- 7 Temmuz 2019
- 1.246
- 4.938
- 133
- Konu Sahibi Tavuksal firtlangic
-
evet işte suç benim ben üzülüyorum ona idare ediyim diyorum halbuki bulaşık makinesi çok lazım oluyor misafir falan gelince .şimdi al dersem inadına yaptığımı düşünür biraz daha bekleyip aldırcam.Siz de gidin haber vermeden bulaşık makinesi alın ödesin ciddiyim
Evimde bulaşık makinesi yok diyorsunuz her gün elde bulaşık mı olur size yazık değil mi? Sizin canınız yok mu, 60lık kadın 1.700tllik telefonu ne yapacak?
bende var kemer sıkma durumu eşim pek karışmaz aldığıma ettiğime ama ben kıyamadığımdan düze çıkana kadar idare edelim kafasındaydım yediğimizden içtiğimizden eksik etmiyorum da işte ne bilim indirim kovalarım alınacak şeylerde ama gerekte yokmuş yani onu anladımsiz yokluk cekiyormusunuz?
bu borclar odenirken evde kemer sıkma durumu varmi
biz o kemeri sıktığımızdan geliyor o rahatlık kemeri biraz gevşet harcamaları 1 2 ay çoğaltbende var kemer sıkma durumu eşim pek karışmaz aldığıma ettiğime ama ben kıyamadığımdan düze çıkana kadar idare edelim kafasındaydım yediğimizden içtiğimizden eksik etmiyorum da işte ne bilim indirim kovalarım alınacak şeylerde ama gerekte yokmuş yani onu anladım
Boşver cnm sıkma kemeri. Bnde senin gibiydim baktım bn sıktıkça o gevşetiyo bende kemeri hepten attım. Bundan snra o düşünsünbende var kemer sıkma durumu eşim pek karışmaz aldığıma ettiğime ama ben kıyamadığımdan düze çıkana kadar idare edelim kafasındaydım yediğimizden içtiğimizden eksik etmiyorum da işte ne bilim indirim kovalarım alınacak şeylerde ama gerekte yokmuş yani onu anladım
Sen anneni dinlebenimde çok pis kavga edesim varama annem annesidir bişey olmaz tartışmayın diyip duruyor
Aaa durum o zaman değişir kv işine geleni dinlio işine gelmeyince size bile altın aldirio oldu gülüm.. bu durumda bende çok bozulurdum oğlu gerek yok dese bile almaliydi düpedüz haksizlik bubu ayrımcılık hep eşimden dolayı oluyorçok taviz verir ailesine karşı annesi oğlum doğunca çeyrek altın takmak istediğini söylemiş mesela eşim kabul etmedi takma anne gerek yok dedi oysa kaynımın oğlu olunca kaynanam hem kendi aldı hem bize aldırdı
benzer çok şey yaptı kaynanam aslında unutmuştum bunları ama telefon alınınca kaynanama olan öfkem depreştiAaa durum o zaman değişir kv işine geleni dinlio işine gelmeyince size bile altın aldirio oldu gülüm.. bu durumda bende çok bozulurdum oğlu gerek yok dese bile almaliydi düpedüz haksizlik bu
inanın karşılığı olmaz kaynanam kaşıkla verse kepçeyle geri alır.eşime hesap sordum niye söylemedin bana söyleseydin şu market zincirlerine indirimli gelen telefonlar var ondan alırdık dedim.şimdi biraz tripliyiz birbirimizeKaynananız çok düşüncesizmiş. Umarım oğlunun bu jestine bir karşılık verir. Eşine gelince, ben olsam, kavga etmeden rahatsız olduğumu dile getirirdim. Müdahale etmezsen devamı da gelebilir. Son olarak madem parası bol, hiç çekinmeden ben de ihtiyaçlarımı sıralardım.
ben yeni farkediyorum ama o mesaj gerçekten bana.eşim kaynanamla telefonda konuşurken bana sevgililer gününde aldığı hediyeden bahsetti kaynanam tamda o dakkalarda paylaşmiş telefonun resminiYalnız kv de fenaymis. Ordaki mesajda size gelmiş gibi geldi bana
Misilleme yapmış. Neyse sıkmayın canınızı.klasik kıskanç kaynana. Böyle olaylar insanın gözünü açıyor. Sonrasını tahmin edebiliyorben yeni farkediyorum ama o mesaj gerçekten bana.eşim kaynanamla telefonda konuşurken bana sevgililer gününde aldığı hediyeden bahsetti kaynanam tamda o dakkalarda paylaşmiş telefonun resmini
Bulaşık Makinesi aldirmanin tam zamanı. Ben olsam bastırirdim. Hergun söyler basının etini yerdimevet işte suç benim ben üzülüyorum ona idare ediyim diyorum halbuki bulaşık makinesi çok lazım oluyor misafir falan gelince .şimdi al dersem inadına yaptığımı düşünür biraz daha bekleyip aldırcam.
Bizim de durumlar sıkıntılı bu aralar hatta tam çocuğu iyi bir anaokuluna gönderelim dedik işler ters gitmeye başladı. Eşim her ay 2.500tl ablasına yardım eder yine de. Kadının ihtiyacı olduğu için sesimi çıkarmiyorum o da çocuk okutuyor lisede. Empati yapınca abla kardeş arasındaki yardımlaşmaya ses çıkarmamam gerektiğine karar verdim. Sizinki farklı tabi. Siz zor durumdasınız annesi iyi durumda. Ben bu durumda tepkimi belli ederdim sonuçta ben ve çocuğum onun önceliği olmalıyız. Sağlık ve gerçek ihtiyaç dışında insanın durumu yokken başkasına kim olursa olsun pahalı hediye alması düşüncesizlik ve abartı bence. Herkes sevdiklerini mutlu etmek ister ama ayağını da yorgana göre uzatmak lazım.
evet işte suç benim ben üzülüyorum ona idare ediyim diyorum halbuki bulaşık makinesi çok lazım oluyor misafir falan gelince .şimdi al dersem inadına yaptığımı düşünür biraz daha bekleyip aldırcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?