- 9 Ekim 2012
- 434
- 311
- 323
- 27
- Konu Sahibi karacabandirma
-
Bulmiyorun ya .. bide soyle bisy var herseye ragmen ben fenede gelirim yinede poposu havalarda birilerinin baksaniza sen en iyisi gelme daha iyi diyor.. kahvalri erme zorunlulugu var sanki ben bir adim attiysam onlarada attirabilir.. ermeyiverelim kahvalti ne olur?
Ya soz verilmis bir kahvalti yok geleneksel kahvalti iste hersene yapilir klasik.. biz yesik demek ne kadsr zor olabikir.. gitmeyi icime sindiremiyorum bir sekilde tepkimi gosterememis olmak sanirim canimi skyor benim.. kufur dinledigim kisini. Elini oomek zor feliyor.
Kizlar selam.. daha onceki yazialarimi okuyanlar bilir.. kaynanayla aaram bozuk.. esim yarin ona gitmeyecegimi bile bile kahvaltiya gidelim dedi.. bende onun hatiri icin zor durumda kaasin diye tamam sebin icin gelirim ama.fazla durmak yok bir saat dururuz kahvalti etmekde yok orda oturup yemeklerini yiyemem kalkariz dedim oyle olacagina gelme sen bence daha iyi dedi ben gider gelirim dedi. Ne yapmaliyim sizce.. kaynana ailem ve benim.ici ileri geri bir suru sey soylemis bir insan.. bende guru yapiyorum ve okadar kizginimki aslinda gitmek istemiyorum.
Kizlar selam.. daha onceki yazialarimi okuyanlar bilir.. kaynanayla aaram bozuk.. esim yarin ona gitmeyecegimi bile bile kahvaltiya gidelim dedi.. bende onun hatiri icin zor durumda kaasin diye tamam sebin icin gelirim ama.fazla durmak yok bir saat dururuz kahvalti etmekde yok orda oturup yemeklerini yiyemem kalkariz dedim oyle olacagina gelme sen bence daha iyi dedi ben gider gelirim dedi. Ne yapmaliyim sizce.. kaynana ailem ve benim.ici ileri geri bir suru sey soylemis bir insan.. bende guru yapiyorum ve okadar kizginimki aslinda gitmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?