hastaneden çıkar çıkmaz tekrar beni annesinin evine getirdiler
o anda yapacağınız işlerden bahsedebilirisinzi,işiniz yoğun olduğunu ve çoğu şeye yetemediğinizi belirtin.bebeğinizi yıkayın ,çamaşırlarını ütüleyin, masaj yapın yavruya,evinizi süpürün bu gibi işleri öne sürün.
Ayrıca doğum ağrınızın sürdüğünü söyleyin,doktora gitmeniz gerektiğini ve bu halde de iş yapamayacağınızı söyleyin.annenizi çağırın ya da annenize gidin
Senin evin ne güne duruyordu? Annen niye senin evinde kalmadi?
Gelemem yatıyorum işim var kendin yap yemeği diyemiyor musunuz. Önce eşinle konuş yeme içmeyi ayır ben kendi evimde vakit geçireceğim iki ev bir de bebek canım çıktı diye ikna et diyeceğim ama siZin bu kadına bir bağınız var herhalde kocan çalışmıyor mu bunlar mı bakıyor size de bu kadar ezikliyorlar siZi10 dakika geç çıksam kaynanam hemen arıyor gel yemek yap diye
Ben doğum yaptıltan sonra Kv kaldım annemde mecbur yanıma geldi
Anahtar koyun kapının kilidine ya lohusa kadını nasıl zorla çıkarıyorlar, bir sürü bahane uydurabilirsiniz, hiç mazeret üretemiyor musunuz? Banyo yapacağım, kendi evimi temizleyeceğim vs.
Herşeyi denedim banyo yapmak için aşağı iniyorum anahtarı var yarım saat sonra geliyor birden karşımda görüyorum kaç kez havluyla gördü beni
Yemin ederim felaket sinirlendim. Bronz çağı bile daha medeniydi. Ben olsam hastayım derim. Çok erken ayağa kalkmışım dikişlerim ağrıyor, belim ağrıyor bişi de yat. Pisliği içinde boğulsun.Söyledim bana dediği şey baba evinde olan burda olmaz biz hepimiz böyleydik bebeğini uyıt kalk işini yap
Malesef ne desek diyelim, senin bekledigin cevap bu degil. Istiyosun ki diyelim, "yaaa iste napacan, mecbur cekecen katlanacan" ama iste öyle degil. Ben gelmiyorum deyip gitmiceksin. Madem tüp yok evde o zaman sende ekmek arasi yiceksin. Cok mu zor tüpcüyü arayip tüp baglatmak? Cikmicaksin yukari. Kocan zorluk mu cikariyor. Sende evde cinnet gecireceksin, gerekirse aglama kirizlerine gir hastanelik ol! Eger cesaretin varsa yani en kötü ihtimali göze alabiliyorsan, kocana rest cekeceksin, ya bu evde artik biz aile olarak yasariz yada ben gidiyorum diye, ama gercekden de cikip gideceksin. Tabi dedigim gibi, bunu yaptiginda olabilecek en agir durumada hazir olman lazim.
Ama siz de oğluyla evlendiniz ve Yen'i bir aile olduğunuzu ve kendiniz de bir düzen oluşturduğunuzu söyleyin tabiiSöyledim bana dediği şey baba evinde olan burda olmaz biz hepimiz böyleydik bebeğini uyıt kalk işini yap
Sizin anahtarınız yok mu? Arkadan kapıya takınca dışarıdan açılmıyor...
Ben kapıyı kitliyorum ama o gelip açıyor
Yemin ederim felaket sinirlendim. Bronz çağı bile daha medeniydi. Ben olsam hastayım derim. Çok erken ayağa kalkmışım dikişlerim ağrıyor, belim ağrıyor bişi de yat. Pisliği içinde boğulsun.
Kocamı ikna edemiyorum günlerce konuşmadım yüzüm gülmüyor herşeyin farkında ama bişey yapmıyor bundan sonra dişlerimi görterecem
Ama siz de oğluyla evlendiniz ve Yen'i bir aile olduğunuzu ve kendiniz de bir düzen oluşturduğunuzu söyleyin tabii
Yalnız burada kilit anahtar eşiniz,eşinizin tutumu çok belirleyici.o yüzden kayınvalideden ziyade eşinizle konuşun ve bu şekilde devam edemeyeceğinizi belirtin.tepkinizi ortaya koymazsanız daha çok ezilirsiniz
O zaman gercekden rest cekeceksin. Ilk olarak kv den basla. Gel yemek yap dediginde, sor ben yokken ne yiyip ne iciyordunuz diye sor. Elin ayagin tutuyorken kendin yap, yoksa yarin yaslandiginda sabrim biter bakamam sana de. Kocan da gelince, ben köle degilim. Cocugumu ortalikda büyüsün diye dogurmadim, ben her bos zamanimi bundan sonra bebegime kendime sana ve evime ayircam. Kimseye yemek yapamam gerekirse kuru ekmek yerim ama yapmam artik de.
Bence bugun al bebegini git annenin evine.Esini de ara ben kafayi yicem hic durmuyor ben bittim bari annem ilgilensin biraz burda surekli benden is bekleniyor de uzunca bi sure gelme.Ay bu ne ya ben sinirlendim.siz nasil bu kadar seye katlandiniz bunca zaman?Olacak is degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?