- 16 Eylül 2017
- 7.732
- 14.003
- 248
- 29
- Konu Sahibi Tavuksal firtlangic
-
Oha bulasik makineneiz yokken annesine hediye mi alıyor ? Daha yeni abim evine bulasik makinesi aldı, 2.el A+ sınıf iyi bir marka ve tertemiz cok az kullanilmış 700 verdi. O paranin yarisiyla eve bulasik makinesi alinirdi. 2.el de olsa aldirin bence.zaten borcu var .ama haklısınız benim bulaşık makinem yok borcu biterde alırım diye bekliyodum ama aldırcam ödesin taksitle
bulaşık makinesi onun için ihtiyaç değil çünkü zaten 3-4 tabak çıkıyormuşOha bulasik makineneiz yokken annesine hediye mi alıyor ? Daha yeni abim evine bulasik makinesi aldı, 2.el A+ sınıf iyi bir marka ve tertemiz cok az kullanilmış 700 verdi. O paranin yarisiyla eve bulasik makinesi alinirdi. 2.el de olsa aldirin bence.
bulaşık makinesi onun için ihtiyaç değil çünkü zaten 3-4 tabak çıkıyormuş.almak isteseydim aldrırdım ama ben erteledim benim suçum. 2. el almayacağım sıfır alcam. ödesin fedakarlıktan anlamıyor madem
haklısınız ama inatla misilleme yaptığımı düşünürse ters düşeriz.onun suratını çekmek istemiyorum o yüzden ağırdan alayım her istediğimi de aldırırım zamana yayarak diye düşündümhala almamis olmaniz kabahat. simdi cikip simdi almaniz lazim. madem paramiz var keyfe harcamaya buda benim keyfim diyip alinmali o makine. hemde hemen bugün. yoksa bu pasiflikle daha cooooook para harcar kocaniz millete.
haklısınız ama inatla misilleme yaptığımı düşünürse ters düşeriz.onun suratını çekmek istemiyorum o yüzden ağırdan alayım her istediğimi de aldırırım zamana yayarak diye düşündüm
haklısınız ama inatla misilleme yaptığımı düşünürse ters düşeriz.onun suratını çekmek istemiyorum o yüzden ağırdan alayım her istediğimi de aldırırım zamana yayarak diye düşündüm
Misilleme olarak düşünsün, ne var bunda. Hediye alsın elbette ancak madem parası var evinin ihtiyaçlarını da ertelemesin.
Bana siz bu konuları pek halledebileceksiniz gibi gelmedi açıkçası.
Heehalde bardaklar tencereler catal kasiklar bulasiktan sayilmiyor erteleneniz hata. Bence camasie kurutma makinesi de aldirin. Acimayin hic bunlae ihtiyac kvnin zor durumda oldugunuzdan haberi var mi acaba ?bulaşık makinesi onun için ihtiyaç değil çünkü zaten 3-4 tabak çıkıyormuş.almak isteseydim aldrırdım ama ben erteledim benim suçum. 2. el almayacağım sıfır alcam. ödesin fedakarlıktan anlamıyor madem
Misilleme olarak düşünsün, ne var bunda. Hediye alsın elbette ancak madem parası var evinin ihtiy
eşim bana değer vermeyen biri değil ki 5 yıllık evliliğimizde özel günleri unutmadı hediyesi çiçeği olsun sevdiğini dile getirmesi olsun ee haliyle bende sevdiğimden kıyamadığımdan kemer sıktım ama iş annesine gelince değişiyor işte kızdımda zaten .gerçekten nasıl davranacağımı bilmiyorum eşimle annesi yüzünden iyice aramız açılsın istemiyorum.tabi ki aldırıcam ihtiyaçlarımı şu saatten sonra.ama az daha beklemedeyimsen bilirsin, ama adam seni es diye taksa zaten bugün bu durumda olmazdin. korkmayin bu kadar kocalarinizdan ya. biraz insan oldugunuzu biraz hakkiniz oldugunu, degeriniz oldugunu unutmayin
katılıyorum size kabahatli eşim yok demeyi bilmez kaynanam eski telefonunuz varsa verin demiş marketlere gelen makul fiyatlı bir telefon alabilirdik beraber bende üzülmezdim bu kadar.Burada kimseye kusur bulmayın, eşinize bulun.
