Kaynanam yüzünden nişanlım evi terketti :(

çok teşekkür ederim..inşallah öyle olur.

Ayy kıyamam yaa :/ çok üzüldüm olanlara
herşeye rağmen sakın ayrılmayın nişanlınla..
İmkanının varsa başka bir ev tutun, aynı binada oturmanız ilerde dahada sorun yaratır..
Şimdi böyleyse, sonrasını düşünemiyorum :/
İnşAllah herşey yoluna girer canım :teselli:

bencede uzaktan ev tutun yoksa evlendikten sonra daha büyük sorunlar yaşarsın
ayrıca kaynanana inanamıyorum nasıl bir anne bu:1shok:
allah yardımcınız olsun canım

saygısızın önde gideni.. ama ona sorarsan ondan daha saygılı görgülü bi aile yok. aşırı kibirli..

Zor bir durum....bu tip insanlarla anlasmak mümkün degil güzelim...

Hadi sen el kizisin...evladinin bu mutlu günlerini zehir eden bir Anneden bir kadindan ne beklenirki?

Olumsuzluk olsa bile bir büyük bir Anne olarak onun ortaligi yatistirmasi lazim...aksine sorunlari cikaran kendisi...

Üzme kendini...Hersey olacagina varir...Mutluluklar dilerim.:1hug:

çok teşekkür ederim hepinize.ne kadar içtensiniz. burası da olmasa kime anlatıcam ben derdimi..
şu 20 gün inşallah hemen geçerde evime yerleşirim. nişanlımın orda yalnız kalmasına dayanamıyorum

çok üzüldüm ve çok şaşırdım işin epey zor olcak bu insanlarla. ve ömür boyu görüşceksin.herkes aynı şeyi demiş. ne yapın ne edin o evden başka bir ev bulun hayatınız zehir olur.inşallah öyle çok mutlu olursunuzki oda hasetinden çatlar. ayrıca böyle anlayışlı bir ailen olduğu için şükretmelisin

en güzel günlerini böyle büyük sorunlarla geçirmen çok üzücü. ALLAH yardımcın olsun. canım aynı binadaymışsınız bence bu durumu düzelt olmuyosa da bu nişanlılık işini fazla uzatma ama gerçekten çok seviyosan herşeye dayanırım katlanırım diyosan sen bilirsin ama şehir değiştireceksin ailen yanında olmayacak en ufak bi sorunda çalacak bi kapın olmayacak bunları iyi düşün hakkında hayırlısı

evet ya öbür dünyada bunun hesabini nasi vericek böyle kaynanalar:gitme:
kendi kaynanasinin sinirini gelinlerdenmi cikariyorlarki:umursamaz:

nişanlım tuttu 1,5 ay önce. ona dedim ama kimse sana laf diyemez canını sıkamaz diyor.
sen ve nisanlin buna gercekten inaniyormusunuz:umursamaz: bardagin dolu tarafindan bakabiliyorsunuz vereliniortak yoksa pembe gözlüklerdenmi desemşakkıdı
suan taaa baska sehirden bunlari yapabiliyorsa, bir üstkatinda olursan neler yapacagini düsünmek bile istemiyorum:sinifsinif::a015:

düğüne isterse 1 hafta kalsıun o kadının üst katına gitmek gibi bir hata sakın yapma...
yerleştikten sonra taşınmak çok zor olur...
belliki kadın tam kaynana..
ya insan gelinin kızı yerine koyar.. ne kadar severse odkar sevilir neden bunu düşünmüyorda hemen gelini düşman ediyolarki...
sakın sakın o kadınoın üst katına gitme hemen başka ev bulun o kadından ne akdar uzak olursa okdar iyi sizin için.. sonradan sen eşinle iyi ol gerisini boşver... kudursun kuduruk kadın :roflol:

O oğlunu terbiye etmeye bezdirmeye çalışıyor.
ıstiyor ki oğlu vazgçesin,bitti desin vs..
Nişanlının dediği gibi olmaz,mutlaka sorun çıkar..
Aç yatın ama o evden çıkın gidin derim,huzur için..
Allah yardımcınız Olsun arkadaşım.

