Kaynanama yakın oturmak psikolojimi bozdu

Saol canim ya. İnanki o kadar bunaldım herşeyi denedim iyi davrandim neler neler ... O kadar kırgınım ki
Şimdide iyi davranma bakalim neler degiscek çok diklen demiyorum bak ama bi laf söylediğinde cevabını ver sen bise demedikce daha çok üstüne geliyolar insanın

Eşime tasinalim diyorum suratını aşıyor zorlami oturcam kaynanamlara yakın

Taşın oradan ve huzuru yakala ! Taşınmışken arana mesafeyi de koy gelip gitmesin

Kızım illaki oraya gitmek istiyor orda kuzeni var onla vakit geçirmek için. Goturmeyince kapılarının önünden geçerken cildiriyo.

Kolay gelsin o zaman çekmeye devam edin ne diyelim. Her öneriye bir yapamama sebebi bulmuşsunuz. Ne sebeple olursa olsun kendi ayağınızla evine gidip durduğunuz müddetçe daha çok sıkıntı çekersiniz. Mesafe koymak tamamen sizin elinizde, siz yapamıyorsunuz. 2.5 yaşındaki çocuğun her istediğini yapıyor musunuz?

Allah sabır versin bende benzer süreçlerden geçtim yakın oturduğum için ama artık güleryüzüm bile kalmadı kendilerine

Tabikide hayr o şekilde değil evin önünde kızımın ağlama sesini duysa kapıya çıkıyor hadi gel diyor çocuğa... Goturmeme gibi bı şans olmuyir bu seferdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…