kaynanama tenceremle mi gitsem

Benim de kizim var, ve kaynanamin kizima gore yemek yapabileceğim küçük bi tenceresi yok.. o nedenle.kizim icin götürürüm tencere..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk başta tencere götürmen abes olur diye düşündüm ama yorumları okudukça bebeklere kullanılan eşyalarının ayrı olduğu kanısına vardım. Sonuçta senin çocuğun hangi tencerede nasıl yedireceğine kimse bir şey diyemez.

İyi de ayrı tencere götür ayrı yemek yap filan bu bebek değil ki artık ek gıda filan almıyordur kim ne yiyorsa zaten onu yiyordur. Tamam bebekken götürülebilir küçük tenceresi, tabağı filan ama artık sofrada herkesle yeme çağı gelmemiş mi. Çorba içse yemekte yiyecek hepsine aynı tencere mi götürecek bu yaşta sadece çorbayla beslenmiyordur herhalde mesela çorba yapılırken baharat varsa baharat atılmadan çocuğuna bir kaba ayırırsın yemeği de öyle. Kaynanan da yemeği sen yapma sadece yardım et soğanı doğra kavur mesela, sebzeleri doğra gibi ama tencereyle gitmek abes olur bence bebek olsa neyse.

Sakinan goze cop batar.

Ne tuhaf huylar bunlar yahuu. Neden yemek yapmıyorsunuz, yada neden yaptığınız yemeği beğenmiyorlar. Kayınvalideniz yemek yapmıyorsunuz diye tavır gösteriyorsa sizde elinizden geldiği kadarını yapın ister beğenip yerler istemezlerse kendi bilir. Hem ayrıca kızınıza her gün özel yemek mi yapıyorsunuz? Şımartmayın bu kadar çocuklarınızı sonra oda eşinizin ailesi gibi mız mız olur çıkar ki olmuşta zaten. Tencere tavayla gitmekte nesi bırak aç kalınca mecbur yer nasılsa olanları

tencere götürmen hoş olmaz ama gir mutfağa kulaklarını tıka istediğin yemeği istediğin miktarda onlarada yap yemezlerse sorarsın yapmamı istemiyorsanız ben sadece kızıma yemek yapıyim dersin , sadece çocuguna yemek yaparsın olur biter,
insanları memnun etmek çok kolaydır ama değer bilene o yüzden ne konuşuyor ne diyor arkandan hiç takma böyle bir yapıları varsa hep bunu yaşıycaksın o yuzden onları böyle kabul et çocugunuda ihmal etme en değerlin eşin ve çocugun ,
Allah yardımcın olsun ne kayınvalideler var daha beteri de vardır sabır de ...

Yani bende şunu anlamadım çocuk 1-2 yaşında olsa ayrı yemek yapılıyor olsa ayrı çorbası, püresi filan neyse ama çocuk 3.5 yaşında yani bu yaşta daha ne ayrı yemeği çorbası. Benim yemeğimi beğenmiyor o kendi yemeğini yapar ama ben çocuğa ayrı yaparım o yüzden dese tencere ne alaka. Kaynanasının yaptığı çorbadan yedirebilir artık normal bir çorbayı içebilir tuzu az atılır onlar sonra katarlar ama yemek yiyebilir herkesle sofrada herkese yapılan yemeklerden uzmanlarda bu yaşta bunu öneriyorlar. Zaten yemek pişecek evde hadi çorba için götürdü o çocuk çorbayla doymaz az az her şeyden yemesi lazım oldu olacak yemek içinde götürsün bir tencere. Kaynana beğenmiyorsa zaten yapmıyorum diyor yardım etsin soğan doğrasın salata yapsn, sofra kursun yani ama tencereyle gidip hala bu yaşta çocuğa ayrı yemek yapmak kaynana sorunca ne diyecek siz benim yemeğimi beğenmiyorsunuz siz kendiniz yapın ben kızıma yapıcam mı diyecek. Kaynanasının pişirdiğini yedirmeyecek mi saçma yani. Torunuma yemeğimi yedirmek istemiyor der bir kere.

niye ayıp olsun ki,gayet normal.Çocuk o yemekleri yiyemiyor,ona göre hazırlıyorum dersiniz,olur biter.Gayet de normal,onun çorbası ayrı olmalı zaten.Ben hep öyle yaptım,eltim de öyle.Yani çok gördüm etrafımda ve bana garip gelmiyor.Sadece ordaki tencereye hazırlamanıza bile bir şey diyecek diye çekiniyorsanız aranız çok kötü demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…