kaynanamdan inciler

allah size vicdan versin arkadaşım, dünya sizin etrafınızda dönmüyor.

gün gelir ufacık bir kelam yakar kavurur içini,gün gelir o kavrulan yürek kavuranla kahkahalar içindedir..şimdi üzülmüş sıkılmış olabilirsin,kimbilir aklına geldikçe için içinide yiyordur..kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama birbirinize saygı çerçevesinde katlanmak zorundasınız..Allahım başka sıkıntı-dert vermesin..üzme canını, üzülme, sıkıntı stres seni hasta eder..seni hayata bağlayan ve senin sevincin mutluluğunla güzelce büyümeyi hakeden bir bebeğin var kendini üzmeki bebeğinde üzülmesin,üzülmesinki ileride senide üzmesin..senin kendini üzdüğün sıktığın kadar karşı tarafta üzülüp sıkılıyor mu acaba sanmıyorum o halde sende üzülme..

gerçekten öğretmen değilsindir inşallah,yoksa çocuklarımızın geleceğinden korkuyorum

Anlattığınız şeyler büyük dertler değil. Bence siz lohusalık psikolojisi ile fazla alıngan davranıyorsunuz. Aldırmayın, anneliğin tadını çıkarmaya bakın.

size tavsiyem; bebeğinizi kucağınıza alın, sımsıkı sarılın bebeğinizin mis kokusuyla meşgul olun etrafınızdaki insanlar ne yaparsa yapsın kafanıza takmayın ,bebeğiniz için kendinizi üzmeyin...

bana da anlattığınız konular çok kafaya takmaya değer gelmedi. tabi başka şeylerde varsa ve insan bi kere karşısındaki kişiye tavır aldıysa gözünün üstünde kaş var dese de sorun olabiliyor.

gerçekten öğretmen değilsindir inşallah,yoksa çocuklarımızın geleceğinden korkuyorum

bunun öğretmenliğimle ne alakası var anlamadım evet canım öğretmenim hemde iki kere maaşla ödüllendirilmiş bi kere de takdir almış bi öğretmenim sen şimdi anlamazsın bunları herhalde yazdıklarımı da anlamamışsın bu kadar saçmaladığına göre

ögretmen olup olmamasıyla ne alakası var okumus ınsanların derdı olamaz mı yanı ne yorum yapacagınızı sdasırdınız artık pes

Sanırım öğretmen misiniz diye soran arkadaş bir öğretmenin bu kadar başı sonu belli olmayan, imla kurallarına, dilbilgisine uymayan, noktalama işaretleri kullanılmamış bir yazıyı yazabileceğine inanmadığı için sordu. Ki ben de katılıyorum. Bir forum ortamında dahi olsa yazım kurallarına dikkat edilmesi taraftarıyım.

arkadaşlar kafama takıyorum evet ama şimdi gidiceğiz yine ben oraya gitmak zorunda kalacam sevilmediğim bi yere yani derdim bu benim 1 gün bile kalmak istemiyorum ama bebeğim var gitmezsem onu göremezler diye düşünüyorum ondan siz gittiğinizde nasıl yapıyorsun önce nereye gidersiniz

o kadar rahatsız olduysan konumu okuma ve cevap yazma daha az saçma konular bul kendine benimde sana tavsiyem bu

Ne olursa olsun atalık hakkı sebebiyle gitmen gerekir diye düşünüyorum. Ben tatilimiz bir gün bile olsa ikiye bölüp eşit değerlendiririm hep. Ya da bir bayram birisinde bir bayram diğerinde geçiren arkadaşlarım da var. Öncelik sonralığı da sıraya bindirdik hak geçmesin diye, geçen tatil öönce bizimkilere gittiysek bu tatil ilk eşimin ailesine gideriz gibi .

evet anlayamam,bir öğretmenin bu kadar karışık,bu kadar düzensiz,bu kadar özensiz yazı yazmasını anlayamam.ne kadar sinir içinde olunsa da bir öğretmen yazım şeklini değiştiremez.istediğiniz kadar ödül almış olun sizin yanlışınızı düzetmez

üüüü üzülme tatlım bendede seninki gibi bir kaynana var ...sana tavsiyem uzaktaysan ayda yılda bir gidiyorsan idare et sesini çıkarma ..ama kendi bildiyini yap..ha biri canını sıkıcak bişey söylediyi zamanda sonradan kendi kendini yiyeceyine o anda cvbını verirsin olur biter.. sen kendi hayatına bak ,senin hayatın nasıl eşin ile aran iyimi çocuğunda sağlıklıysa önemli olan bu, diğerleri boş fasa fiso, takılacak şeyler değil yani, anladınmı canım ..senin için önemli olan sen ve eşin olmalı ,senin hayatın önemli olan gerisini takma boş ver

sağol canım evet eşimle aram iyidir eşim hep annemlerde kalsam da ses etmiyor eşim ama öyle olunca benim içim rahat etmiyor sonuçta eşimi seviyorum o yüzden giderim sırf
kaynanam cins işte hediye alırım hiç kullanmaz bi kere anneler gününde çaydanlık tefalden tava bi de şu sinbonun tüyleri temizliyor ya ondan aldım ne kullandığını gördüm ne bişey eskimiş saçma sapan bi çaydanlığı var bakır herhalde onu kullanır geçen sene allah yazılı altın sarısı süslemeli biblo gibi bişey işte onu bile bi yere koymadı adam bari vitrinine falan koyar ama bi daha alırsam görür. o artık ne yapıyosa bi tane duruma iyi olmayan kıızı var ona veriyo herhalde.evlenirken bohçada getirdiğim nevresim takımını o görümceme vermiş

hhgggg ha birde benim anlamadığım birşey... neden bukada bu kızın üstüne gidiyorsunuz ... hayır yani anlamadığınız birşey varsa sorarsınız , oda cevaplandırır, nedir yani tartışma boyutuna getirmeniz, o an demekki sinirle yazdığı birşeydi olamazmı, noktalama işaretine dikkat etmemişsiniz anlayamadık dersiniz, oda açıklar, olur biter ,yok öğretmen değilsin, yok çocuklarımızı size emanet etmeyiz..vs vs ,konuya odaklanın lütfen

canım kaynananla bir sorunun olduğu zaman ..yüzüne söylemeni tavsiye ederim hem, kendi kendini yemezsin hemde sorunlar biter birbirinizi anlarsınız misal şu anlattığın hediye konusu...bunu kaynanana söyleyebilirsin, söylediyin zaman anlaşırsınız ancak ...yoksa buşekil dağ dağa küsmüş dağın haberi yok ..unutma tatlım insanlar konuşa konuşa anlaşır

ya haklısıın da ben söyleyemem yapım böyle bide yanlış anlar falan hem ne diyim ki

çocuğunuz olup eğitim hayatına başlayınca eminim bana hak vereceksin.bir öğretmen ne kadar donanımlı,düzenli,bilgili,özenliyse çocuklarımıza o kadar verimli olur.

çocuğum 8.sınıfa giderken yeni yetme bir matematik öğretmenini bizim sınıfa vermişler.sınıftaki çocuklar o öğretmenden daha iyi problem çözüyor,daha iyi işlem yapıyordu.tabii anında şikayetle o öğretmenin sınıfı değiştirildi,eğitimde müsamaha gösteremem kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…