Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
namusuma laf etti benimden nevrim dondu oturdum ustune..oda benin saclarımı yoldu bende onun yuzunu gozunu cızdım..
Madem çocuğunuza da parayla bakıyormuş neden kreşe vermediniz o zaman bu kadar da sıkıntı yaşanmazdı hayatınızda...
para sorun deildi zaten cocugada parayla bakıodu kaynana ayda 500 tl verıoduk sadece daha sevgıyle bakar dıe..gozumuz arkada kalmasın die aramızdakı sorunlar buyuk deil diye..bir de hergun bakıcılarla ilgili bişiler uyduruordu..of of guvenmıstım ha buna var ya bu karı bana komplo bile kurabilirdi allah uzak etsın..
Çocuğa parayla mı bakıyormuş akannehir
Evet mavilim .....
sormayın kendime yaptıklarımı yediremiorum ama onun soledıklerını hıc yedıremedım..
ben sorunlarımız olsa da bunları buyutmuodum buyuk gormuodum ama oğlunun da onu deıl beni savunması son olaylarda onu iyice camur atmaya sevkettı oğlunu kaybettiğinin acısını bu cırkefle cıkarmaya calıstı benden..cahıl işte cahıl bi aklı basında bişi gibi duruo ama cahıl işte of offf..