kaynanama kahvaltiya gideyimmi?

haklısın canım insan önce karsındakini kendi yerine koymalı....anneler cok kıymetli herkesin annesi degerlidir ne kadar huysuzda olsa kimse annem kötü demez...eşlerin hatırına bazı seyleri görmemek lazım...herseyi eşimize söyler annen söyle böyle dersek eşimizin göüzndende düşeriz

Canım benim seni okadar iyi anliyorum ki ayni sorun bendede var. 1 ay once kayinvalidem arayip bir suru hakaret etti 1 aydir bir kere gitmedim evlerine ama bugun hem mubarek bayram icin hem eşim icin gittim 2-3 saat gelinlik gorevimi yaptim heldim evime mesafemi korudum hic muhattap olmadim suan vicdanim kuş gibi tavsiye ederim esin icin git ve umrunda degillermis gibi ne yapman gerekiyorsa yap bosver )

elbette,haklısın,çünki benim annem de kayınvalide,bir gün Allah kısmet ederse,men de olacağım.Ama herkesin düşüncesi farklı işte...

elbette,haklısın,çünki benim annem de kayınvalide,bir gün Allah kısmet ederse,men de olacağım.Ama herkesin düşüncesi farklı işte...

benim annemde kayınvalide herzaman derim aman anne gönülü kırılıcak bişey yapma ben yanış anlamam o anlyabilir benile ilgilenmesende olur ama nihayetind gelin yanlış anlar ona daha bi özenli davran o da derki kızım daha napıyım koynumamamı alıyım:)saolsun hiç ayırmaz ama gelinimizde bitane saygıda kusur etmez bilirki erkegin kalbine giden diger bir yolda annesini sevmektir:)

tabii ki,biz sonuçta annemizin kızıyız,iyi de olsak,kötü de olsak...o da bizim annemiz nasıl olursa olsun...ama gelin farklı,sözüne kuvvet yanlış anlayabiliyor,bizim de bir tane gelinimiz var,hakkı için çok iyi biri,çok sevecen,çok saygılı,annem de onu en az bizim kadar seviyor,her şey karşılıklı sonuçta,iyi olursan sana karşı da iyi olurlar.kimse ben meleğim o bana kötü davranıyor diyemez.

haklısın canım annem bişey dese yanlış anlamam ama kv.bişey dese insanın zoruna gidebiliyor o cok hassa bi noksa sen iyisen herkezz iii sen kötüysen herkez kötü iki taraflı anlayış düşünce gerekiyor...insan dikkat etmezse kırabiliyor kırılabiliyor heleki bu gelin kaynana olayları dahada bi hassas aman kimsenin tadı kaçmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…