kaynanam

kadının şimdiden sana gerçek yüzünü göstermesi sana ALLAHIN BİR LÜTFUDUR..
koşarak kaç..çabuk ol ve böyle insanlardan fersah fersah uzak dur.

bende defalarca niyetlendim ayrılmaya ama olmuyor. o kadar kolay değilmiş. bazen düşünüyorum hakkımda hayırlısı değil ki herhalde bu kadar olumsuzluklar oluyor diyorum. annesinden dolayı sevdiğim adamdan vazgeçmek doğru mu ki ?

Canım seninki annesi yüzünden sevdiğinden vazgeçmek olmuyor! Sevdiğin adam senin arkanda olmadığı için vazgeçmek oluyor ki bu çok geçerli bir sebep. Aslında senin durumunu anlıyorum belli dönemlerde insan hayatını planlar ve karşısındakini öyle bir konumlandırır ki o olmayınca her şey altüst olacakmış gibi gelir. Seni ailelerden uzak olacağınız düşüncesi biraz rahatlatıyor anladığım kadarıyla ama annesinin sevgili nişanlının üzerindeki etkisini azaltabilceğini düşünmüyorum. Herkes yerini bilecek! Nişanlın sana kendini kanıtlamadığı sürece düğünü yaptırma. Haksızlığa tepkisiz kalması sana bu günlerini çok arattırır

arkadasım ben daha iki aylık evliyim aynı yoldan ben daha çok değil 2 ay öncesine kadar geçtim 2 aylık evliliğimde kocam olacak herifin ailesi yüzünden beş kuruş huzur bulamadık altınlarıma kadar çöktüler neden çünkü çirkeflik böyle bişi çirkeflik hadsizlik sınır tanımaz bu tür insanlardan başına her türlü iş gelir bile bile yakma kendini gözünü seviyim uzak dur ve şunu unutma bugün senin sana karşı yapılmış bu kadar açık ve net bişeye karşı yanında durmayan adam yarın bigün evlenince aslaaaaaaaaaa durmaz evlilik öyle trip atıyım küsüyüm cezasını çektiriyimle de olmuyo sana en kötü şeyi yapsa da yeri geliyo kıçını kırıp mecbur oturmak zorunda kalıyosun yanında çok büyük bi çaresizliğe sürükler bu adam seni inan şimdiki aklım olsa 50 milyar harcamış olsam da atardım nişanı evlenmezdim

bende seninle aynı şeyleri yaşadım evlendim hata yaptım. bence ayrıl inan bana ben o kadar pişmanım ki eşim beni hiç tutmuyor hep onların yanında onlar da herşeye karışıyor nişanlıyken de böyleydi başka sebeplere bağladım bahaneler yarattım evlendim. bugün de yakınlarının düğününde ne giyeceğimi söylemek için aradılar beni düşün yani ne giyeceğime dahi karışıyorlar eşime göre bu mantıklı. lütfen iyi düşün geleceğini yakma

ev ayrı ülke ayrı. seviyorum ama annesini de alttan almaktan bıktım.

canım ev değil ülke bile ayrıymış daha ne istiyorsun :) hiç takma nişanlınla aranı bozma duymazdan gel takılmadığını hissetmek en güzel cevaptır merak etme evlendikten sonra zaten kurtulacaksn

arkadaşlar niye herkez ayrıl ayrıl diyor anlamadım :/ ayrılmak kolay değil. hadi ayrıldı diyelim unutmak kolay mı? ayrılmayı düşünüyorsan bile nişanlınla yüz yüze otur konuş ondan sonra bi karar ver bence. insan herkeze aşık olamıyor maalesef

nişanlımla konuştum o nasıl çirkin bir laftır hiç konuşmak bile istemiyorum dedi. çok samimi olma özel günlerde ara sadece onu da sen bilirsin dedi. ne yapmalıyım uzatmalımıyım.

nişanlımla konuştum o nasıl çirkin bir laftır hiç konuşmak bile istemiyorum dedi. çok samimi olma özel günlerde ara sadece onu da sen bilirsin dedi. ne yapmalıyım uzatmalımıyım.

bence uzatma tabiki canımm.nişanlını dinle yani sonuçta onun annesi daha iyi tanıyordur bişi yapman gerektiğinde hep ona sor.mesela ben soguk değilim ama kaynanamla konuşmaya utanırım. bende nişanlıyım. onlarda gelin kendini uzak tutuyo felan diyor. ama alakası yok hepsine öyle değilimde yaşça büyüklerimden mesafe var aramda birazcık. benimkide hep uğraşıyo zorla konuşturuyo onunla telefonda konuşurken birden annesine verior felan utana sıkıla mecbur konuşuyorum. eminim sende utandıgın için soguk geliosundur onlara ama evlenince böyle birşey olmayacak bende daha fazla uzatma

sanırım kaynana tv 'den lzlemiştlr
mutasıp yayın kuruluşları kaynanaların gelinler üzerinden hangi yolu izlemeleri gerekir dlye kışkırtıcı yayınlar .çok kadın bıçaklarını bilemiş hiç iyi niyetli değil oğlu içinde değer mi?ömür boyu kaynana tarafından ezilmek,
yarın evlendikten sonra .çektirecek belli oğluda anasından yana olur, her key köprüyü geçene kadar , küstah kaynana , ben böyle
evliliği zorlaştırırdım aksi olurdum ki göreyim nişanlım benimi yoksa anasınımı kayırıyor baktım olumsuz,oğlunu anasının yanına koyar , yoluma evlenmeden devam ederdim, herşeye karışacaksa kız adımı ne diye dula çıkartayım ,ama dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…