- 27 Eylül 2022
- 30
- 29
- 3
- 29
- Konu Sahibi tubtubtubi
-
Eşinizle barıştınız yani öyle mi? Size böyle hakaret ettiren bunlara müsade eden eşiniz,yanlış hatırlamıyorsam eşiniz demişti annemin sesini kaydet bana at diyen sonrada sizi bununla tehdit eden. Komple hepsini hayatınızdan çıkarsanız nasıl olur?Kızlar merhaba. Önceki konularımda anlatmıştım eşimle sorunlarımız vardı dengesiz davranıyordu ve boşanmaya kadar gitmişti iş. Dava günü biz vazgeçtik ama eşim annesi onunla bir daha konuşmaz diye ailesine benim boşanmak istemediğimi bu yüzden barışmak durumunda kaldığını anlattı. Pek takılmadım annesinin huyunu bildiğim için nasıl istersen öyle yap dedim. Zaten uzakta yaşıyoruz senede 2 kere ancak görüşüyoruz. Her neyse, bu dava sonrası kayınvalidem beni aradı ağzına geleni saydı senden benim oğluma karı olmaz, biz seni en başta istemedik falan dedi.
Benim küçükken boynumda bi yanık oldu bunu yüzüme vurarak özürlü dedi kadın bana. Konuşmalarını ses kaydına alıp eşime attığım için beni dava edeceğini söyledi. Ben saygımı bozmadım edebilirsiniz dedim. Ben bu kadına dava açmak istiyorum. Yuvamı yıkmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Elimde ses kaydı var böyle bi davadan nasıl bi sonuç alırım?
Kızlar merhaba. Önceki konularımda anlatmıştım eşimle sorunlarımız vardı dengesiz davranıyordu ve boşanmaya kadar gitmişti iş. Dava günü biz vazgeçtik ama eşim annesi onunla bir daha konuşmaz diye ailesine benim boşanmak istemediğimi bu yüzden barışmak durumunda kaldığını anlattı. Pek takılmadım annesinin huyunu bildiğim için nasıl istersen öyle yap dedim. Zaten uzakta yaşıyoruz senede 2 kere ancak görüşüyoruz. Her neyse, bu dava sonrası kayınvalidem beni aradı ağzına geleni saydı senden benim oğluma karı olmaz, biz seni en başta istemedik falan dedi.
Benim küçükken boynumda bi yanık oldu bunu yüzüme vurarak özürlü dedi kadın bana. Konuşmalarını ses kaydına alıp eşime attığım için beni dava edeceğini söyledi. Ben saygımı bozmadım edebilirsiniz dedim. Ben bu kadına dava açmak istiyorum. Yuvamı yıkmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Elimde ses kaydı var böyle bi davadan nasıl bi sonuç alırım?
Ben ilk olayinizi bilmiyorum fakat eşiniz size karşı sanırım çok güvenilir değil . Dava vs olursa satacağı ilk insan siz olursunuz gibi geliyor. Yanlış anlamayın anne kutsaldır tabiki de annesini bırakmaz bırakmasın da ama haklı haksizi ayırt edebilmeli anne ya da eş fark etmez.Evet yazdıklarınızda haklısınız. Bunun üzerine eşimi arayıp bak dedim böyle dedi. Sen kafaya takma bu laf söylenir mi görüşmeyiz biz de falan dedi. Eşim öfkeyle hareket eden bi insan sürekli. Ben bunu biliyordum. Bana olan sinirini o şekilde çıkardı ama şimdi öyle düşünmüyor. Ben de seviyorum üstünden sular aktı konuştuk hallettik onları
Üstünden akan su 6 EkimEvet yazdıklarınızda haklısınız. Bunun üzerine eşimi arayıp bak dedim böyle dedi. Sen kafaya takma bu laf söylenir mi görüşmeyiz biz de falan dedi. Eşim öfkeyle hareket eden bi insan sürekli. Ben bunu biliyordum. Bana olan sinirini o şekilde çıkardı ama şimdi öyle düşünmüyor. Ben de seviyorum üstünden sular aktı konuştuk hallettik onları
SjsjsjahshsEvet yazdıklarınızda haklısınız. Bunun üzerine eşimi arayıp bak dedim böyle dedi. Sen kafaya takma bu laf söylenir mi görüşmeyiz biz de falan dedi. Eşim öfkeyle hareket eden bi insan sürekli. Ben bunu biliyordum. Bana olan sinirini o şekilde çıkardı ama şimdi öyle düşünmüyor. Ben de seviyorum üstünden sular aktı konuştuk hallettik onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?