Kaynanama dava açmak istiyorum

Önceki konularınızdan bazılarını biliyorum. Boşanmak üzereyken ciddi anlamda kendinizi kötü hissediyordunuz, hayırlısı olsun hakkınızda. Ancak bu kayınvalide problemi hep sizinle birlikte yürür gider. Neden derseniz, eşinizin annesine düşkün olduğu belli. Hem daha önce ses kaydı almanızı isteyip , sizin aleyhinize kullanacağına söylemesi, hem eşinizin daha önce " ben istesem bile ailem istemez" demesi , hem de barışma esnasında ailesine " aslında ben istemiyordum da karım dayanamıyor" benzeri bir imâ ile davranış sergilemesi bunu gösteriyor.
Barışma kararı verdiyseniz bu problemi tamamen ortadan kaldırmanız gerekir. Eşiniz ailesini silemez. Her şeyi silip , yeni bir hayat kurmak yerine her şeyi onarıp bir hayat mı kurmayı deneseniz ?
Mesela kayınvalidenizi zaten yılda iki defa görüyormuşsunuz. Onu silmek yerine yılda iki defa görüşmek , telefon görüşmesini minimum tutmak gibi çabalarınız oldu mu? Bir de kayınvalideniz anlattığınıza göre kötü bir insan ama benim dikkatimi bir şey çekti önceki konunuzda, kayınvalidenizin sizin için hırka ördüğünü söylemiştiniz. Acaba bu kadar nefret kusan bir kayınvalide neden sizin için hırka ördü ? Belki sizde de problemler vardır, kendinizi de sorgulayın.
Tüm bu yazdıklarımı barıştığınızı söylediğiniz için yazdım. Normal şartlarda barışmak pek sağlıklı durmuyor ama bu sizin kararınız tabi. Barışacaksanız bari her şeyi sıfırdan yeniden deneyin. Dava falan diye giriştiğiniz şeyden yine siz yıpranırsınız ve bu evlilik gerçekten günün birinde biter. Hayırlısı olsun.

Keşke kaynananıza, bu sene erken turşu kurmaya destek olsaydınız. Çok değerli oğlunun..

Tabi siz bilirsiniz. Eşinizle barışmış olabilirsiniz ama adam olmadan ona güvenip yelkenleri suya indirmeyin.

Kendinizi kandırıyorsunuz pişman olacaksınız.

Dava edip napacaksınız? Hapis mi yatıracaksınız? Takipsizlik verir savcı bir şey elde edenezsiniz. Eşinizden bışanmamanıza şaşırdım önceki konunuzu hatırladım çünkü. Uzun soluklu devam etmez ama barışmanız bilin

Eşin senin yanında dursaydı kv bunları söyleyemez diye düşünüyorum..
Türk erkekleri boşanma aşamasına gelince oturup annesiyle karısının dedikodusunu yaptığı için kv ler böyle herşeyi söylemeyi kendine hak görüyor.. Boşanmaktan vazgeçince de yaptıkları herşeyi unutuyorlar. Edepsiz kadın ettiğini bulsun. Kadının derdi sizi ayırmak.

Şey değil mi bu ya '' Kemalim yapmaz '' repliği.

Aldığı kararın arkasında duramayan, annesine boşanmak istemiyorum diyemeyen eşiniz, kayınvalidenize dava açmanız halinde haklısın karıcığım annem söylediklerinin cezasını çeksin diyebilecek potansiyele sahip mi sizce?

Ne davası açacaksınız?

İyi yine bu anasına yalan söylemiş, kabul ettirmiş, anasından gizli karısı ile aylarca cafe köşelerinde buluşan adam okudum forumda.

Kv ile de konusun halledin madem o da sinirle konuşmuş işte (!)

Hanımefendi, düşman olmanın bile adabı vardır. Annesine sizden vazgeçemediğini söylemek yerine, "karım istedi, o vazgeçti, haline acıdım boşayamadım" minvalinde bir sebep sunmuş bir koca var karşınızda. Tam kurtuluşa erecekken aynı bataklığa tekrar atlamışsınız. Kayınvalidenizden daha ciddi sorunlarınız var sizin.
Benden nefret ettiği için yüzünü hiç görmediğim kayınvalideme şükrettirdiniz beni.
Belki o da sizin kayınvalideniz gibi kötülük yapabilirdi bize ama benim eşim, annesini ailemize müdahale ettirmedi.
Dengeyi kuracak kişi eşinizdir. Siz nasıl yüzgöz olursunuz yahu?
Size "özürlüsün" derken buna susup oturan adama koca denmez.
Gerçekten çok tuhafsınız.

Aç davanı o zaman KV ye ama ses kaydı olmaz başka delil bulman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…