

eşiniz sizinle evlenmemiş, kendi anne ve babasına baktırabilmek için hizmetçi almış sizi eve. ama sizde hiç bir şeye sesinizi çıkartmamışsınız.

Anne-babaya hizmetçi
Bir de kendisine ücretsiz seks...
Bir de bedavadan çocuk sahibi olup ücretsiz bakıcı
Pardon, ücretsiz değil, karın tokluğuna...

Ben kapıyı kitliyorum ama o gelip açıyor
Aslında sizin özel bir hayatınız bile yokmuş,ne sınır ne mesafe...
Bebeğinizin olmadı bile mucize gibi.
Eşiniz ebeveyn bağımlısı ne yazık ki
Kendisi de sevap kazanmak istemez mi acaba? Yemek yaparken o da size yardım etsin , yerleri birlikte süpürün olmaz mı.gün içinde bebekten dolayı yorulduğunuzu söyleyin ve bu işler için de yardım isteyin.tek başına bütün sevapları siz toplamayın,bu fırsattan eşinizde yararlansa güzel olmaz mı.
Siz de eşinizi cennet annelerin ayağı altında deyip motive edin

Bak bak kv cok uyanik.Hic korkma canim ara babani vallahi ben cildirdim.burda lohusa kadina yapilana bak.O esinden de bi sey olmaz karisini ezdiren adama ne diyim.Seni mecbur tutamazlar hic biseye.Lutfen yavruna harcayacagin enerjini o kv bozuntusuna harcama.

Bu evde benden başka kimse elini bişeye sürmez bide üstüne bana bak burası tozlanmış diyorlar burayı sil diyorlar

ya ben anlamıyorum, anlamayacağım da! aileleriniz sizi sokakta mı buldu?? veriyor bir kocaya! sonra da unutuyorlar herhalde. ben böyle bir yaşam yaşsam annem gelir doğumuma benim kızımı ağaç kovuğundan mı çıktı der alır götürür. o halimle kimseye hizmet ettirmez. gerekirse dilenir ama bana bakar. ha ben de zaten böyle bir şeye fırsat vermem. gitme arkadaşım aç otur evinde gene gitme!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…