Kayınvalide neden evlat ayrımı yapsın? Eşiniz altın bile kabul etmediğine göre, hiç bir maddi yardımı kabul etmiyor ailesinden. Eşinizin kardeşi de eşiniz gibi saçma gurur triplerine girmiyor, verileni alıyor diye o da suçlu değil.
Gerçi eşiniz de öyle tercih etmiş bu da suç değil ama sıkışıklığınız söz konusuysa tek kabahatli eşiniz.
Eşiniz daha sizinle kurduğu aileyi düze çıkarmadan, kendince hayırlı evlatcılık oynuyor.
borcumuz olduğunu biliyor ama eşimin üstesinden geleceğini bildiği için çokta şey yapmıyor 2 sene önceki tartişmamizda gene böyle bir sebepten çıkmıştı onuda anlatayımda rahatlıyım.2 sene önce kurbanda memlektte annesinin yanındaydk kaynanam koyun kesti sağolsun bir but kadarınıda bizimle gönderdi bir kaç ay sonra eşime telefon açıp koyunu borca aldığı için adamın parasını istedeğini sıkışık olduğunu söyleyip 800 lira kadar para istiyor ki koyunu zaten 1200 bişeydi(borca kurban kesen tek insan benim kaynanamdir heralde) benim saf hemen veriyor .sonra ben duydum eltimden küçük kaynımdan istememiş büyük kaynımdan istemiş ama oda vermemiş duyunca kavga çıkardım kaynanama bizi düşünmediğini söyledim ağladı eşime eşim bana kızdı annesi ağlayınca .ama kaynanam epey düzelmişti bize karşı şimdi gene eski haline döndü.Heehalde bardaklar tencereler catal kasiklar bulasiktan sayilmiyor erteleneniz hata. Bence camasie kurutma makinesi de aldirin. Acimayin hic bunlae ihtiyac kvnin zor durumda oldugunuzdan haberi var mi acaba ?
galiba haklısınız ben boşuna bekliyorum eşimin ilk izin gününde aldırcam bu akşam konuşurum bulaşık makinesi istediğimi söylerimBulaşık makinesi, akıllı telefondan daha öncelikli bir ihtiyaç.
Çamaşırları da elinizde yıkayın,evi de çalı süpürgesiyle süpürün o zaman.Siz eski usul yapmaya devam ettikçe eşiniz için hiç bir zaman ihtiyaç olmayacak bunlar.
Aldırmanin şimdi tam da sırası,telefon uzerine aldirdiginizi özellikle bilsin ki sizin ihtiyaçlariniz varken başka yere harcamamasi gerektiğini anlasin.Yani eşinizin kafasına dank etmesi lazım.Üzerinden zaman geçince olmaz o iş.Belki makineyi alır ama aynı tas aynı hamam devam eder.
Ya hayrina vermiş işte yani ne parasi bir de 2 sene önce 800 e koyunun tamamı alınırdı. Zaten kira da evi olanın maaşı olanın borca girmesi de cok sačma.Bence suç eşinizde o kendini kullandirtmaya alışmışborcumuz olduğunu biliyor ama eşimin üstesinden geleceğini bildiği için çokta şey yapmıyor 2 sene önceki tartişmamizda gene böyle bir sebepten çıkmıştı onuda anlatayımda rahatlıyım.2 sene önce kurbanda memlektte annesinin yanındaydk kaynanam koyun kesti sağolsun bir but kadarınıda bizimle gönderdi bir kaç ay sonra eşime telefon açıp koyunu borca aldığı için adamın parasını istedeğini sıkışık olduğunu söyleyip 800 lira kadar para istiyor ki koyunu zaten 1200 bişeydi(borca kurban kesen tek insan benim kaynanamdir heralde) benim saf hemen veriyor .sonra ben duydum eltimden küçük kaynımdan istememiş büyük kaynımdan istemiş ama oda vermemiş duyunca kavga çıkardım kaynanama bizi düşünmediğini söyledim ağladı eşime eşim bana kızdı annesi ağlayınca .ama kaynanam epey düzelmişti bize karşı şimdi gene eski haline döndü.
evlilikte kararlar tek başına verilmiyor çünkü iyi anladığına göre evlenmezsin olur biterEvlilik denilen şey ne berbat bir şeymiş sayenizde iyice anladim. Insan parasıyla ne yapacağına bile karar veremiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?