- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.994
- 548
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
Bak şöyle düşün herkes çocuk bakamıyor bunu gözlerimle şahit oldum İnan bana tüm samimiyetimle söylüyorum. Sen şanslı kesimdesin annen bakabiliyor ilgileniyormuş . Benim annemde mesela Şahane bakar birkaç kere kuzenimin ihtiyacı olmuştu oğlunu anneme bıraktı . Kayınvalidem mesela öyle değil ne yazıkki görümcemin bir oğlu vardı tüp bebek yaptıracaktı bizde izinde kv evindeyiz . Dedim ki bak anne gidip ablamın oğlunu buraya getir ben ilgilenirim burada Ablam da operasyon dönüşü buraya gelir sende yatar dinlenir zorladım biraz kabul etti . Sabah gitmiş oğlanı alıp getirdi getirirken çocuk düşmüş dudağı patladı geldi ki kan içinde ağzı burnu . Kv bozuldu öğleden sonra damat kızı bırakmaya gelecek bana diyor ki oğlan uyuyor babasına söylemeyin düştüğünüdün de kv görümce küçük oğlan kv nin yazlığında halı yıkamaya gitmişler kv kızını yıkasın diye götürmüş daha doğrusu . Görümce markete deterjan almaya gitmiş kv oğlanla arabadan inerken mi nasıl olduysa artık çoçuğun eline kapıyı kapatmış eli şişmiş morarmış aile grubuna resim atmışlar . Küçük görümcem kırık bu niye doktora götürmediniz dedi kv de babasını bekliyor acile gidecek dedi ki kv araba kullanıyor olay onun arabasında oldu niye çocuğu bindirip acile götürmüyor acaba ? Acile gitmişler el kırık ve ta dirseğe kadar alçıya alınmış bu çocuk 3 yaşında . Ben kv ye güvenip çocuk emanet etmek istemem şahsen .
Ancak bu konuda öyle birsey yokki. Senin kv'den kötü bakiyor diye her kv'de kötü bakmiyor. Ayrica burda sorumluluk yine görümcenede düsüyor. Senin gördüklerini oda görüyor, niye halen çoçugunu annesine birakiyor?
Benim kv'dem çoçuguma süper harika bakmiyor fakat bu örnekteki gibi çoçuk sürekli yaranlanmiyor da. Kizimi çok seviyor ama. Kiziminda babaanne sevgisine ihtiyaci oldugunu düsünüyorum. Ondan dolayi kizimi ya esim ile yolluyorum, yada en fazla 2-3 saat birakiyorum kv'deme.