- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
Hic destek olmadilar olmadiklari gbi dugunde takilan altinlarida aldilar haram zehir zkkim olsun.ben yinede affettm afftkce hatalar geldi.evli degilsen cocuguna bisey yapmayan ailenin ogluyla evlenmeEvlenirken eşinizin ailesi ne kadar destek oldu? Her şeyini eşiyle yapanlar, bu durum sizi evlilikte etkiledi mi?
Ne cesaret senin evinde seni kovuyo piskin seyyyEn başından evlenmemize izin vermedi.Bizde gittik nikah tarihi aldık, hiçbiri gelmedi.Bende tek bir çöpü bile yoktur.Doğum yapacağım zaman geldi 8 günlük lohusayken beni bebeğimle beraber burası oğlumun evi diyerek evden kovdu.Eşimde onu bindirdi otobuse gönderdi memleketine.Eşimde bende çalışıyorduk herşeyimizi kendimiz aldık.Zaten görüşmüyorum kendisi umurumda bile değil yolda görsem tanımam banane
Yok canm misafr gbi gelip gitmediler kafasi istedgnde geldi kaldi gttiİmkanı olan eş ailesinden birşey beklemesin ,gerek yok ..neden 3le mutlu olmak varken 5le mutsuz olalım ? Genel konuştum fakat eşimin ailesiyle ilgili bir sıkıntım yok . Yine de kimseye el açmayı sevmiyorum . Neye gücüm yeterse onu aldım bugüne kadar ,az yada çok benim olsun yeter ..misafir gibi düğüne gelmeleri daha iyi ,evlendikten sonra da misafirlik aynı düzen devam eder :)
İğne değil bir toz tanesi görmedim.
Öyle bir bohça yapmıştı ki görenlerim ağzı açık kalıyordu hepsinin parasını eşimden aldı. Paramız yok diyerek.
Düğüne 2 ay kala benim hiçbir şeyim yokken gitti kendine koltuk takımı yatak baza aldı ikinci el koltuklar gardolaplsr aldı.
Evinin her yeri koltuk toplam 3 takım koltuk takımı var evinde.
Benim mobilyalarım geldiğinde görmeye geldi ve gardolabımı sevip bende böyle dolap istiyorum dedi. Daha neleri gösterip istiyorum dedi. Benim sadece salon takımım vardı.
Şimdi bile hala kendilerine halı perde alırlar ve biz çok zor durumdayız icralık olduk olacağız. Allah görüyor hepsini.
Üstüne bir de bekarken çektirdiği kredileri var eşimin üstüne borç ödüyoruz daha doğrusu ödeyemiyoruz her gün banka arıyor.
Mart ayında benim salak kocayı yine ağlayarak kandırıp kredi çektirdiler arsa aldılar.
Her gün ağladım ve hamileyim borç gırtlakta. Umurlarında değil ev kira boşver beterin beteri var.
Herseyi esim yapti. 5 yil ailesine bakmis ev almis kardeslerini okutmus. Kredi cekip evlendik. Dugunden sonra altinlari satip krediyi kapattik. Tekrae kredi cekip ev aldik. Su an iyi ki kimse yardim etemdi diyorum iyo ki esim ailesine yapmia diyorum. Kimse minnet edemiyor bize cunkuEvlenirken eşinizin ailesi ne kadar destek oldu? Her şeyini eşiyle yapanlar, bu durum sizi evlilikte etkiledi mi?
Hatta sana sunu soliyim canim bi tek kinada avucuma bi ceyrek konmustu. Onuda geri istemis kv esimde vermis. Kimseden birsey beklemeden elinizden geleni yapin bence. Az olsun sade olsun ama kimsenin minneti lafu olmasin.Evlenirken eşinizin ailesi ne kadar destek oldu? Her şeyini eşiyle yapanlar, bu durum sizi evlilikte etkiledi mi?
Ben evladima evlenirken yardim etmeden bisey almadan duramam sahsen evlat bu baska biseye benzemez kiHer iki evliligimde de ben ve evlendigim adam yapti harcamalari , ailelerden birsey istemek aklimiza bile gelmedi
Sadece ilk evliligimde benim ailem yatak odasi takimi hediye etti israr kiyamet , bende gidip en ucuzundan almistim
Ikinci evliligimde de ailem balayimizi hediye etti
Baska da hicbir aile bireyine para harcatmadik
Bana cok tuhaf geliyor esyalarin dugunun vs aileler arasinda paylasilip odenmesi
Kac yasinda insanlar neden benim oturacagim koltugu alsinlar ki?
Emekliliklerinin tadini cikarsinlar , zaten emek verip para kazanabilmem icin onca para harcamislar okutmuslar etmisler sonra karsilarina cikip e hadi ben evleniyorum simdi de bana dugun yapin , koltuk alin , tv alin falan demek cok sacma geliyor
Kız daha napsinlar.kp ve kv aynı evde yaşıyorlar. ama sen anlatımınla kayinvalideyi uzaya yollamışsın.pek sevdiğin burdan belliBenimde kv bana sadece bohca yapti o da zaten nuh nebi zamanindan gibiydi gerisini esim ve kp birlikte yaptilar ve kp birtanedir borcsuz dugun yapti takılan butun takilarida bize verdi banada baya bi bilezik takmisti bu arada kv ise hirsindan kendine esya almakla mesguldu :)
Evlenirken eşinizin ailesi ne kadar destek oldu? Her şeyini eşiyle yapanlar, bu durum sizi evlilikte etkiledi mi?
Ben ben hic bisey gormedimEvlenirken eşinizin ailesi ne kadar destek oldu? Her şeyini eşiyle yapanlar, bu durum sizi evlilikte etkiledi mi?
Herşeyi ailesi yaptı gibi gözükse eşimin yıllarca annesine verdiği paranın yanından bile geçemez harcamaları sözde ev verdiler o bile dededen:))düğünde kendi taraflarından gelenlere kondular bende benimkini aileme verdim onlar alırken ailem neden almasın böylece olay kapandı.Evlenirken eşinizin ailesi ne kadar destek oldu? Her şeyini eşiyle yapanlar, bu durum sizi evlilikte etkiledi mi?
yaa sorma nasil severim kendisini :) esim ve kp ayni isyerinde calisiyor o yüzden yine baba ogul odediler aslindaKız daha napsinlar.kp ve kv aynı evde yaşıyorlar. ama sen anlatımınla kayinvalideyi uzaya yollamışsın.pek sevdiğin burdan belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?