Tamam sen de ben hastayım yapamam diyeceksin. Askeriye de bile hasta olana izin var. Mecbur yapacak. Sen ayağa kalkma gelince de hastayım de. Hatta sabahtan kocana da işte bi yerim ağrıyor dersin. Aç kalacak halleri yok tipiş tıpiş yemek yapacak. Yemeği yapan bulasigi yikayacak. Bi döngünün kırılması lazim artık bir ErdeUykusuzluktan başım ağrıyor belimi doğrultamıyorum bunların hepsini görüyor ahh gariban diyor kendisi gidip yatıyor ben zamanında çok yaptım artık bişey yapamam diyor
Ya birak allahaskina seni cok mu saf gorduler.Resmen hizmetci almislar kusura bakma kac yasindasin bilmiuorum ama bugu milat olsun.Cek restini vallahi bu anaogul seni yer bitirirler yillarca cekersin eger ses cikarmazsanEşim bana bunlar hepsi sana sevap diyor
Eşim bana bunlar hepsi sana sevap diyor
Tek care bayaz yalan.Eklemlerim cok agriyor de tuttur doktora git bir kac defa cocugu buna birak gelme .Gelince yat coook hasta ol.Kremleri surunce yatmam laxim falan de.İki uc gün bir hafta derken yavas yavas bagi koparirsinKocamı ikna edemiyorum günlerce konuşmadım yüzüm gülmüyor herşeyin farkında ama bişey yapmıyor bundan sonra dişlerimi görterecem
Eşim bana bunlar hepsi sana sevap diyor
Bence bugun al bebegini git annenin evine.Esini de ara ben kafayi yicem hic durmuyor ben bittim bari annem ilgilensin biraz burda surekli benden is bekleniyor de uzunca bi sure gelme.Ay bu ne ya ben sinirlendim.siz nasil bu kadar seye katlandiniz bunca zaman?Olacak is degil
Ben ailemi üzmek istemiyorum kimseye anlatamıyorum en sonunda burayı buldum ve artık içimi dökmek istedim.. Kv kimse sahipsiz değil babam gelip beni alır dedim senin bir kocam var gidersen kimse peşinden gelmez dedi
eşiniz sizinle evlenmemiş, kendi anne ve babasına baktırabilmek için hizmetçi almış sizi eve. ama sizde hiç bir şeye sesinizi çıkartmamışsınız.
Onlarin sana eziyeti sana sevapmiymis?!
Ogullarinin gönlünü tutacak bi hizmetci almislar, gelin degil
İnan bende kendimi öyle hissediyorum
Aslında sizin özel bir hayatınız bile yokmuş,ne sınır ne mesafe...Ben kapıyı kitliyorum ama o gelip açıyor
Kendisi de sevap kazanmak istemez mi acaba? Yemek yaparken o da size yardım etsin , yerleri birlikte süpürün olmaz mı.gün içinde bebekten dolayı yorulduğunuzu söyleyin ve bu işler için de yardım isteyin.tek başına bütün sevapları siz toplamayın,bu fırsattan eşinizde yararlansa güzel olmaz mı.Eşim bana bunlar hepsi sana sevap diyor
eşiniz sizinle evlenmemiş, kendi anne ve babasına baktırabilmek için hizmetçi almış sizi eve. ama sizde hiç bir şeye sesinizi çıkartmamışsınız.
Bak bak kv cok uyanik.Hic korkma canim ara babani vallahi ben cildirdim.burda lohusa kadina yapilana bak.O esinden de bi sey olmaz karisini ezdiren adama ne diyim.Seni mecbur tutamazlar hic biseye.Lutfen yavruna harcayacagin enerjini o kv bozuntusuna harcama.Ben ailemi üzmek istemiyorum kimseye anlatamıyorum en sonunda burayı buldum ve artık içimi dökmek istedim.. Kv kimse sahipsiz değil babam gelip beni alır dedim senin bir kocam var gidersen kimse peşinden gelmez dedi
Anne-babaya hizmetçi
Bir de kendisine ücretsiz seks...
Bir de bedavadan çocuk sahibi olup ücretsiz bakıcı
Pardon, ücretsiz değil, karın tokluğuna...
Zikkimin kokunu ye deÖyle diyorum zaten bana vaktinde gel yemeği hazırla ne yiyecez diyor sonra işini yaparsın diyor
Eşim bana abartıyorsun diyor idare et diyor eşimi sevdiğim için katlandım
Aslında sizin özel bir hayatınız bile yokmuş,ne sınır ne mesafe...
Bebeğinizin olmadı bile mucize gibi.
Eşiniz ebeveyn bağımlısı ne yazık ki
Kendisi de sevap kazanmak istemez mi acaba? Yemek yaparken o da size yardım etsin , yerleri birlikte süpürün olmaz mı.gün içinde bebekten dolayı yorulduğunuzu söyleyin ve bu işler için de yardım isteyin.tek başına bütün sevapları siz toplamayın,bu fırsattan eşinizde yararlansa güzel olmaz mı.
Siz de eşinizi cennet annelerin ayağı altında deyip motive edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?