merhaba ablalarım,kardeşlerim... çok doluyum. 4 aylık nişanlıyım. nişanlanmadan önce melek olan kaynanam suan tabiri caizse bir şeytan oldu. kaynanam dün bana beni kaybedersen benim oğlumuda,eşimide,ailemide kaybedersin dedi. bende bütün olanları nişanlıma anlattım. annesiyle konuşacak. beraber karar vereceklermiş. ne bahtsız bir kızım ben ya. çok yoruldum. söylemekle yanlış mı yaptım? bir de annemde konuştu nişanlımla arkasında durabileceksen düğün olsun dedi yoksa düğün olmasın istemiyorum dedi. annemle muhattap etmemelimiydim??
nden öle bişi deme gereği duydu kaynanan bi olyın arkasından demiştr konuyu biraz daha aç bnce
merhaba ablalarım,kardeşlerim... çok doluyum. 4 aylık nişanlıyım. nişanlanmadan önce melek olan kaynanam suan tabiri caizse bir şeytan oldu. kaynanam dün bana beni kaybedersen benim oğlumuda,eşimide,ailemide kaybedersin dedi. bende bütün olanları nişanlıma anlattım. annesiyle konuşacak. beraber karar vereceklermiş. ne bahtsız bir kızım ben ya. çok yoruldum. söylemekle yanlış mı yaptım? bir de annemde konuştu nişanlımla arkasında durabileceksen düğün olsun dedi yoksa düğün olmasın istemiyorum dedi. annemle muhattap etmemelimiydim??
bişey olmuş da bunun üzerine bu cümleyi kurmuş bence kaynanan.
normalde bunu iğneli laflarla davranışlarla bu mesajı vermeye çalışırlar sizinki acık acık söylemiş hayret
anldım cnm önceki konularınıda okudum. herşey eşinde bitiyor seni sahipleniyormu? onunla bi ömür geçirebileceğine inanıyormusun? bu sorulan cvbını ver kndine ewlenip 1 ay sonra boşanma kararı oln o kdr insan varki onlardan olmanı istemem.çok ii kararlar wer eşinn ilgisi sewgisi bunlardan eminsen kaynananın eşinin aklını çelmeyeceğinin bi garantisi warsa raht ol. kaynanan konuşur konuşur susar o zmn
eksık olan yerlerı doldurursan daha iyi yardımcı oluruz sana,kayınvalıden neden böyle birşey söyledi ,kayınvalıden neden senın samımıyetsızlıgınden dem vuruyor?
soğuksan soğuksun, samimi değilsen değilsin.. zaman vermeden nedir bu laflar seni kasmalar.. fazla despot biri bence..
söylemesen mi söylesen mi bilmem ama tek başına taşımamış oldun sana karşı koyduğu tavrı. laftan anlayacak biri olduğunu sanmıyorum ki desen neden öyle düşündünüz, niye öyle söyleyerek beni üzdünüz daha alışıyorum falan.. kar etmez bu tiplere.. otur edebinle sen samimi ol, sen kazan gelinin kalbini.. anneye bu yakışır.. sen terbiyesizlik etmedikçe en azından:)
ay bu kaynanalar neden böle bende çözemedim ne alaka şimdi bu güveni kim vermiş ki ona ne demek o oğlumu kaybedersin,inşallah nişanlın ailesinin ağzına bakmıyordur.
nişanlımın ailesinin ağzına bakıp bakmadığını bugün yarın anlarım. annesiyle konuşacak çünkü. ona göre kendime yol çizeceğim.
kayınvalidemden bu kadar aşırı tepkiler almadım hiç ama ne zaman böyle şeyler okusam sanki kendime yapılmış gibi hissediyorum. arkadaşım sana tek diyeceğim nişanlının sana sahip çıkacağından en ufak bile bir şüphen varsa hemen uzaklaş oralardan insan evlenince daha iyi anlıyor eşinin arkasında destek olmasının ne demek olduğunu şükürler olsun rabbime bu konuda sıkıntım yok o yüzden kimse sınırlarımı aşamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?