canım bence böyle bir olayı düğün öncesi bilerek çıkardıki herşeyden uzak kalsın. ama peki siz evlendikten sonra herşeyi eşin ve sen göğüsledikten sonra işler nolacak. altlı üstlü oturup ömür boyu bir yabancı gibi yaşayabilecekmisiniz? insanın komşusu bile olsa evine gitmese bile kapıda görünce mecbur selam veripte geçiyoki alt katınızda oturan nişanlınızın ailesi iyide olsalar kötüde olsalar.:1ninca:
demem oki evlendikten sonra herşey sütliman olacak ve nişanlın dahil nişanlının ailesi hiçbirşey olamamış gibi davranacak. ve sen bu günlerini hatırlayan tek kişi olaraktan için içini yiyecek. yapman gereken tek şey nişanlına güzel güzel konuşup başka bi ev bulup şuanki tuttuğunuz evden derhal çıkmanız. hemde hemen çünkü evlenmenize çok çok az kalmışkaydirigubbakcemile
evet ya öbür dünyada bunun hesabini nasi vericek böyle kaynanalar:gitme:
kendi kaynanasinin sinirini gelinlerdenmi cikariyorlarki:umursamaz:
işte evlendiğiniz zamanda nişanlına iyi davranarak onu içten fethedecek sen hergün yanlarına inmek zorunda kalacaksın inmezsen oğluna duygu sömürüleri yapacak ''''oğlum ben daha ne yapım kızım diyorum yavrum diyorum şurda iki adımlık yerde yanımıza inmiyo bizi adam yerine koymuyo:gitme:'''''' diyecek tabi nişanlında sana gelip sen nasıl bi insansın falan filan ,erkekler çabuk gaza gelirçünkü hele ağlayan annesine hayatta dayanamzlar aaaaaaahhhhhh ahhh aynısını çok yakınımda gördüm ve o tip kaynanaların yapısı öyledir arkadaşım fırsatın varkennnnnnnn kesinlikkkkkkkkleee o evi iptal et çünkü burnunun dibinde oturmak ayrı oturmak değildir mecbur hergün orda olacaksın gidecek tatlı bidille oğlum ne gerek var iki tencere kaynatmaya diyecek o meseleyide öyle halldecek yani baya bi çekersin o kadından söyliyim şuan kozlar sende 20 gün sonra ise ya o deveyi güdersin ya o diyardan gidersin mecazen yaniyerimsenibenyorumlarınıza çok teşekkür ederim... üst katta nişanlımın ev tutmasını ben istemedim. bi ara kaynanam nişanlıma çok iyi davrandı.banada iyi gibi yaptı.nişanlım da ben orda yalnız olucam kimsem yok diye..annesi destek olur sandı..evi tuttu..
şuan bütün ailesi banada nişanlımada düşmanlar..Allah ıslah etsin..
canım ev mi yoktu ki Allahını seversen gittiniz üst kattan ev kiraladınız..bence o kadın sizi rahat bırakmaz..bulabilirseniz başka yerden ev kiralayın...birde masraf yapmayalım diye insanların kendini bu kadar küçük düşündürmesi de hoş değil..nişanlın içinde üzüldüm
bence yok yakınken siz başka bir ev bakın
bilinçli olarak yapıyorlar canım hiç dert etmeyin kendinize. benimki sözden gidince eşimel kavga etmiş. nikahımızda kavga etmiş hiç birşey almadılar bize herşeyimizi eşimi aldı. ama yinede kınada ve salonda kavga çıkarttılar düğün bozulsunda evlenemesinler diye. nikahımızda olsu ama amaç ayırmak değilmi. 3 senemiz bitti halada ayırmaya çalışıyorlar. eşimin söylediğine göre ailesi onun mutlu olmasını istememeiş hiçbir zaman. galiba seninkide öyle. uzak bir yerden tutun evinizi düğününüzüde yapın. dönüp bakmayın bile her hadükarda onlar huzurunuzu bozmaya çalışacaklardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?