Kaynanamdan cok cekiyorum

Böyle basiretsiz adamları koca diye almasanız olmaz mı yaa. .
Vallahi üzüldüm.
Sen kocanın hatrını sayıyorsun da o seni neden düşünmüyor.
Çıkar şapkanı önüne, düşün üzgün melek, bu adam seni ve evladını bu saçmalığın içinde neden yaşatıyor?
Kendi annesini o kadar düşüneceğine , çocuğunun da anasını düşünsün .
Adamı sars da kendine gelsin.

Gozu arkada kalsin istemiyo babasi cok iyidir kapyinpederim allah raziolsun ama esimide seviyorum beni birakmiyor sabredelm diyor kv kocasiylada gecnmiyor karakolluk olmuslar adami benm evden cikarken gordu neler yapti neler bunalima girdm ailemede gdemem zaten onlar bana rahat vermedgnden evlendm ozellikle babam daha beterine saplandim
Pardon şikayetinizden vazgeçin diye eşiniz mi ölümle tehdit etti?? Bu mu iyi eş?

Ayyy gordum adam hiçbişey yapmasa daha iyiymiş böyle adamlarla evlenmemeli

Hakkına hayırlısı

Ay kaç kurtul böyle bir şey ne duydum ne gördümmm!! Al çocuğunu ailenin yanına git güzel kardeşim . Baksana bu kadın iftiracı kendi kocası ile seni kafasında kurmuş .Böyle hastalıklı bir beyin Daha neler yapmaz ki sana . Eşine gelince çok pasif belli ki .sana ne yapılırsa yapılsın ses çıkarmayacak bir tip demek . Sonuçta ortada bir iftira var ve namus meselesi , ailene durumu anlat .. seni yüzüstü bırakmazlar herhalde .

Araniza cok yeni katildim surekli netten paylasimlariniza bakiyorm ama benm kadar kaynanasindan ceken yok maalesef kaynanam tam bir şeytam 3 sene oldu evleneli ama hayatimi zindan etti beni kayinpederimden kiskaniyor surekli kavga cikariyor agir hakaretler kufurler beddualar eşimle surekli boşanma aşamasina geliyorm aramizi aciyor anneme aileme agit hakaretler ediyorkadin tam timaranelik deli eşimin hatri diyip katlaniyorm ama eşimlede cok soguduk tam bir anaci anasi olmadan yaşayamaz en son kavgada polisi aradm ama eşim sikayetimden vazgecirdi beni ölumle dahi tehdt ediyor kucuk cocugumda var artk dayanamiyorm alt kata ayrildm ordada dirlik vermiyo kbakmayn uzalttm ama sizden gelecek cevaplara ihtiyacim var
Kayin pederinizden neden kiskaniyo ki onu anlsyamadim ne anlamda kiskaniyo

Bende benzer seyler yasadim, kv hayatimi zindan ediyordu..ailenin yanina git bosver anaciysa gitsin anasinin yaninda yasasin hayret bisey ya, ezdirme kendini.

kanini yalarim mi tovbe bismillah:KK57: kv niz cok fazla piskopat katil filmleri izliyor galiba ruh hastasi kadin belliki anlattiklariniz bu sekildeyse bir an once tedavi edilmesi lazim hic can sagligin bile yok bu durumda ustelik bebegininde baba evi kapali kv piskopat kp soz geciremiyor kocanda anneciydi galiba ne denirki boyle bir durumda siginma evleri felan var bildigim kadariyla bir sure oralarda kalsan en azindan guvende olursun bebeginle kocaninda akli basina gelir ayri bir sehire felan tasinir belki oda kendini asmaya felan kalkmis demekki sorumluluk kaldiramiyor allah yardimcin olsun hic ummadigin biryerden hayirli bir kapi acilir insallh

O oyle konusulcak biri degil eşim hayatta birakipta gtmez bu evden ölüm ckar ancak dedi bakalm ne olcak zaman ne gostercek alt kata o kadar emek verdm takilarim gitti esyalar aldm yaptrdm ama degisen bsey olmadi

Sızın topluca psıkolojınız bozulmus kaynana kanını yalarım der, sen elımı kana bulamak istemıyorum, esın bu evden ölüm çıkar dıyor fılan yanı korkunc sunuz ne dıyım ölüm, kan hep agzınızda... cocugum ıcın bosanmıyorum dıyorsunda o cocuk boyle aılede ıyı yetısmez bıl dıyecegım de... işteee

Eşin beş para etmez bir zavallı (kusura bakma). Ondan hiçbir halt olmaz!
Kvalide desen, bu paranoyaklıkla cinayet işleyebilecek kapasitede
Sence babanın evi buradan daha mı çekilmez?

Hayir gercekten anlattiklarim dogru yemn ederm bunlar sadece bir kaçiydi smdilik biraz daha sabretmek dsuyo bana artk kararliyim eşim daha fazla goz yumarsa biticek

Hayir gercekten anlattiklarim dogru yemn ederm bunlar sadece bir kaçiydi smdilik biraz daha sabretmek dsuyo bana artk kararliyim eşim daha fazla goz yumarsa biticek
Allah yardımcın olsun.. sınavın çok ağır.. o kocana diycek hiçbi laf bulamıyorum karısının namusuna dil uzatıp iftira atan anneye bu derece düşkünlük sapkınlık bence.. hepinizin ruh sağlığı bozulmuş arada evladınızın da başı yanmaz inşallah

Kayin pederinizden neden kiskaniyo ki onu anlsyamadim ne anlamda kiskaniyo
Cocugumu sevmeye geliyor geçen evden cikarken gördu bana yapmadigni brakmadi kufur vs.. siz olsanz ne anlardnz bu sadece bi ornek git kayintan kocam olsn ble dedi gittim eşimn hatri icin ozur dledm ben o kadndan gururumu hice saydm eşimlede cok kiziştik o bnm degerimi blemedi

Cocugumu sevmeye geliyor geçen evden cikarken gördu bana yapmadigni brakmadi kufur vs.. siz olsanz ne anlardnz bu sadece bi ornek git kayintan kocam olsn ble dedi gittim eşimn hatri icin ozur dledm ben o kadndan gururumu hice saydm eşimlede cok kiziştik o bnm degerimi blemedi
Yani kpderi bana layik gordu blmem ne yap dedi agzma alamiyorm

Yuh be ne nemrut kadinmis bu ya valla ne dicegimi bilemedim Allah sabır versin. Ama kocanizin sizi böyle birkadina karsi savunmasi gerek sonucta kanananiz haksiz ve edepsiz

ya boşan ya uzağa taşın. kimsenin deli anasını çekmek zorunda değilsin. seni o ananın hakaretlerine maruz bırakan kocan da erkeğim diye dolanmasın ortada.

Back
X