Kaynanam

Oncelikle bebegini saglikla kucagina alirsin Insallah.
Hamilelikten dolayi degisen hormonlar vs biraz alinganlik durumu soz konusu sanki.. kadin ne guzel torunu icin bir seyler almak istemis heveslenmis. Az once onceki konuna baktim maddi olarak sikintili durumdasinz kendin istedigin gibi alip satamiyorsun da. Madem kv bir seyler almak isteginde bir gun birlikte cikin gezin begenin birlikte. Neden olumlu olacak sekilde yonetmiyorsun olayi ??

Benimki de öyle konuşurdu bende sinir olurdum.ne münasebet canım ben ilgilenirim diye. Ama doğum yaptım büyüttüm daha hiç alayım da bakayım iki dakka demedi.boşver konuşmak hoşuna gidiyodur heves ediyodır ama siz annesisiniz zaten sizden baska bakabilir ki.bişeyler de almak istiyorsa yönlendirerek aldırın. Saçma sapan şeyler almasın. Mesela bebek arabası anne bak bu modeli begendim kullanışlı vs. Soyleyin. Oda hevesini alsın sizinde işiniz görülsün. Kırmayın kadını. Keske olsydı etrafımda bakacak biri de markete bi rahat gitseydim dediğim günler çok oldu

Kaynanam daha hamileyim doğmadan çocuk icin plan yapıyor ailenin ilk torunu akşam aradii beni bir yerde mama sandalyesi görmüş bana diyor ki siz evinize gidince yada gezmeye size resim atarım yani çocuk orda kalacak ben evimde çocuğum acaba ne durumda diye düşüncem bende dedim ki çocukta benle gelir diyoki sen bi tane daha yaparsın dedim yapmam biz ona çok iyi bakarız sizle durmazki zaten falan filan çocuğu hiçbir para anne sevgisinden mahrum edemez.
Benim kayınvaldemde öyle diyodu doğsun alacam onu senden dedi. Bende tabi alırsın dedim biraz sert 😂 kızım doğduktan sonrada devam etti. Siz başka yapın bunu ben bakıyım bu arada çalışıyoda. Ağzının payını verdim sustu. Kızım zorla gidiyo şuan ona 😁

Back
X