kaynanam

nişanlımın ailesinin ağzına bakıp bakmadığını bugün yarın anlarım. annesiyle konuşacak çünkü. ona göre kendime yol çizeceğim.

anladım canım kararını iyi ver bende nişanlıyken aynı sorunları yaşadım annesiyle filan benim 7 senelik ilşkimdi annesi senin 7 senen benim 27 senem hadi bakalım kim daha üstün dedi kıskandı anlıycan eğer oğlunu kıskanıyosa hayır gelmiyo canım insallah nişanlın senin arkanda durur...

diyemedim. hiç birşey diyemedim ki. neye uğradığımı sasırdım. hem ilk evliliğim hem 20 yasındayım. ağır geliyor bunlar.

beni de çok kıskanıyor. 10 günlüğüne tatile gelmişti nişanlım. gel bir gün bizde kal dedim nişanlıma. bize 10 günü zehir etti.

bi laf var aslında o kaynanalara sölenecek ama terbiyem müsade etmiyor uyuzlar oğlununun mutluluğu hiç mi önemli değil ya anlamıyorum doğrusu...

önemli olsa beni üzmez. biliyorki ben üzülünce oğluda üzülüyor. bunu defalarca söyledi ama anlamıyor. sizin kaynanada belliki cadı Allah kolaylık versin

diyemedim. hiç birşey diyemedim ki. neye uğradığımı sasırdım. hem ilk evliliğim hem 20 yasındayım. ağır geliyor bunlar.

genç olmak alışmakta kolaylık sağlaması açısından avantaj senin için aslında. ileri yaşlarda insan daha bir zorlanıyor yeni bir ailenin içine girmekte. ama ilk etapta zorluk yaşamak hepimiz için ortak. hiçbir şey yapmasan da gülümse, benden sana tavsiye

öncesinde sanki birşeyler olmuşta sanki böyle söylemiş gibi. ama ne olursa olsun bi anne herşeyden önce yavrusunun mutluluğunu düşünmeli. saygıda kusur etmediysen böyle konuşmasıda çok çirkin bence tatlım evlenirken bir kişiyle evlenmiyosun eşinin ailesiylede evleniyosun ben sana söyleyeyim. Elbetteki kızlarını evlendiriyolar senin ailende yani bazı konuları ailelerin konuşması daha doğru olur. sanki nişanlın anne sözü dinleyen ailesine düşkün biriymiş gibi inşallah üzülmezsin. gönlüne göre olsun herşey.

anne sözü dinliyor ve çok da düşkün. zaten böyle olmayan biriyle evlenmezdim annesine düşkün olmayan sözünü dinlemeyen benim sözümüde dinlemez. ama inşallah bu düşkünlüğü hastalık boyutunda değildir. beni ezdirmesin sahip çıksın. bana yeter.

Nişanlıyken böyleyse,evlendikten sonra ne olur az çok tahmin edebiliyorum. nişanlın hep annesinin ağzına bakıyosa ilerde işin var demektir. Çünkü ben kendimden biliyorum. Yine de karar senin arkadaşım.

Nişanlıyken böyleyse,evlendikten sonra ne olur az çok tahmin edebiliyorum. nişanlın hep annesinin ağzına bakıyosa ilerde işin var demektir. Çünkü ben kendimden biliyorum. Yine de karar senin arkadaşım.

bu olayla beraber ailesinin ağzına bakıp bakmadığını anlayacağım. inşallah bakmıyordur. bakıyorsa yapacak birşey yok. ayrılacağım.

herkes güle oynaya gezcek diye bişey yok ki zaten saygılı olmak yeterli ,seviyeli olmakta kendimden biliyorum ne zaman bir adım atsam yakın olmak için hemen ediyor içine bütün hevesimi kırıyor tekrar başaa...

herkes güle oynaya gezcek diye bişey yok ki zaten saygılı olmak yeterli ,seviyeli olmakta kendimden biliyorum ne zaman bir adım atsam yakın olmak için hemen ediyor içine bütün hevesimi kırıyor tekrar başaa...

aynı sekilde. mesafeli olmak en iyisi herhalde. yüz bulmaz en azından

böyle kısa bi zamanda böyle ağır bi laf etmesi yalnış tabiki. ama keşke nişanlına söylemeseydin şimdiden çocuğu arada bırakmak yalnış geliyor bana.seviyorsan nişanlını alabildiğin kadar alttan al siz birbirinizi seviyorsanız inan gerisi boş. tabi ev ayrıysa...

kadının şimdiden sana gerçek yüzünü göstermesi sana ALLAHIN BİR LÜTFUDUR..
koşarak kaç..çabuk ol ve böyle insanlardan fersah fersah uzak dur.

ev ayrı ülke ayrı. seviyorum ama annesini de alttan almaktan bıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…