Kaynanamdan bıktım

Sevilay92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
6
2
1
31
Kızlar akıl verin lütfen sözlendik ama kaynanamdan nefret ediyorum 1 buçuk senedir sözlüm ve bize çok çektirtti çok ilgisiz bir ailesi var sözlümün sözlendik bir kere bile olsun gelmediler aramıyorlar bile ailemi sürekli geleceğiz diyerek kandırıyorlar bahaneler sürüyorlar görümcen olacak o yılanda evlerine gittiğimde kıskançlıktan laf sokma çabasına giriyor sözlüm varken sadece yüzüme gülüyorlar tek basıma gittiğimde evden cenaze çıkmış gibi davranıyorlar yüzük takana kadar çok yordular bizi sözlümle de birbirimizi çok seviyoruz ama ailesi çok ilgisiz herşeyi oğulları yapsın istiyorlar maddi manevi hiç destekleri Yok ailelerine

Hiç görüşmeye gitmek istemeyince de erkek arkadaşım bu sefer triplere giriyor tartısmalar oluyor
Ozaman doğruyu soyle. Konuşsun ailesiyle. Sana insan gibi davransinlar. Sen bunların nedensiz suratlarını çekmek zorundamisin

erkek arkadaşım tam bir ana kuzusu kaç defa söyledim sürekli konudan kaçıyor ya da suçlu benmişim gibi davranıyor ailem sana birsey yapmıyor öyle davranmıyor senin kuruntun diyor

Hiç görüşmeye gitmek istemeyince de erkek arkadaşım bu sefer triplere giriyor tartısmalar oluyor
asıl tehlike sözlün.
ailesinin hatalarına rağmen seninle tartışıyorsa, işin yaş.

istenmiyorsun. evliliğinde mutlu olman çok zor

erkek arkadaşım tam bir ana kuzusu kaç defa söyledim sürekli konudan kaçıyor ya da suçlu benmişim gibi davranıyor ailem sana birsey yapmıyor öyle davranmıyor senin kuruntun diyor
ana kuzusundan koca olmaz.

kaç kaç kaç

Sözü atarsam sorun yaşar mıyım peki kızlar sözü atmayı düşünüyorum ama ailemin tepkisini bilmiyorum

Sözü atarsam sorun yaşar mıyım peki kızlar sözü atmayı düşünüyorum ama ailemin tepkisini bilmiyorum
Bu nasıl bir soru. Sen mutsuz olunca tepkileri ne olacak. Evlenmeden ayrıl iste ne güzel. Ilk söz atan sen degilsin. Millet nisan atıyor. Mesela ben :)

Ailesinin yaptığı terbiyesizliklere karşı, görüşmek istemediğinizde trip atan SÖZLÜnüzle hala sözlü kalmanız hata.

Burda anlattığın gibi ailenle konuş anlarlar;evlenipte ayrılmanız mı?şimdi mi ayrılmanız?Hiçbir anne baba çocuğunun mutsuz ,huzursuz olmasını istemez ki nişanlılık tanıma evresidir.

Millet evleniyor boşanıyor söz atmakta ne var ailene anlat sana neler yaptığını gerçekten annesinin eteğine yapışan adamdan koca olmaz ailesi kötü olduğu için sana böyle davranmıyor sözlün seni koruyamadığı için davranıyor , sözlün senin değerini sensiz olmayacağını hissettirse ağzını açamazlar ama onlar biliyor ki sen ağzını açamazsin sözlün seni susturur

Ana kuzusuysa arkadan bakmadan kaç. Burada açılan konuları görüyorsun. Söz atmakta bir şey yok. Sen mutsuzsan kimseyi ilgilendirmez. Yarın onlar kapılarını kapar oturur sen mutsuz bi evlilikle çoluk çocukla ne halt etsem diye düşünürsün. Kendini kurtarmaya bak bu hastalıklı tiplerden.

asıl tehlike sözlün.
ailesinin hatalarına rağmen seninle tartışıyorsa, işin yaş.

istenmiyorsun. evliliğinde mutlu olman çok zor
Doğru dedı arkadas.şimdiden böyleyse uzak dur hiç bulaşma daha fazla ılerlemeden ilişkiyi kes bence

Bende böyle düşünüyorum sözü atacağım konuşacağım bugün ailemle de olmuyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…