- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi bazalmetabolizma
-
Benim yemeklerimi begenmiyorlar. Cok konusuyorlar yemek hakkinda. Esim guzel olmus diuor sadece
Merhaba, benim sorunum kaynanamin yanina gidecegim bir hafta kaliriz kesin. 3.5 yasinda kizim var. Kizim her yil kaynanamin evinde ac kaliyor. Cunku ben ilgilenip ona ozel yemek yapamiyorum. Tencere tavasini kullanmaya bile cekiniyorum. Alenen bise demez ama yandan yandan bakiyor. Zaten evin genel yemegini yapmadigimdan bazen sikayet ediyor. Ama orda yemek yapmam herkeze cunku begenselerde biseler bulurlar soylenmek icin. Napiyim ya kizim zaten cok zor yemek yiyo. Eve pisenlerden yemiyor. Kizimin kucuk tenceresini goturup ona ayri hergun corba yapsam cok mu ayip olur. Fazla yapip herkes yesin demeyin cunku yenmez ziyan olur cok iyi biliyorum.
Ya zaten benim tek derdim orda rahatca yemek yapamamak. Yapacagim ortam olsada kizimda yese herkezde bise demeden yese keske. Bi kere bi tabagi kaybolmus. Gidene kadar sen mi kirdin. Sen kullanmistin en son deyip durdu. Sanku valizime koyup eve goturdum tabagini. Yani boyle anlatinca tabi jomik geliyor ama inanin yumurta pisirdim kizima arkamdam 2 tane mi kullandin diyo yani 1 tane neyine yetmiyor demek istiyor.
Merhaba, benim sorunum kaynanamin yanina gidecegim bir hafta kaliriz kesin. 3.5 yasinda kizim var. Kizim her yil kaynanamin evinde ac kaliyor. Cunku ben ilgilenip ona ozel yemek yapamiyorum. Tencere tavasini kullanmaya bile cekiniyorum. Alenen bise demez ama yandan yandan bakiyor. Zaten evin genel yemegini yapmadigimdan bazen sikayet ediyor. Ama orda yemek yapmam herkeze cunku begenselerde biseler bulurlar soylenmek icin. Napiyim ya kizim zaten cok zor yemek yiyo. Eve pisenlerden yemiyor. Kizimin kucuk tenceresini goturup ona ayri hergun corba yapsam cok mu ayip olur. Fazla yapip herkes yesin demeyin cunku yenmez ziyan olur cok iyi biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?