- 7 Temmuz 2019
- 1.246
- 4.938
- 133
- Konu Sahibi Tavuksal firtlangic
-
bende anlamıyorum ev alınan kaynım çalışıyor ama eltimin harcamaları yüzünden birikim yapamıyor diye kaynanamda üzülüyor oğluna elinden geleni yapıyor ama eşim borçta ödese altından kalkar gözüyle bakıyorlarBen şeyi anlamıyorum ya neden hep birine ev bark alınır ama diğerine alınmaz? Ve ne hikmettir ki o alınmayan evlat Borç harç gezerken o aileye yaranmaya çalışır?
Eşin kendisine de ev alınmasını talep etsin bence alsın hakkını güçleri olmasa demezdim ama birine yardım edip diğerine etmemek haksızlık ya ikisine ya hiç olacaktıbende anlamıyorum ev alınan kaynım çalışıyor ama eltimin harcamaları yüzünden birikim yapamıyor diye kaynanamda üzülüyor oğluna elinden geleni yapıyor ama eşim borçta ödese altından kalkar gözüyle bakıyorlar
eşim öyle birşey talep etmez ki etsede zaten alamazlar bir kaynım daha var ev alınan dışında. onada maddi destek olmazlar ama oda cimridir parasından kimseye bişey koklatmaz bir benimki saf işteEşin kendisine de ev alınmasını talep etsin bence alsın hakkını güçleri olmasa demezdim ama birine yardım edip diğerine etmemek haksızlık ya ikisine ya hiç olacaktı
Eşiniz muhtemelen çocukluğundan beri ailesi tarafından ayrımcılığa uğradı. Diğer kardeşlerine hep daha şefkatlı daha yardımsever bir anne baba vardı. Diğerlerinin Yaş küçüklüğü, hastalık zayıflık vb sebepleri dolayısı ile eşiniz hep daha az ilgi gördü. Sonuç olarak ilgi, şefkat görmek için annesi ne isterse yaptı kendi istek ve ihtiyaçlarını ikinci plana attı sırf ilgi görsün diye. Belli ki eşiniz ailesi tarafından ezilmiş biri. Ne yaparsanız yapın değişmez. Eşiniz hayat boyu hep ailesine yaranmaya çalışacak. Hiçbir zaman aferin almayacak ya da ailesinden maddi manevi destek görmeyecek. Siz de kendinizi üzmeyin yıpratmayın siz bu durumu çözemezsiniz inşallah eşinizin ayakları suya erdiğinde çok geç olmaz...bende anlamıyorum ev alınan kaynım çalışıyor ama eltimin harcamaları yüzünden birikim yapamıyor diye kaynanamda üzülüyor oğluna elinden geleni yapıyor ama eşim borçta ödese altından kalkar gözüyle bakıyorlar
o kadar doğru anlatmışsınız ki .eşim gerçekten ailesinden takdir görmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor.mesela çocukluğunda babasından çok dayak yemiş öyle ki küçük yaşta gurbette çalışmış babasından uzak kalmak için ama babasına geçenlerde borcunu bitiremediği arabasını vermeyi teklif etti Allah tan babası istemediEşiniz muhtemelen çocukluğundan beri ailesi tarafından ayrımcılığa uğradı. Diğer kardeşlerine hep daha şefkatlı daha yardımsever bir anne baba vardı. Diğerlerinin Yaş küçüklüğü, hastalık zayıflık vb sebepleri dolayısı ile eşiniz hep daha az ilgi gördü. Sonuç olarak ilgi, şefkat görmek için annesi ne isterse yaptı kendi istek ve ihtiyaçlarını ikinci plana attı sırf ilgi görsün diye. Belli ki eşiniz ailesi tarafından ezilmiş biri. Ne yaparsanız yapın değişmez. Eşiniz hayat boyu hep ailesine yaranmaya çalışacak. Hiçbir zaman aferin almayacak ya da ailesinden maddi manevi destek görmeyecek. Siz de kendinizi üzmeyin yıpratmayın siz bu durumu çözemezsiniz inşallah eşinizin ayakları suya erdiğinde çok geç olmaz...
Düşünse zaten eşinin ilk sorumluluğu sensin. Senin ihtiyacını düşünmeli önce. Gayri ihtiyari annesinin ihtiyaçlarını değil.. Ama sen huzurunu bozma olur mu? Eşine takmıyormuş gibi davran. Hatta söyleyince iyi yapmışsın hayatım de. Annen o senin de. Ama bana söylemen daha hoş olurdu beraber seçerdik ikimizin hediyesi olurdu de. Alttan ver gazıııbende öyle yapcam artık.ne lazımsa aldırcam o düşünmüyosa evin ekonomisini bende düşünmiycem
Yuh ya bir koca bulaşık makinesi yokken o kadar taksite girip telefon alır mı çok saçma. Kadın kocasını böyle düşünür ama o gider böyle yapar. Beklerseniz sıra gelmez. Acımayın aldırın. Hatta yıkamayın elinizde, yemek de yapmayın birkaç gün.zaten borcu var .ama haklısınız benim bulaşık makinem yok borcu biterde alırım diye bekliyodum ama aldırcam ödesin taksitle
annenizin kıymetini bilin, gerçek bir anne obenimde çok pis kavga edesim varama annem annesidir bişey olmaz tartışmayın diyip duruyor
Eşiniz kendine güveniyor demekki.Anne oğul arasına girilmez ama size de danışabilirdi.Zaten hep boyle alıp verenler kendileri hiç bir şeyi takmayan amannn alalım ne olucak modundalar.Borçlu olmak bazılarını rahatsız etmıyor.Merhaba hanımlar
canım çok sıkkın eşim annesine 1.700 tl ye cep telefonu almış ve ben bunu kaynanamın sosyal medyada paylaştığı altına "canım oğlumdan hediye" yazdığı paylaşımla haberdar oldum.çok kızgınım eşime
bir sürü borcumuz var kiracıyız kaynanamin ise hiç ihtiyacı yok memlekette kirada 2 dairesi var 800 liralık maaşı var kayınbabamında maaşı var
Bugüne kadar çok zor zamanlardan geçtik eşim iş açtı batırdı hiçbir şekilde destek görmedik maddi manevi.küçücük bebekle yanlarına gittim 1 haftalığına diye 20 gün kalmak zorunda kaldım ne bana ne bebeğime bir iğne almadılar. ama küçük kaynıma tam tersiler ev aldılar her şekilde destekler.bunlar aklıma geldikçe o 1.700 için içim yanıyor 60 yaşındaki kadına şart mıydı bu fiyata telefon almaya
eşim evde yok bir kaç saat sonra gelecek nasıl davranayım sizce trip atıp kavga mi ediyim yoksa hiçbişey olmamiş gibi sakin mi karşılıyım
dipnot:eşimin adini yazmış yaptığı paylaşımda yani eşimin aldığından eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?