Kaynanam

Karadenizliyasmin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
185
55
18
30
Kaynanam daha hamileyim doğmadan çocuk icin plan yapıyor ailenin ilk torunu akşam aradii beni bir yerde mama sandalyesi görmüş bana diyor ki siz evinize gidince yada gezmeye size resim atarım yani çocuk orda kalacak ben evimde çocuğum acaba ne durumda diye düşüncem bende dedim ki çocukta benle gelir diyoki sen bi tane daha yaparsın dedim yapmam biz ona çok iyi bakarız sizle durmazki zaten falan filan çocuğu hiçbir para anne sevgisinden mahrum edemez.

Ben anlamadım ki? Çalışıyor musununuz,çocuğa gündüzleri mi bakacak?
yoksa tamamen bende kalsın mı dedi? ayrıca kayınvalideniz çok mu zengin para derken?

Tabi ki anne sevgisinin yeri çok ayrı,onun yerini hiç birşey tutamaz. Belki ilk torun diye heves ediyordur. ? Ki bana öyle geldi..

Ben anlamadım ki? Çalışıyor musununuz,çocuğa gündüzleri mi bakacak?
yoksa tamamen bende kalsın mı dedi? ayrıca kayınvalideniz çok mu zengin para derken?

Tabi ki anne sevgisinin yeri çok ayrı,onun yerini hiç birşey tutamaz. Belki ilk torun diye heves ediyordur. ? Ki bana öyle geldi..
Çalışmıyorum kendi çalışıyor parasına güveniyor

Açık olmayan noktalar çok, biraz daha açın konuyu.
Çocuğunuzu kvye bırakmak iyi oluyor çarşı hastane işi olduğunda ama sürekli orada kalacak hali yok. Çok önünü kesmeyin. Sizinle durmaz felan demeye şiödiden gerek yok bence.
Ayrıca parası var diye çocuğunuzu sizden almak istemesi de garip. Siz çalışmasanız da eşiniz çalışmıyor mu?

He de geç

O gün gelsin görürsün de geç

Bir de şimdiden gemileri yakmayın dün konu vardı bir gün bıraksak bebeği Kv ye diye

Evet Kv de kalmamalı yani çocuğun yeri ana baba yanıdır da arada bakması gerekebilir

Günümüzde yaşlı Modası da bana güvendiler çocuğu bıraktılar diye foto paylaşmak galiba

Çalışmıyorum kendi çalışıyor parasına güveniyor

çalışan biri 7/24 çocuğa bakamaz zaten. Babaannesi olarak tabi ki hevesli şimdiden gardınızı alıp büyük tepkiler vermeyin. Gereksiz bir tavır.
Çocuk sizin çocuğunuz rahat olun !

Bence kv'de iyi niyetinden "çocuğu bana biraktiğinizda ben foto yollarim, endişelenmezsiniz" dedi ve adi kv'de olduğu için tabiki yanliş anlaşiliyor.

Bir kadinin yapacaği en büyük hatalardan birisi, sadece anne rolüne bürünmektir. Bir eş, bir arkadaş ve bir birey olduğunu unutmaktir. Kizim bir kaç aylik olduğundan itibaren arada hafta sonlari annemlerde kalir mesela. Benimde uykuya, eşim ile kaliteli zaman geçirmeye ihtitacim var çünkü.

Kaynanam daha hamileyim doğmadan çocuk icin plan yapıyor ailenin ilk torunu akşam aradii beni bir yerde mama sandalyesi görmüş bana diyor ki siz evinize gidince yada gezmeye size resim atarım yani çocuk orda kalacak ben evimde çocuğum acaba ne durumda diye düşüncem bende dedim ki çocukta benle gelir diyoki sen bi tane daha yaparsın dedim yapmam biz ona çok iyi bakarız sizle durmazki zaten falan filan çocuğu hiçbir para anne sevgisinden mahrum edemez.
Çalışıyormuş zaten arada bakmasının ne sakıncası var ki. Sizde hafta sonu bikaç saat verirsiniz eşinizle zaman geçirirsiniz.

İnsan çocuk sahibi olmadan çocuk da benimle birlikte her zaman mutlu olur, diyor ama öyle değil işin aslı. Birine ihtiyaç duyuyorsun. Sen hastaneye gitmek zorunda olduğunda onu da mı mikrop yuvasına sürükleyeceksin babaannesi bakabilecekken. Kendinden önce çocuk için istiyorsun.
Bazen bunalıyorsun, yalnız kalmak istiyorsun. Şimdiden ben sana bırakmam dersen, hevesini kırarsan, 5dk olsun kendine vakit ayırmak istediğinde kimseyi bulamazsın.

Sen benim kv nin ne dediğini duysan dudağın uçuklar 🤣🤣 Haziran’da tatile gidecektik ama gideceğimiz günden bir gün evvel ben bir sağlık sorunu yaşadığım için tatil iptal oldu . Birkaç gün sonra ailelerin yanına gittik 🤣 diyoruz ki eşimle seneye Haziran’da bebek 5 aylık olacak o zaman bebekle gideriz filan kv dedi ki bende gelirim siz bebeğe bakamaz ağlatırsınız 🤣sonra diyor ki senin annen de gelir hatta bende dedim ki benim annemin adına konuşma o hiç bir yere gelmez 🤣 böyle böyle Allah’ın her günü söyledi sürekli ama 🤣 en sonunda dedim ki sen oğlunla gidersin biz oğlumla o tatile gelmeyeceğiz 🤣 bana diyor ki bir sürü kv gelini ile balayına gidiyor 🤣 karşılaştırmaya bak sen 🤣 ben tepki gösterince de şaka yaptım diyordu . Şaka kaka oldu haberi yok aslında

Siz gezin diye kadın hayal kuruyo ama size yaranamıyor.

Ne değişik insanlarsınız ya, anneler iki dk nefes alabilmek icin cocuklarını emanet edecek insan bulamıyor.

Back
X