- 20 Ağustos 2014
- 3.435
- 9.511
- 358
Dün bebisimle uğraşıyordum kendisine değerli vaktimi ayıramadım pek .ağzına sağlık1- Mesleğinizle ilgili olmayan yorumlar yapacaksanız mesleğinizi bildirir nick kullanmayın.
2- Söylenenlerde suç unsuru yok. Her bireyin eleştiri hakkı var. Anayasa' da tanımlanmış bir hak. Herkese açık bir foruma yorum yapıyorsanız herkesin eleştirisine de açık olmalısınız.
3- Soyadınızı açıkça yazmadığınız için kim olduğunuz belli değilken kişi hakkınıza zarar gelmiş olmaz. Türkiye' de kim bilir kaç tane avukat Olcay var. Ancak siz Ankara Barosu' na kayıtlı olduğunuzu söyleyerek kendi kimliğinizi afişe etmişsiniz. Demek ki o kadar da rencide olmamışsınız, korkutma ve inandırıcılık unsuru olarak baro ismi kullanmışsınız.
4- Bir avukatın işi avukatlık yapmaktır. Kayınvalidenin avukatlığını yapıyor denmesi hakaret değil ancak övgü olabilir.
@Avukatolcay
Ben asla korkmadım ..hergün kaç tanesiyle uğraşıyoruz ..gitsin versin beni mahkemeye ,bana da eğlence çıkarKimse size hakaret etmemis. Meslek onurunuza laf etmemis. Neyin davasindan neyin savciligindan bahsediyorsunuz.
Ben sanmiyorum bu usluptaki birisi hukuk bitirsin avukat olsun.
Madem insanlar size hakaret etmemisken bile hakaret ettin diye iftira atiyorsun o zaman onlarin da sizi dava etmesi lazim. Sonucta ortada ne bir hakaret var ne bir meslek onurunu zedeleyici laf. Irtada sadece bir iftira var.
Madem kimse sana yorum yapamayacak, sen neden insanlara emir veriyorsun? ( Bkz: bak dogru konus.) Yemeyin bizi cakma avukat hanim. Yemezler. Bu kadinlar sizin sandiginiz gibi aptal degil.
Yok ben avukatim diyorsaniz da, birinin avukatligini yaptigini soylediklerinde neden zoruna gidiyor?
Ben sizi kibliyorum. Farkli kimliklerle kayit olabilirsiniz, hatta ve hatta hic olmadiginiz birinin bilgilerini yazabilirsiniz ama hic kimseyi sagdan soldan ogrendiginiz hukuk terimleriyle korkutamazsiniz. Iyi gunler.
Ben de çok nazlıyımdır annem elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmadı bu yaşıma kadar deseydin.nişanlımla ikimizde çalıştığımız için ev işlerini ortak yapma kararı aldık. mesela nişanlım evi süpürecek bende sileceğim gibi. kayınvalidemin yanında konuşmuştuk bu konulardan ama bu kadar takacağını düşünmemiştim. geçen gün bana oğlum ev işi yapmasa sen yapsan falan dedi nazlıdır benim oğlum gibi bişeyler dedi o an anlamadım tmm falan dedim ama sonradan sinir tepeme çıktı bu kadına ne demeli ?
Evet haklısın aslında avukatlığı karıştırmasaydık daha iyiydi kusura bakma. Ben de hukukçuyum ve anlıyorum. Sen gerçekten avukat olsan da olmasan da önemli değil çünkü giden laflar avukatlığa gidiyor.Sen de ozur dileyeceksin.Aksi taktirde meslej onuruma hakaret ettigin icin Ankara Barosuna da ihbar etmek suretiyle hakkinda savciliga suc duyurusunda bulunacağım.
Avukatlığınızla ilgili yorum almak istemiyorsanız, nickinizde belirtmeyin bunu.Bakalım 1 ay sonra da boyle gülecek misin.Cok gördüm ben senin gibileri cooook.Tebligat 1 ay sonra ulaşınca aglayarak ararsın.Sevgiler...
Okumuş insanın hali başka olmuyormuş demek ki. Bir avukatın bu kafada olmaması gerekirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?