Canm zaten alma evine cok buyuk bi saygszlik bu.bunu affedersen bidaha ki sefere dovmeye kalkar bu kadinHadsiz işte. En sinir olduğum laflardan biridir " burası benim oğlumun evi" kv lerin çoğu bunu söyluyor burada birçok kişi yazıyor bunu kv bana böyle dedi diye. Kaldı ki biz o evi eşimle birlikte kurduk.Nisan ayı eşiminde benimde prim ayımızda ikimizde 3 maaş ikramiye + maaş almıştık. mayıs başında da nikamızı yaptık zaten. Yani bende çalışıyordum ve bütün kazancımı birikimimi herşeyimi koydum ortaya.Hoş evkızı olsam bile o evin tüm eşyasını oğlu almış olsa bile burası benim oğlumun evi defol git bu evden diyemez bana.Dedi de ne oldu kendi gitti bir daha ASLA bu kapıdan giremez.
Kesinlikkkkleeee katiliyorum anne baba ne demek sadece dogurmak degil gelecegini hazirlamak evini kurmak.allah izin verirse en guzel sekilde evlendririm kizimi.sahsen ben evladima bisey yapmadan duramam.Ben bana şu alındı bu alınmadı diye bir yorum yapmayacağım.
bir erkek evladım var.
ölmez sağ kalırsam inşallah gücüm yettiğince hem oğlum hem gelinim için mümkün olan her şeyi yapmaya çalışacağım Allah ın izniyle. ve bu benim analık babalık vazifem diyorum ben.
Ben şuna katılmıyorum. Kimse şunu bunu almak yapmak zorunda değil diye bir şey yok.
sadece doğurup büyütmekle bitmiyor ana baba olmak. evet bence yapılmalı.
ne verirsen olu alırsın...niyetin temiz olsun yeter ki. ben buna çok inanıyorum.
herşeyi eşimle yapmıştık evetEvlenirken eşinizin ailesi ne kadar destek oldu? Her şeyini eşiyle yapanlar, bu durum sizi evlilikte etkiledi mi?
Kesinlikkkkleeee katiliyorum anne baba ne demek sadece dogurmak degil gelecegini hazirlamak evini kurmak.allah izin verirse en guzel sekilde evlendririm kizimi.sahsen ben evladima bisey yapmadan duramam.
benim kv bize ilk geldiğinde;Bizimkiler hiçbirşey almadı. Öyle bir beklentim olmadığı için hiç gocunmadım. Biz onlara epey yardım ettik üstüne. Bunlara hiç gocunmadım ama evime gelirken bütün arkadaşlarım hediye alırken onlar hediye bile almadı ona çok sinir oldum. İnsan bi ev hediyesi almaz mı ya!!
Bence evlenmeye karar vermiş iki yetişkin kimseden birşey istememeli, beklememeli. Ama bir ev hediyesi almaz mı insan oğluna.
benim kv bize ilk geldiğinde;
ben mutfakta iken yanıma geldi
dream cığım bunu size aldım dedi
ben de ne acaba dedim bir açtık lagıda sarılmış çünkü
bi baktım bir paket kuru kahveci Mehmet efendi
34 Yasındaydım hayatımın en büyük şokunu o an yaşamıştım , hala da o anki mimiklerim tepkim donup kalmam aklıma gelir asla da unutamam
valla bilemiyorum40 yıllık hatır mı istemeye geldi acaba
Zaten o akşamda üstüme yürüdü dövmek için.Sezeryanla doğum yapmışım birde dayak yiyecem kadından.Tabii bişey yapamadı,yapamazdıda. Ben o ameliyatlı halimle bile onu yere sererimde keşke vursaydı da bir güzel polise şikayet etseydim ve asla şikayetimi geri çekmezdim.Canm zaten alma evine cok buyuk bi saygszlik bu.bunu affedersen bidaha ki sefere dovmeye kalkar bu kadin
Ben şokk şokk..böyle insanlar gerçek hayatta varmı???
Al birini vur ötekine..tam olarak anasının oğlu.,oğlunun anası kıvamında devam etmişler..rabbim annesi gibi yüzsüz oğlu gibi vefasızlardan korusunmalesef hepsini yaşadım ve olduğu gibi anlattım...Evindeki koltuk takımını yenilemiş bi de bana diyor sizin için yaptık vs yani değerinizi bilin..
en çok hangisine şaşırdınkv ye mi nişanlıya mı?
Allah islah etsin bu tur varliklari insan bile diyemiyorumZaten o akşamda üstüme yürüdü dövmek için.Sezeryanla doğum yapmışım birde dayak yiyecem kadından.Tabii bişey yapamadı,yapamazdıda. Ben o ameliyatlı halimle bile onu yere sererimde keşke vursaydı da bir güzel polise şikayet etseydim ve asla şikayetimi geri çekmezdim.
benim kv bize ilk geldiğinde;
ben mutfakta iken yanıma geldi
dream cığım bunu size aldım dedi
ben de ne acaba dedim bir açtık kagıda sarılmış çünkü
bi baktım bir paket kuru kahveci Mehmet efendi
34 Yasındaydım hayatımın en büyük şokunu o an yaşamıştım , hala da o anki mimiklerim ,tepkim ,donup kalmam aklıma gelir asla da unutamam
ben de bu fikre geç de olsa sahip oldumbenimki sürekli başkalarını eleştirir birde benim yanımda yol yordam bilmez diye. yol yordam bilmemezlikle suçladığı herkesin yaptıklarını da yapar. o şunu yapmış ne ayıp der kendisi de yapar. ben önceleri sinir oluyordum, şimdi sohbeti uzatıyorum onu gaza getiriyorum ne biçim arkadaşların var senin gibi biri onlarla nasıl arkadaş olmuş hayret diye. sonrada eşimle konuşup geyiğini yapıyoruz. kaç yaşında insanlar bu yaştan sonra değiştiremem ki. bari uyum sağlayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?