rica ederim arkadaşım elimden ne gelirse. insanları değiştiremezsin işte. siz birbirinizi seviyorsanız önemli olan o. üstünde oturması nişanlının senin yanında olduktan sonra o kadar da farketmez, önemli olan sana destek olması sen gerisini boşver.yoksa ayrı oturupta kaynanalarının rahat vermediği o kadar çok insan var ki.
ilk evlendiği zaman insan daha yumuşak başlı oluyo, sesini pek çıkartamıyosun alışana kadar. otur düşün neleri yapabilirim neleri yapamam diye, yapmanı istedikleri bir şey olursa tavrın ona göre olur.yoksa bu durumundan daha çok üzülürsün.
nişanlınla sana mutluluk dolu bir hayat diliyorum, a.s. inan kalp kıran ah alan rahat edemez bu dünyada,içini rahat olsun.
saygısızın önde gideni.. ama ona sorarsan ondan daha saygılı görgülü bi aile yok. aşırı kibirli..
evet ya öbür dünyada bunun hesabini nasi vericek böyle kaynanalar:gitme:cok zor cok...
hala cözemedim su kaynanalarin tabiatini ben ya sanki oglu evlenınce ondan kopucak sanıyolar...
hic dusunmuyoılarmı karsı tarafta ana kuzusu...bugun varız yarın yokuz bari uc gunluk dunyada elimizden ne geliyosa yapalım diye...
biseyleri yapmayinca zittina zittina gidince ne oluyo sanki...
gül gibi yasamak varken inatlasmak neden....
karsi taraf resti cekmis bellli....
ama siz elinizden geleni yapinn madem cocuk senı sevıyo herseyi ben hallederim diyo...
bari senin annen baban yardimci olsunlar...yukunu paylasın...
sonucta aynı evde de olmayacaksınız.... takmayin kafanıza elbet yumusarlar....
sen ve nisanlin buna gercekten inaniyormusunuz:umursamaz: bardagin dolu tarafindan bakabiliyorsunuz vereliniortak yoksa pembe gözlüklerdenmi desemşakkıdınişanlım tuttu 1,5 ay önce. ona dedim ama kimse sana laf diyemez canını sıkamaz diyor.
hiç istemiyorum canım.bakalım hayırlısı.evime gelip gitmesin de üst katta olması beni ilgilendirmiyor
sen ve nisanlin buna gercekten inaniyormusunuz:umursamaz: bardagin dolu tarafindan bakabiliyorsunuz vereliniortak yoksa pembe gözlüklerdenmi desemşakkıdı
suan taaa baska sehirden bunlari yapabiliyorsa, bir üstkatinda olursan neler yapacagini düsünmek bile istemiyorum:sinifsinif::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?