Kaynanamdan bıktım

Gitme evlerine erkek arkadaşına da sebeplerini belirt . Evleneceğiz diyorsanız kimseye güvenmeyin .

1.5 yıl sözlülük ve aileler arası gelip gitme yok diyorsunuz. bana onlarda seni istemiyor gibi geldi. sözlünü çok seviyorsan bir şey bekleme ( zaten yapmak istemiyorlarmış ) her şeyi kendiniz yapın. yok çekemem diyorsanız yolun başındayken vazgeçin. daha bunun nişanı var düğünü var... iyi düşünmek lazım.

Valla ben sana söyleyim istenmeyen gelin olmak çok zor sözlüyken huzurun yok evliyken hiç olmıcak hele eşin anne kuzusu diyorsun annesi bi yalandan ağlıcak sonrasında hooop sizin aranız bozulacak allahım hakkında hayırlısını versin ama işin çok zor bazı şeyleri göze alarak devamını getir.

Gitme evlerine.
Erkek arkadaşına da gerekçelerini sırala.
Kendini ve aileni asla ezdirme.
Eğer erkek arkadaşın ailesinin davranışlarını görmeyen kör bir ana kuzusu ise direkt ayrıl valla.
Böyle olumsuz tavsiyeler vermeyi hiç sevmiyorum ama bu erkekler evlenince çok daha kötü hale geliyor, okuyoruz işte.

Bu kadar olaya neden sözlendin ki??? Hem de sözlün arkandan değil??? Hiç değilse ‘haklısın ama onlarda ailem’ diyebilmeli.

arkanda durmayan bir erkek (ki daha sözlüsünüz), ailesine toz kondurmuyor, ana kuzusu... Allah kolaylık versin. evet aşk sevgi çok güzel duygular ama şimdiden bu sorunlar başladıysa ilerisi için iyi düşün derim

Saglam sinir sistemine sahibim diosan hic durma evlen..

Kök söktürüp burnundan fitil fitil getiriolar ne aci..

Evlilik arefesinde ilgisiz üç maymunu oynayan ailesi, evlendikten sonra nasıl oğlumun evi, canım oğlum durumlarına girecek sen daha göreceksin..

Minnet etmeyin. Tek evlenen siz değilsiniz. Herşeyiniz dört dörtlük olmasın az eşyanız olsun her şeyi siz kendiniz yapın..

erkek arkadaşım tam bir ana kuzusu kaç defa söyledim sürekli konudan kaçıyor ya da suçlu benmişim gibi davranıyor ailem sana birsey yapmıyor öyle davranmıyor senin kuruntun diyor

Ohoo biraz önce yorum yaptım ama sözlün zaten seninle aynı fikirde değil ki. Emin misin kendini ateşe atma konusunda?

Farkında değilse o da onlardan biri demektir. Mantıklı bir insan fark eder. Sana hak verir. Bence de kaç...

Dediğin gibi anakuzusuysa çok çekersin
Konuş sözlünle daha şimdiden biktirmislsr bir ömür cekebilecekmisin onları.

Sözlün seni hatali goruyorsa isin zor.

Evlenince bu sorunlar daha da buyuyecek ve kocan seni haksiz bulacak ve sen de buraya cok konu acacaksin.

Mumkun oldugunca muahatap olma.

Sozlunle git yalniz gitme

erkek arkadaşım tam bir ana kuzusu kaç defa söyledim sürekli konudan kaçıyor ya da suçlu benmişim gibi davranıyor ailem sana birsey yapmıyor öyle davranmıyor senin kuruntun diyor

Ayrıl bence daha şimdiden böyle adam. Evlenince çekilecek çile değil. Öylesine söylemiyorum cidden düşün ayrılmayı. Evlendikten sonra onca çile çekip boşanmaktan iyidir.

Kk hiç bize yardım etmiyorlar sözünü yerden yere vuruyorlar
Direk işe gir çalış çeyizini diz yazacaklar birde çeyiz için artık çalışan kızlar hesap açıp 5 yıl belirlenmiş para yatırsan paran olur zaman böyle artık çok zengin aileye gelin gitmeyeceksin demek ki sende artık
Beklentiye girme ve kendini üzme canım

Sözlünün kardeşi için kullandığın kelime çok yanlış ..istemiyorsan görüşme , neden hakaret ediyosun ? İlla bir sıfat gerekmiyo nasıl biri olduğunu anlamamiz için ..çok çirkin ! Sozlunle konuşurken de kardeşinden bu şekilde mi bahsediyorsun?

İki kişi çalışıp her ihtiyacınızı halledersiniz .kimseye umut bağlamayın .. kimsenin de boynunun borcu değil zaten ..

Daha bismillah
Sozlusunuz,hemen kvden nefret,gorumce zaten yilan
Evlenmeyin tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…