kaynanama ne demeli

Dün bebisimle uğraşıyordum kendisine değerli vaktimi ayıramadım pek .ağzına sağlık

Ben asla korkmadım ..hergün kaç tanesiyle uğraşıyoruz ..gitsin versin beni mahkemeye ,bana da eğlence çıkar yalnız değmeyecek biri için banlanmak istemedim :) daha yeni mapustan çıktım ,kaç gündür banliydim

Gitse beni şikayet etse nolur :)))dediğin gibi iftiradan, korkutmadan bende onu ederim ..hem de ailemdeki gerçek avukatlarla açarım davayı ...

Ben de çok nazlıyımdır annem elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmadı bu yaşıma kadar deseydin.

Öğrenirsin kuzum bu işlerin nasıl olduğunu

Allah aşkına daha nişanlısınız bunları mı konuşuyorsunuz ev işlerini kim yapacak diye. Bir bu mu kaldı herşey bitti de. Ayrıca bu konuları neden kayınvalidenizin yanında konuşuyorsunuz ki ev işlerini beraber yapacağız diye ne gerek var? eşiniz size yardım etmek istedikten sonra kaynanan bir şey diyemez ev içinde olacaklar sizde kalsın.

o değil de neden daha nişanlıyken kvalidenin yanında ev işlerini kim yapacak muhabbetleri dönüyor anlamadım. sen öyle dersen o da kafaya takar bunu söyler işte.

sizin kayınvalideniz bir ilginç yahu.benim eşim kendi evinde bile süpürürdü annesine yardım etmek için.şimdi de bana yarıdm ediyor kayınvalide gururla söylüyor yardım et oğlum falan diye

Sen de ozur dileyeceksin.Aksi taktirde meslej onuruma hakaret ettigin icin Ankara Barosuna da ihbar etmek suretiyle hakkinda savciliga suc duyurusunda bulunacağım.
Evet haklısın aslında avukatlığı karıştırmasaydık daha iyiydi kusura bakma. Ben de hukukçuyum ve anlıyorum. Sen gerçekten avukat olsan da olmasan da önemli değil çünkü giden laflar avukatlığa gidiyor.
Ama eğer nick olarak böyle avukat olduğunu yazarsan her yaptığın yorumda buna bir laf gidecektir. Bu da yine meslek onuruna zarar verecek bir şey diye düşünüyorum.

Bu kaynanaya neler denir neler, hele bir evlenin zaman geçtikçe alışır pat pat yapıştırırsınız cevabı. Henüz nişanlıymışsınız, ısınma turları bunlar.

Ahh ah ne günlerdi, ben de böyle böyle kvciğimin nazlı oğluşunu evimize temizlikçi bacı yaptım
Nişanlıyken "Oğluma meyveleri soyar yedirirsin, öyle alıştı" derdi, "İki eli var merak etmeyin, kullanmasını öğretirim" demiştim, daha dün gibi

Şimdi bir oğlum var, becerebilirsem öyle bir yetiştireceğim ki, ileride gelinim çok dua edecek bana.
Kadını erkeği yok ev işinin, herkes kendi yaşam alanını temiz tutmayı bilecek, kendi arkasını toplayacak.

benim de isteme yapılırken kuzen mutfakta damat kahvesine bol bol tuz biber doldurmak istediğini söyledi. ben dedim ki kıyamam, tatlı tatlı içsin tatlı hatırlasın bu kahveyi hep. üstelik ben çok saçma bulurum damat kahvesine tuz basmayı.

o sırada kaynana da mutfakta oturdugundan dizlerine vurarak "pek hassasdır benim oğlum, içemez, içemez ki, tuzlu kahve vermeyin oğluma" diyerek dövünmeye başladı. o kadar sinirlendim ki, annesine bakarak basın tuzu dedim, zehir gibi olsun madem evlenmeyi biliyor istemeye geliyor içecek o kahveyi.

kv hayıflanmasına sinirimi oğlundan çıkarmış oldum aslında. neyse canım boşver sen kv yi. günü gelir evlenirsiniz, hiçbir şeyi önceden kararlaştırmaya gerek yok, verirsin kocanın eline süpürgeyi sonra o yaptığı iş az gelir, al dersin viledayı bi de paspas at. iki üç haftada asli görevi olarak benimser zaten artık sen söylemeden yapar. kaynana da eger olursa izler hassas oğlunu nasıl güzel vileda yapıyor.

Bence hemen sinirleriniz tepenize çıkmasın. Ailevi konuları kayınvalidenin yanında konuşmamanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz. Lafa değil icraata bakılır hesabı, ileride uygulamada gördüğünde hiçbir şey diyemez kayınvalideniz.

Benim eltimin oğlunda çok güzel ütü yapar. Genelde hafta sonları evdeyse ütüyü o yapar. Ben de maşallah, ileride de eşine yapar diye takılmıştım eltime. Aaa, yok ben kıyamam oğluma, ona yaptırırsa gelir ben yaparım demişti var bir kayınvalidelik damarı işte, daha ortada gelin bile yokken. Ki çok da saygılı ve sevecen bir kayınvalide olacaktor eminim. Yine de Evde iş yapan oğluna, evlenince kıyamıyor ama ikimiz de biliyoruz ki o çocuk eşine her konuda yardım eder. Çünkü öyle yetiştirmiş çocuklarını.

Kayınvalidelere hem çok malzeme vermemek, hem de her sözlerine çok takılmamak lazım diye düşünüyorum.

Bakalım 1 ay sonra da boyle gülecek misin.Cok gördüm ben senin gibileri cooook.Tebligat 1 ay sonra ulaşınca aglayarak ararsın.Sevgiler...
Avukatlığınızla ilgili yorum almak istemiyorsanız, nickinizde belirtmeyin bunu.

Özellikle belirtiyorsanız, o zaman demek ki buna göre yorum yapılmasını istiyorsunuz.

Ciddi bir avukat, Kk da yorum yazarken, biri bana kayınvalidenin avukatlığını mı yapıyorsunuz dedi, hakaret etti, ben de onu mesleğimle tehdit ettim diye bir dava açıp, bununla mahkemeyi meşgul etmeyi kendine yakıştırmamalı bence. Gereksiz Doktor egosundan farksız bu.

Güzel bir meslek yararlı bir şekilde kullanılmalı, mahalle üslubu, boş işlere değil.

ev işi yapabilmek için işi bırakıyorum de bak nasıl popoları tutuşuyo. hahaa.

manyak bu kaynanalar valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…