canım bence böyle bir olayı düğün öncesi bilerek çıkardıki herşeyden uzak kalsın. ama peki siz evlendikten sonra herşeyi eşin ve sen göğüsledikten sonra işler nolacak. altlı üstlü oturup ömür boyu bir yabancı gibi yaşayabilecekmisiniz? insanın komşusu bile olsa evine gitmese bile kapıda görünce mecbur selam veripte geçiyoki alt katınızda oturan nişanlınızın ailesi iyide olsalar kötüde olsalar.:1ninca:

demem oki evlendikten sonra herşey sütliman olacak ve nişanlın dahil nişanlının ailesi hiçbirşey olamamış gibi davranacak. ve sen bu günlerini hatırlayan tek kişi olaraktan için içini yiyecek. yapman gereken tek şey nişanlına güzel güzel konuşup başka bi ev bulup şuanki tuttuğunuz evden derhal çıkmanız. hemde hemen çünkü evlenmenize çok çok az kalmışkaydirigubbakcemile

Ayy çok üzüldüm yaa
Ne biçim bir kaynana bu böyle
Ne oluyo bu insanlara anlamadım.. Herşeyi gelinin
ailesine yüklemekte neyin nesi??

Eskiden benim bildiğim erkek daha da fazla şey yapıyormuş
Şuan gene neredeyse herşey ortak yapılıyor
O zaman ne yapacakmış kayınvaliden ayy gıcık oldum

ayrı sehırdeyız demıs kaynananız neden ona yakın ev tutupda ona yaın oturyosunuz kı..
sızın yerınzıde olcam anneme yakın tutar kaynanamada bakın anne ıle ogul boyle ayrılır derım..

Hem çok üzüldüm hemde şaşırdım bir anne hadi sizi geçtimde oğlunu nasıl kapıya koyarki, kaynananız yıkıcı olmak adına elinden gelen herşeyi yapmış, üzülmeyin Allah ev alanla evlenenin yardımcısı olur canım ama altlı üstlü o size biraz zor rahat verir. Kendinizi her kötülüğe hazırlayın.

Bende....

Ah bu pembe gözlükler yokmu...benim al donlu arkadasim...nasil görmek istiyorsak öyle gösteriyorlar bize herseyi....lakin birde cikarmak zorunda oldugmuz zaman ah essek kafam ahh diyoruz...

Ortaligi bulandirmak istemem...ama ben cok öyle ahh canim sevgilim hele bir evlenelim annemi babami görmeyeceksin bile deyipte sonradan anneme en ufak bir gik de canini okurum diyen erkekler gördüm....

Tabikide konu sahibimizin nisanlisi icin konusamam fakat yüzde 80 böyledir bu isler.

Ben olsam ne yapar eder mümkün oldugu kadar uzak bir yerde oturmayi tercih ederdim...hazir ev dayanmamis dösenmemis daha...biran evvel baska bir ev arardim...yarin öbür gün keske dememek icin...

Görünen köy kilavuz istemez güzelim....kadin bastan belli etmis kendini

Canim bak herkes ayni seyi soylemis, ama sen pek de orali degilsin sanirim..Dugun olmamis daha, hemen baska bir yerden ve mumkun mertebe k.validene uzak olsun, yeni bir evin tutun.Dugun oncesi uc kurus cebimden gitmesin diye , utanmadan rezillik cikaran kadin, saniyormusun ki seni ust katta huzurlu birakacak.Sana neler yaparlar aklina , hayaline bile gelmez inan..Bizden abla tavsiyesi.. O eve sakin ola ki gelin gitme.Baska bir ev tutun.Eger ki cok zor bu diyosan, dugunu bile erteleyin , yeni ev buluncaya kadar...Umarim hersey gonlunuzce olur....

Son düzenleme:
bunca yaşanan şeye rağmen ala nasıl orda oturmayı göze alabiliosunakannehir

hadi biriniz düşünemio diğeride aynı şeyi sölüo(nişanlınız) bişe olmaz bişe diyemezler :umursamaz:

nası yapamazlar cnm yaa, ayrı şehirlerde bukadar zarar wermiş sana alt katındayken hiç düşünemiorumlmaz:

bile bile lades deme silkelen çalkalan titre we kendie gell canımm:sinifsinif:

O evde oturmayı düşünmüyorusn hala değilmi. bence bu olayı bir ışık olarak farzet ve o evden uzaaak biryerde ev tutun.
Sanmaki kayınvaliden sana karışmaz rahat edersiniz diye böyle zor bir insanla anlaşamazsın hep rahatsız eder sizi ee haliyle nişanlın da sen de nereye kadar katlanırsınız iyi düşün canın o evden uzakta olun tüm samimiyetimle söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…