kaynanama tenceremle mi gitsem

kv bi garipmiş
tencere götürmek hoş olmayabilir ama
baktınız tencerisini kullanmandan rahatsız oluyor
ordan alırsın bi tencere

Benim yemeklerimi begenmiyorlar. Cok konusuyorlar yemek hakkinda. Esim guzel olmus diuor sadece

cnm benim kardeşim nereye giderse gitsin çocuğuna ayrı yemek yapar. herşey onlar için sonuçta. düzgün beslenmeleri gerek. tencere fln götürme. orda minik bir tencere ayarla sadece çocuğa kendine bile değil yemek çorba ne bilim bişiler yap. evden tencere çok abes olur yani

ayrıca sende ben gibi bakıp yapışını incelemesinden yaptığında da kusur bulunmasından rahatsız olan birisin. ben mükemmel yemek tatlı hamur işi yapmama rağmen orda elim ayağıma dolaşıyor

Konunun neresinden tutsam bilemedim.

Bunun neyini sıkıntı yapıyorsun? Al kaynananın mutfak dolabından bir tencere çocuğuna yemeğini pişir ...

Evinden tencere götürmek ne kadar ayıp olur. Ev sahibine saygısızlık resmen ...

benim kızımda yaptığım yemek dışında hiç yemek yemezdi...ama tencere götürülmesini anlayamadım...izin mi vermiyor...kendiniz mi istemiyorsunuz...ben akrabalara gidince dahi...hemen mutfağa giriyorum küçük tencere alıyordum..bir tabaklık yapıp kızıma yediriyordum..kimsenin bir şey dediği de yoktu...benim kaynanamda yemek yapmama izin vermiyor aman..kendileri bilir onlar yapsın bizde yeriz...umrumda değil...kendim yapıınca eleştirince o daha kötü...

Sey desen kizim bu tenceredeki yemekten yiyo huy etti anne ne yapacam ben bunun cinsligiyle falan desen zaten cocuk corbasini herkes yemezki cocuk yer sadece tabi özel yapacan cocuguna kaynanan da tuhafmis yani benim annem kendi yapar bile torunlarina özel yemek. Yada kaynananin ufak tenceresi yoksa sende yok diye evden getrdk anne dersn bence sorun olacak bise degil ama kaynana milleti anlamak zor canim

tencere götürmeye ne gerek varki kullanın kayınvalidenizin küçük tenceresini kızınıza yemek yapın tamam oldu bitti ben kayınvalidenizin yerinde olsam sizde tencere getirseniz laf ederim yani çok komik buldum

Tenceresini kullanmaya cekinip, kendi tenceremi goturucem diyorsunuz da malzemelerini kullanmaya cekinmiyorsunuz, ilginc.

Tencerenizi gotururseniz bari malzemeleride siz ayri alin, tam olsun.

Kadin sikayet ediyormus yemek yapmiyorsunuz diye, niye mutfaga girip, kv.yardim etmiyorsunuz, ne bilim tuhaf geldi bana ya, bi salata, pilavdami yapmiyorsunuz. Esiniz de pek begenmiyormus sanirim, ee sizin evde kim yapiyor yemekleri, onlaridami begenmiyor.

Zor bir durum ama madem her yıl gidiyorsunuz,bir sistem oturtmak zorundasınız.
En azından çorbasından veya makarnasından birşeylerle doyurmaya çalışın.
Misafirlikteyken,evdeki gibi yapamamanız normal.Farzedin otele gittiniz,menüde ne varsa onlardan seçmek durumundasınız.

Hiç bir şey bulamıyorsanız açıkça söyleyin.Anne olmuş,babaanne olmuş bir insan torununun aç kalmasını istemeyecektir.
Yemekte kızınıza uygun bir şey yoksa,çocuğa şunu yapalım bunları yemez diyebilirsiniz.

Kızına özel illa ki yemek yaparsın, tencere götürmek nedir ne acayip tencere götüreceğine ordakileri kullan yani madem öyle yan yan baksa nolur kendi evin gibi rahat edemiceksen niye gidiyosun

Götür ne olcak çocuk yemeği ayrı pişebilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belki kayınvalidesinde küçük tencere yoktur?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç ayıp olmaz tabiki yavrunu düşüneceksin kaynanada ne yemek yaparsa yapsın ,bazısının yemeği damak tadı çok farklı oluyor

Kayinvalidenin evinde niye yemek yapasin ki. Onlarrin damak tadi duzeni farkli. Orasi onun mutfagi. Ama o mutfaktayken yanina girip yardim ediverin. Sogan dograyin sebzeleri yikayin ne biliyim. Kv tarif etsin hamal isleri yapin.

Tencere sakin goturmeyin. Cok sacma gercekten. Tencereyi goturceksiniz ama erzagini kullancaksiniz :)

Neden ayıp olsun götür çocugunun yemegini yap..

Sen evladının nasıl beslendigini herkesten daha iyi bildigin için sana laf söylemeye çalışırsa aldırış etme..

çok garip ..
neden yapmicakmısım ...
sizde garip geldiniz acıkcası ..
bu ne yabancı gibi , toruna yemek ..

Yanınızda tencere götürmeyi istemeniz biraz mantıksız geldi orada da tencere var sonuçta eğer yanınızda götürürseniz yanlış anlaşılırsınız çocuğunuza tabi ki ayrı yemek yapabilirsiniz çorba yapacaksınız çocuk her çorbayı yemeyebilir artık ev halkına yaparmısınız ne yaparsınız bilmem ama tencere götürmeyin demek istedim

Bu kadar olur! Tam kızım için sipariş ettiğim minik tencere ve tabaklarım gelmişti ki konuyu gördüm:) ben kendi evimde bile ayırdım tencere tabağını.2 ay sonra ek gıdaya geçecek şimdiden aldım koydum çorba için ayrı,yoğurt için ayrı.bizim musluk sularımız çok kirli ve deterjanlar kimyasal dolu.o yüzden tamamen bizimkiyle ayrı yıkayıp kullanıcam.kayınvalideye giderken de götürürüm hiç de bir şey demez.yastığını battaniyesini çarşafını da götürüyorum bebek bu herkesin kullandığı eşyayı kullanamam sonuçta.ayrıca benim önemseyeceğim şey,çocuğumun beslenmesi olur kim ne derse desin hiiçççç önemli değil,yeter ki o iyi beslensin.kayınvalidem arkamdan konuşmayacak diye çocuğumu aç bırakamam.belli ki konuşmaya yer arıyor sen ne yapsan konuşacak zaten.madem öyleyse sen kendini niye sıkıntıya sokuyorsun ki canım.ince düşünmek bazen bize zarar veriyor:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ek gıdaya geçtiğimizden beri k.valideme her gittiğimde küçük tenceresini, buhar aparatını, pekmezini, cevizini, esmer ununu, tarhanasını vs hep götürüyorum.
k.validenin evinde küçük tencere yoksa neden götürmeyesin? bunun ne ayıbı olabilir?
ayrıca çok uzun süreli kalsan da kalmasan da yemek pişirme işini üzerine alman da gereksiz.nihayetinde herkesin yemek düzeni de başka, damak zevki de.
ama özel bir durum vardır veya eşinin istediği bir yemek vardır pişirirsin o başka.

aman arkadaşım yap gitsin fazla fazla onlar ister yesinler ister döksünler laf yemekten iyidir...ilerde bişey söylemeye kalkarlarsa eşin de yanında olur karım yaptı ama yemediniz der aklını kullan sık dişini 1 hafta bizim gibi hergün dipdibe olsan napardın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…