Kaynanamdan cok cekiyorum

Uzgun melek37

İnnâ lillâh ve innâ ileyhi râciûn
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
809
424
18
29
Araniza cok yeni katildim surekli netten paylasimlariniza bakiyorm ama benm kadar kaynanasindan ceken yok maalesef kaynanam tam bir şeytam 3 sene oldu evleneli ama hayatimi zindan etti beni kayinpederimden kiskaniyor surekli kavga cikariyor agir hakaretler kufurler beddualar eşimle surekli boşanma aşamasina geliyorm aramizi aciyor anneme aileme agit hakaretler ediyorkadin tam timaranelik deli eşimin hatri diyip katlaniyorm ama eşimlede cok soguduk tam bir anaci anasi olmadan yaşayamaz en son kavgada polisi aradm ama eşim sikayetimden vazgecirdi beni ölumle dahi tehdt ediyor kucuk cocugumda var artk dayanamiyorm alt kata ayrildm ordada dirlik vermiyo kbakmayn uzalttm ama sizden gelecek cevaplara ihtiyacim var

Kocan iyi bir dersi hakediyor ezdirme kendini al çocuğunu git aklı başına gelsin kayinpeder den kiskanmak nedir ya iyice cozutmus

Gozu arkada kalsin istemiyo babasi cok iyidir kapyinpederim allah raziolsun ama esimide seviyorum beni birakmiyor sabredelm diyor kv kocasiylada gecnmiyor karakolluk olmuslar adami benm evden cikarken gordu neler yapti neler bunalima girdm ailemede gdemem zaten onlar bana rahat vermedgnden evlendm ozellikle babam daha beterine saplandim

Toptan taşının ordan esin de eğer annesi ile olmak istiyorsa at anasının başına
Eşim gidelim dese ben uca uca gderim hergun kavga kiyamet cocugmn piskolojisi bozuldu o kadar cok istyorm ki mutlu bi yuvam olsun ama hep icim yana yana geliyorm bu eve o kadnin suratni gorurum dye ölse bayram edicem o derece bele

Kocamın hatrına katlanıyorum, hatrına susuyorum dıyenler bana samimi gelmiyor. Esım bana "karsında kım olursa olsun o sana napıyorsa ne dıyorsa aynısını yap" der hep. Tabı kı tatsızlık olunca kendıde üzülüyor kım ıster ama bu demek degıl kı susulacak. Kv bana kufur, beddua etse bende once esım olay cıkarır. Hatrına susulacak adam esıne bu dedıklerınızı yaptırmaz. Sız korkunuzdan ses cıkaramıyorsunuz sadece hatır gonul boyle olmaz. Kendınızı kandırmayın. Oradan tasınmadıkca, esınız yanınızda durmadıkca siz daha cok cekeceksınız.

Nereyee bi iki laf etse yarisi gun pisman oluyor kadin o kadar sahtekarki saf kocamn aklini aliyor beni dovdu diye kandriyor minicik cocuguma ölüsunu gor diye beddualar ediyor boşaticam seni vs.. neler neler napcagmi sasirdm cocugm babasiz kalsn istemiyorm babasini cok seviyor cnku

Gitsem bile bana sahip cikacak kmsem yok geldim diye herkesin gozume batarim esim beni sevse coktan terketmisti haklisiniz ma bu sfer kararm kesin eger annesi olcak seytan yne kapima dayanirsa ac kapiyi o...... fln derse tasincaz yoksa boşarm seni yeter dedm guclu bi kadinim yasim kucuk olsada kendi basimin caresine bakablrm allahn iznyle

Kocamın hatrına katlanıyorum, hatrına susuyorum dıyenler bana samimi gelmiyor. Esım bana "karsında kım olursa olsun o sana napıyorsa ne dıyorsa aynısını yap" der hep. Tabı kı tatsızlık olunca kendıde üzülüyor kım ıster ama bu demek degıl kı susulacak. Kv bana kufur, beddua etse bende once esım olay cıkarır. Hatrına susulacak adam esıne bu dedıklerınızı yaptırmaz. Sız korkunuzdan ses cıkaramıyorsunuz sadece hatır gonul boyle olmaz. Kendınızı kandırmayın. Oradan tasınmadıkca, esınız yanınızda durmadıkca siz daha cok cekeceksınız.
Hayir susmuyorm o bana ne derse bende aynisini yapiyorm kovuyorm hatta ama iste o yavrmn boynu bukuk kalmasn diye hersey

Eşim gidelim dese ben uca uca gderim hergun kavga kiyamet cocugmn piskolojisi bozuldu o kadar cok istyorm ki mutlu bi yuvam olsun ama hep icim yana yana geliyorm bu eve o kadnin suratni gorurum dye ölse bayram edicem o derece bele
Walla bazılarıda ölsede kurtulsak ozamanmı huzur bizi bulacak dedirtiyor

Hayir susmuyorm o bana ne derse bende aynisini yapiyorm kovuyorm hatta ama iste o yavrmn boynu bukuk kalmasn diye hersey
Bı susuyorum katlanıyorum dıyorsun bı susmuyorum diyorsun. kv ıle karsılıklı bu kadar hakaretlesıp kufurlesırken esın napıyordu? Naptı veya? Duymadı mı hıc? Esın senı ölümle tehtıt eden bir adam, annecı bır adam. Esın sana deger vermezse, saygı duymazsa sulalesıde saygı duymaz bu kadar basit. ha cocugu öne surerek bosanmak istemiyorsan senın bılecegın iş. Ama bil ki boyle bır kocan varken kv ıle bas edemezsın. Ayrıca kayınvaidenın sana yaptıgının aynısını senın yaptıgını hıc sanmıyorum. Sıkayet ettın dıye ölümle tehtıt eden, anacı adamsen anasına sövünce karsıdan izlemiyordur heralde.

Back
X