kaynanam

fbfbfb53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
485
5
26
Ankara
merhaba ablalarım,kardeşlerim... çok doluyum. 4 aylık nişanlıyım. nişanlanmadan önce melek olan kaynanam suan tabiri caizse bir şeytan oldu. kaynanam dün bana beni kaybedersen benim oğlumuda,eşimide,ailemide kaybedersin dedi. bende bütün olanları nişanlıma anlattım. annesiyle konuşacak. beraber karar vereceklermiş. ne bahtsız bir kızım ben ya. çok yoruldum. söylemekle yanlış mı yaptım? bir de annemde konuştu nişanlımla arkasında durabileceksen düğün olsun dedi yoksa düğün olmasın istemiyorum dedi. annemle muhattap etmemelimiydim??

nden öle bişi deme gereği duydu kaynanan bi olyın arkasından demiştr konuyu biraz daha aç bnce

bişey olmuş da bunun üzerine bu cümleyi kurmuş bence kaynanan.

normalde bunu iğneli laflarla davranışlarla bu mesajı vermeye çalışırlar sizinki acık acık söylemiş hayret

anldım cnm önceki konularınıda okudum. herşey eşinde bitiyor seni sahipleniyormu? onunla bi ömür geçirebileceğine inanıyormusun? bu sorulan cvbını ver kndine ewlenip 1 ay sonra boşanma kararı oln o kdr insan varki onlardan olmanı istemem.çok ii kararlar wer eşinn ilgisi sewgisi bunlardan eminsen kaynananın eşinin aklını çelmeyeceğinin bi garantisi warsa raht ol. kaynanan konuşur konuşur susar o zmn

eksık olan yerlerı doldurursan daha iyi yardımcı oluruz sana,kayınvalıden neden böyle birşey söyledi ,kayınvalıden neden senın samımıyetsızlıgınden dem vuruyor?

soğuksan soğuksun, samimi değilsen değilsin.. zaman vermeden nedir bu laflar seni kasmalar.. fazla despot biri bence..
söylemesen mi söylesen mi bilmem ama tek başına taşımamış oldun sana karşı koyduğu tavrı. laftan anlayacak biri olduğunu sanmıyorum ki desen neden öyle düşündünüz, niye öyle söyleyerek beni üzdünüz daha alışıyorum falan.. kar etmez bu tiplere.. otur edebinle sen samimi ol, sen kazan gelinin kalbini.. anneye bu yakışır.. sen terbiyesizlik etmedikçe en azından:)

harbi ne kavnanalar var ya benim kaynana bile demem anneciğim çok anlayışlı üstelik beraber yaşıyoruz bu sorunu aşarsın ama evlenince sorun çıkartmaya devam eder mi bilemem nişanlınla konuş bence annesiyle konuşsun

:)))) ayyy bizimkilerde düğün günü gelin arabasına elti binmezse ipleri koparırız demişlerdi.

ipler nasıl koparmış 10 yıldır anlamışlardır sanırım.

bişey olmuş da bunun üzerine bu cümleyi kurmuş bence kaynanan.

normalde bunu iğneli laflarla davranışlarla bu mesajı vermeye çalışırlar sizinki acık acık söylemiş hayret

hep iğneyeyici konuşuyordu bende hiç kendimden ödün vermiyordum anlamamazlığa vuruyordum. bu sefer açık açık söyledi. sorun bence oğlunu kıskanması çünkü yaptığım hiç birşey yok. tamam çok sıcak kanlı değilim ama saygısızlıkta hiç etmedim.

ben çok büyük hayallerle nişanlandım. çok büyük hayaller içine soktu kaynanam beni. ama hepsi fos çıktı. istersem eger ayrıladabilirim ailem arkamda. ama nişanlıma haksızlık etmek istemiyorum çünkü hiç bir günahı yok. bugün ki davrana göre karar vereceğim baktım bana sahip çıkamıyor o zaman o yoluna ben yoluma.

ay bu kaynanalar neden böle bende çözemedim ne alaka şimdi bu güveni kim vermiş ki ona ne demek o oğlumu kaybedersin,inşallah nişanlın ailesinin ağzına bakmıyordur.

eksık olan yerlerı doldurursan daha iyi yardımcı oluruz sana,kayınvalıden neden böyle birşey söyledi ,kayınvalıden neden senın samımıyetsızlıgınden dem vuruyor?

açıklama yapmadı. beni nişandan sonra(3 ay sonra) götürdüler amcasına halasına 2. defa gördüğüm insanlara çok samimi olamadım olamam yapım bu. zaten herkesle samimi olamam ben.

kayınvalidemden bu kadar aşırı tepkiler almadım hiç ama ne zaman böyle şeyler okusam sanki kendime yapılmış gibi hissediyorum. arkadaşım sana tek diyeceğim nişanlının sana sahip çıkacağından en ufak bile bir şüphen varsa hemen uzaklaş oralardan insan evlenince daha iyi anlıyor eşinin arkasında destek olmasının ne demek olduğunu şükürler olsun rabbime bu konuda sıkıntım yok o yüzden kimse sınırlarımı aşamıyor

benim yapım bu zaten soğuk bir insanım. onun gibi çok konuşamam gülemem bence gerekte yok yani. benim anneme baksın geline nasıl davranılır öğrensin ya.

kaynanana demedin mi ''anne yeni bir ailenin içine giriyorum, alışmak kaynaşmak kolay şeyler değil birbirimize zaman vermeliyiz. ben kaybetmek değil kazanmak için evleniyorum. ben aile kazanacaksam siz de kız evlat kazanacaksınız...'' erkek ailelerinde gelin alınca tam tekmil bir kadın aldıklarını sanma olayı var maalesef. ama unutmamaları gereken bir şey var ki eğer ilk evliliğinse sen komple tecrübesizsin yani sudan çıkmış balığa dönüyor insan.

ay bu kaynanalar neden böle bende çözemedim ne alaka şimdi bu güveni kim vermiş ki ona ne demek o oğlumu kaybedersin,inşallah nişanlın ailesinin ağzına bakmıyordur.

nişanlımın ailesinin ağzına bakıp bakmadığını bugün yarın anlarım. annesiyle konuşacak çünkü. ona göre kendime yol çizeceğim.

kaynananda tam sevgi pıtırcığıymış bu lafa bakılırsa...
herkes birbiriyle canciğer olmak zorunda mı...
bırak konuşsun sen kendinden,karakterinden ödün verme...

nişanlımın ailesinin ağzına bakıp bakmadığını bugün yarın anlarım. annesiyle konuşacak çünkü. ona göre kendime yol çizeceğim.

belliki çok mantıklı düşünen birisiniz seviyorum asla bırakamam katlanırım mantığıyla hareket etmiyorsunuz umarım mutlu günler sizi bekliyordur

nişanlım yanımda değil ki o burada iken çok farklı bir insan bana karşı davranışları falan değişiyor. sahip çıkıp çıkmayacağını anlayacağım bu olayla beraber. benim kaybedecek birşeyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…