kaynanam

Şimdi bu saç başa girme olayını kim başlattı ilk .

Nasıl başladı o kavga namus meselesinden mi..Cevabını alayım da sonra yorumumu yapacağım ben.

para sorun deildi zaten cocugada parayla bakıodu kaynana ayda 500 tl verıoduk sadece daha sevgıyle bakar dıe..gozumuz arkada kalmasın die aramızdakı sorunlar buyuk deil diye..bir de hergun bakıcılarla ilgili bişiler uyduruordu..of of guvenmıstım ha buna var ya bu karı bana komplo bile kurabilirdi allah uzak etsın..

namusuma laf etti benimden nevrim dondu oturdum ustune..oda benin saclarımı yoldu bende onun yuzunu gozunu cızdım..

kesecem seni oldurucem patlatacam karnını deyınce bıraktım kaptıgım gıbı kızımı komsuma indim.

Konu sahibi arkadaş öncelikle şunu söyleyeyim ben sana,Allah kolaylık versin gülüm.

Bu kaynana nasıl bir kaynanadır ya rabbim :umursamaz:

Resmen düşman olmuş bu kadın sana,bundan herşey beklenir,rabbim seni korusun.

ınsanın tabi nevri döner mesele namus olunca alsanaalsanasmile ben olsam ben de atlardım üstüne valla

Damardan vurmuş o da seni işte namusuna laf ederek.

Oğlunla evlisin,senin namusun eşinin namusu,eşinin namusu da senin namusun demek.Dolayısıyla laf her ikinize de gelmiş olmuş .Terbiyesizlik yani yaptığı.

Ev meselesine gelince ona mı düşmüş yok tapuyu kendine yap ona yapma demek.Ona ne oluyomuş ki.O kimmiş ki ? :umursamaz: Oğlu olması her aklına geleni söyleme hakkını vermez ona alsanaalsanasmile

ıyi yapmışsın komşunun evine sığınmakla gülüm.Baksana gözü dönmüş kadının resmen alsanaalsanasmile tüylerim diken diken oldu vallahi bilmiyorumkismile

Birdaha alma o kadını evine sakın :umursamaz:

Eşini de tebrik ediyorum vereliniortak bu devirde böyle eşler zor görülür oldu artık .

Ne güzel sana da sahip çıkıyormuş.Mutlu olmanıza bakın :teselli:

O kadını da sil at hayatından,görüşme birdaha kaydirigubbakcemile4

keşke bukadar yüz-göz olmasaydınız şimdiye kadar... kötü olmuş... bundan sonra iflah olmaz...

allah yardım etsın başına gelenı okuyunca çok oldum sana hak verıyorum arkadaşım gene neyse allahtan eşin sana guvenıyor ve ınanıyor zatan yuvada boyla şeylerden bozuluyor sıkma canını umarım şimdi senın yanında degıldır

Seviye, saygı, ilişki hatta yüz yüze bakılabilirlik sıfır olmuş doğal olarak.Keşke mesafeli ya da gerekiyorsa epey mesafeli-görüşmeden-bu ilişki oturtulsaydı.
Gene de geç değil.Karşınızdaki tam psikolojik ciddi sorunları olan, ağır vaka birisi.Kapınızı kapatın , oturun, sadaka verin ayrıca.
Yok oğlu var, yok torunu var bikbiklerine de katılmayın.3 aylık evliyim.Baştan karşı tarafın psikolojik sorunlarını test edip, akıl sağlıklarının yerinde olmadığını ben ve cümle alem tespit etti.Kapımı kapattım.Değil kapımın önünden, sitenin önünden ya da mahalleden bile geçemezler.Oğlu mu? Canı istedikçe ayda 1 gün 1 saat gidiyor.Kaynana derdi mi? Görümce bikbiki mi? Sıfır.Huzur mu? Allaha çok şükür huzurumuz yerinde, kafamız rahat, iki kişilik bir evlilik yürütüyoruz.Zor değil, tavrınızı koyun, kapınızı örtün.Bununla kaldığı için de şükredip, köpeklere ekmek verin.

Son düzenleme:
oyoyoyoyoyoyooyyyyyyyy
bu ne yaaaaaa
aman aman uzak dur...çok kötü şeyler yaşanmış...artık ne köy olur ne kasaba...mesafeni koy,aslında çoktan koyman lazımmış ama...zararın neresinden dönsen kardır...cahiliğne pes diyorum ama,şok oldum

Kayınvalidenizle aranızdaki ilişki fena dejenere olmuş. Çok şaşırtıcı, bu kadar büyüyecek kadar yüz göz olmamalıydınız bence.
Kayınvalidenizin şahsiyetini biliyorsanız, muhatap olmayacaktınız çok fazla. Okumuş, çalışan birisiniz neden ona uyarak kendinizi bu duruma düşürdünüz. Bence araya şiddetin girmesinde 2 tarafında hata var.
Çocuğunuza bakıtmayın, evinize almayın, görüşmeyin, ama birbirinizi de zedelemeyin.

Madem çocuğunuza da parayla bakıyormuş neden kreşe vermediniz o zaman bu kadar da sıkıntı yaşanmazdı hayatınızda...

para sorun deildi zaten cocugada parayla bakıodu kaynana ayda 500 tl verıoduk sadece daha sevgıyle bakar dıe..gozumuz arkada kalmasın die aramızdakı sorunlar buyuk deil diye..bir de hergun bakıcılarla ilgili bişiler uyduruordu..of of guvenmıstım ha buna var ya bu karı bana komplo bile kurabilirdi allah uzak etsın..

Çocuğa parayla mı bakıyormuş akannehir

Evet mavilim .....

sormayın kendime yaptıklarımı yediremiorum ama onun soledıklerını hıc yedıremedım..
ben sorunlarımız olsa da bunları buyutmuodum buyuk gormuodum ama oğlunun da onu deıl beni savunması son olaylarda onu iyice camur atmaya sevkettı oğlunu kaybettiğinin acısını bu cırkefle cıkarmaya calıstı benden..cahıl işte cahıl bi aklı basında bişi gibi duruo ama cahıl işte of offf..

sormayın kendime yaptıklarımı yediremiorum ama onun soledıklerını hıc yedıremedım..
ben sorunlarımız olsa da bunları buyutmuodum buyuk gormuodum ama oğlunun da onu deıl beni savunması son olaylarda onu iyice camur atmaya sevkettı oğlunu kaybettiğinin acısını bu cırkefle cıkarmaya calıstı benden..cahıl işte cahıl bi aklı basında bişi gibi duruo ama cahıl işte of offf..

Bak ne güzel diyorsun cahil diye...Cahille cahil olma boşver unut gitsin şu kadının yaptıklarını.

Allahından bulsun alsanaalsanasmile

bırde severdim sessiz sakın diye bi oğlunddan gun görmüş die..ama kadın yere bakan yurek yakan neler duşunebilmiş ya rabbım..oğlunun benı sevip savunması ona karsı hemde deli etti..ne sızofrence bi analık bu..cocuguna ne biçim bi bağlılık..zarar verıo..sadece

Back
X