Kaynanama Alınan Telefon

Ben şeyi anlamıyorum ya neden hep birine ev bark alınır ama diğerine alınmaz? Ve ne hikmettir ki o alınmayan evlat Borç harç gezerken o aileye yaranmaya çalışır?
bende anlamıyorum ev alınan kaynım çalışıyor ama eltimin harcamaları yüzünden birikim yapamıyor diye kaynanamda üzülüyor oğluna elinden geleni yapıyor ama eşim borçta ödese altından kalkar gözüyle bakıyorlar

Eşin kendisine de ev alınmasını talep etsin bence alsın hakkını güçleri olmasa demezdim ama birine yardım edip diğerine etmemek haksızlık ya ikisine ya hiç olacaktı

Eşin kendisine de ev alınmasını talep etsin bence alsın hakkını güçleri olmasa demezdim ama birine yardım edip diğerine etmemek haksızlık ya ikisine ya hiç olacaktı
eşim öyle birşey talep etmez ki etsede zaten alamazlar bir kaynım daha var ev alınan dışında. onada maddi destek olmazlar ama oda cimridir parasından kimseye bişey koklatmaz bir benimki saf işte

Eşiniz muhtemelen çocukluğundan beri ailesi tarafından ayrımcılığa uğradı. Diğer kardeşlerine hep daha şefkatlı daha yardımsever bir anne baba vardı. Diğerlerinin Yaş küçüklüğü, hastalık zayıflık vb sebepleri dolayısı ile eşiniz hep daha az ilgi gördü. Sonuç olarak ilgi, şefkat görmek için annesi ne isterse yaptı kendi istek ve ihtiyaçlarını ikinci plana attı sırf ilgi görsün diye. Belli ki eşiniz ailesi tarafından ezilmiş biri. Ne yaparsanız yapın değişmez. Eşiniz hayat boyu hep ailesine yaranmaya çalışacak. Hiçbir zaman aferin almayacak ya da ailesinden maddi manevi destek görmeyecek. Siz de kendinizi üzmeyin yıpratmayın siz bu durumu çözemezsiniz inşallah eşinizin ayakları suya erdiğinde çok geç olmaz...

Yani ben en çok telefondan çok bana söylememesine takılırdim ve kv nin sosyal medyadan paylaşmasina
Ama ne esim bana söylemeden alır ne de kv böyle bir şey ister

o kadar doğru anlatmışsınız ki .eşim gerçekten ailesinden takdir görmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor.mesela çocukluğunda babasından çok dayak yemiş öyle ki küçük yaşta gurbette çalışmış babasından uzak kalmak için ama babasına geçenlerde borcunu bitiremediği arabasını vermeyi teklif etti Allah tan babası istemedi

bende öyle yapcam artık.ne lazımsa aldırcam o düşünmüyosa evin ekonomisini bende düşünmiycem
Düşünse zaten eşinin ilk sorumluluğu sensin. Senin ihtiyacını düşünmeli önce. Gayri ihtiyari annesinin ihtiyaçlarını değil.. Ama sen huzurunu bozma olur mu? Eşine takmıyormuş gibi davran. Hatta söyleyince iyi yapmışsın hayatım de. Annen o senin de. Ama bana söylemen daha hoş olurdu beraber seçerdik ikimizin hediyesi olurdu de. Alttan ver gazııı

Borcunuz varsa, hala ödediğiniz taksitleriniz Varsa, ay sonunu zor getiriyorsanız çok yanlış. Ama ödemelerinizi yapabiliyorsanız, diğer kardeşlerin ne yaptığı önemli değil bence. Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama annesi sonuçta içinden gelmiş almış. Eşinize yüklenmeyin. Trip atmayın siz kaybedersiniz. Atıyorum saç düzleştiricisi almam lazımdı maşa alacaktım bu ay ama neyse canım bi daha ki ay alayım deyin. Size kısıp, ailesine veriyorsa yanlış. Ama size de annesine de tamamsa sorun yok. Bir de akıllı telefon almış yazdığınız kadarıyla belki görüntülü görüşmek istiyordur uzaktaysa

zaten borcu var .ama haklısınız benim bulaşık makinem yok borcu biterde alırım diye bekliyodum ama aldırcam ödesin taksitle
Yuh ya bir koca bulaşık makinesi yokken o kadar taksite girip telefon alır mı çok saçma. Kadın kocasını böyle düşünür ama o gider böyle yapar. Beklerseniz sıra gelmez. Acımayın aldırın. Hatta yıkamayın elinizde, yemek de yapmayın birkaç gün.

Umarım bu söylediklerimi birileri yazmamıştır 10 sayfayı okuyamadım. Kavga ederek veya tehdit ederek çözemezsiniz. En güzeli her ay kendinize bir miktar 1 gram da olsa altın alıp veya para ayırıp bankaya kasa açtırıp koymak. Hiç bahsetmeyin ama sürekli bir harcama bahanesi olsun. Ne gereği vardı dediğinizde ise ihtiyaç der geçersiniz, tepeniz attırılırsa sakince “bizim harcalamalarımızı ben paramız yok sanıp kendimi kısıyordum, sonra 1700 tllik telefondan aldığını görünce sevindim ben de maddi durumumuz iyi diye düşündüm ” dersiniz...
Ben
Annesidir hediye almak istemiştir ama keşke meteliğe kurşun sıkarken yapmasaydı.

Eşiniz kendine güveniyor demekki.Anne oğul arasına girilmez ama size de danışabilirdi.Zaten hep boyle alıp verenler kendileri hiç bir şeyi takmayan amannn alalım ne olucak modundalar.Borçlu olmak bazılarını rahatsız etmıyor.

Adamın 30 küsür yıllık anasına 1.700 TL'lik hediye alması mı sorun? Hiç ihtiyaçları olmayabilir, başka yerden kira geliri de olabilir. Belli ki kocan annesine bi jest yapmak istemiş. Belki senin haberin olmadan kocanın borçlarını kapatmışlardır, kocan altında ezilmiştir. Belki kocan annesinin kalbini feci kırmıştır ve annesinin gönlünü almak istemiştir.

Ya ben cidden bazen sizleri anlamıyorum.
Kimse ağaç kavuğundan çıkmıyor.

sizin bulaşık makineniz yok size 1200 tl ye bulaşık makinesi almayıp annesine 1700 tl ye telefon alıyor öyle mi?

benim ruh halime göre değişirdi vereceğim tepki

1. tepki: gerçekten cinnet geçirip onu bin pişman ederdim
2. tepki: gayet normal bir ses tonu ile seninle tartışmak istemiyorum annene telefon almışsın tabi ki alabilirsin yarın da bana bulaşık makinesi almaya gidiyoruz.

onun ki anneyse bende bir anneyim, çocuğumdan kısıp 60 yaşında gelmiş annesine dokunmatik telefon almayı versin, annesi de facebookta millete hava atmayı versin çok mu önemliymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…