- Konu Sahibi kelebekse38
-
ya haklısıın da ben söyleyemem yapım böyle bide yanlış anlar falan hem ne diyim ki
çocuğunuz olup eğitim hayatına başlayınca eminim bana hak vereceksin.bir öğretmen ne kadar donanımlı,düzenli,bilgili,özenliyse çocuklarımıza o kadar verimli olur.
çocuğum 8.sınıfa giderken yeni yetme bir matematik öğretmenini bizim sınıfa vermişler.sınıftaki çocuklar o öğretmenden daha iyi problem çözüyor,daha iyi işlem yapıyordu.tabii anında şikayetle o öğretmenin sınıfı değiştirildi,eğitimde müsamaha gösteremem kesinlikle
cnm neden söyleyemeyesin önemli olan uslüp tazıdır..kayınvelideni uygun bir zamanda karşına alırsın annecim diye başlarsın düzgün bir şekilde rahatsız olduğun şeyleri dile getirirsin ..neden yanlış anlasın hem sen bir eğitimcisin sen daha bilirsin öyle değilmi cnm
çocuğunuz olup eğitim hayatına başlayınca eminim bana hak vereceksin.bir öğretmen ne kadar donanımlı,düzenli,bilgili,özenliyse çocuklarımıza o kadar verimli olur.
çocuğum 8.sınıfa giderken yeni yetme bir matematik öğretmenini bizim sınıfa vermişler.sınıftaki çocuklar o öğretmenden daha iyi problem çözüyor,daha iyi işlem yapıyordu.tabii anında şikayetle o öğretmenin sınıfı değiştirildi,eğitimde müsamaha gösteremem kesinlikle
inanın bi keresinde de ben hamileyim benim sevmediğimi bile bile mantı yaptı oğlu seviyo diye ee ben annemlere gidince yap dimi ooof sizce ne yapmalıyım
Bir öğretmen genç ve tecrübesiz diye onu aşağılarcasına şikayet etmeyi hiç yakıştıramadım... 4 yıllık fakülte mezunu olan ve birçok sınav atlatarak öğretmenliğe hak kazanan birini tecrübesizliğinden dolayı bilgisini istediği gibi aktaramıyor diye böyle rezil bir hale sokmayı normal göstermeye çalışmak da ayrıca fütürsuzluk....
bu öğretmenimiz okulu bitirip geldi,kpss yi kazanamadı müdürün tanıdığı olarak ücretli öğretmenliğe başladı,bizim çocuklarımız 8.sınıfta ve tecrübeli bir öğretmenin olması gerekirdi,çocuklarımızın şikayetiyle veliler gidip müdürle konuştuk,bir nevi şikayet ettik ve o öğretmen küçük sınıflara verildi,bize tecrübeli öğretmen girdi.hala bu öğretmenimiz 5 yıldır ücretli öğretmenlik yapmaktadır.çocuklarımın eğitimi için herşeyi yaparım.yanlışı göstermekte buna dahildir.
Bir öğretmen genç ve tecrübesiz diye onu aşağılarcasına şikayet etmeyi hiç yakıştıramadım... 4 yıllık fakülte mezunu olan ve birçok sınav atlatarak öğretmenliğe hak kazanan birini tecrübesizliğinden dolayı bilgisini istediği gibi aktaramıyor diye böyle rezil bir hale sokmayı normal göstermeye çalışmak da ayrıca fütürsuzluk....
Şimdi burasını tam net anlayamadım.Kayınvalideniz o zaman sırf mantı mı yaptı?
Hani oğluna mantı yapar,size de sizin sevdiğiniz birşey yapar o zaman sıkıntı yok.
Ama sırf mantı yapıp oturuyorsa iş değişir tabii.
Ben olsam yiyip giderdim hatır için de azıcık tadardım o kadar.Gerçi siz kayınvalidenizde yatıya da kalıyordunuz galiba.:26:
evet bende öyle yaptım zaten tadına baktım sadece bu olay akşam oldu sabaha gittim zaten ama benim annem eşim gelince seviyo diye yaprak sarar sevdiği şeyleri yapar
bu öğretmenimiz okulu bitirip geldi,kpss yi kazanamadı müdürün tanıdığı olarak ücretli öğretmenliğe başladı,bizim çocuklarımız 8.sınıfta ve tecrübeli bir öğretmenin olması gerekirdi,çocuklarımızın şikayetiyle veliler gidip müdürle konuştuk,bir nevi şikayet ettik ve o öğretmen küçük sınıflara verildi,bize tecrübeli öğretmen girdi.hala bu öğretmenimiz 5 yıldır ücretli öğretmenlik yapmaktadır.çocuklarımın eğitimi için herşeyi yaparım.yanlışı göstermekte buna dahildir.
Sınavlardan kastım kpss değildi, çünkü kpss bir kıstas değildir ve alanla ilgili sorular sorulmaz...
Çocukların eğitimi için herkes elinden geleni yapar ancak bu insanı rencide etmek demek değildir... Bir eğitimcinin yetersizliğine siz kanaat getiremezsiniz, bunu bir eğitimci bile bin kere düşünerek yaparken tüm velilerin kendinde böyle bir hakkı görmesi inanılmaz yavan geliyor...
Bir öğretmen yalnızca cebir öğretmez, kişilik gelişiminde de etkilidir...
Ne kadar yanlış ve kaba bir tavır ve bunu haklı gören bir zihniyet...
İşte bu yüzden öğrenciler okullarda öğretmenlerini yok sayıyor ve dikkate almıyor. Anne-babaların oyuncağı olmuş öğretmenler...
Beğenmedik değiştirin yenisi gelsin....
Yazık çok yazık....
Konuyu daha fazla sabote etmemek için suskunluğun doru oalcağını düşünüyorum...
aman iyi yanlışını git başka yerde göster benim topiğimden git de ne yaparsan yap
aman iyi yanlışını git başka yerde göster benim topiğimden git de ne yaparsan yap
Sinirlenmenizi anlarım da uslubunuz hiç de nazik durmuyor biraz daha sakin davranırsanız haklılığınızı ortaya koyabilirsiniz, bu tavır sizi haksız duruma düşürür, tüm desteklerinizi elinizden alıp sizi zor durumda bırakır...
Bu her konu için geçerlidir....
maalesef istediğim yere yazarım,kovamazsın
senin için seviyemi düşürmiyecem site yönetimine şikayet edecem
bu konuda ceza alsamda gocunmam,çünkü haklıyım
Benim sevmediğimi bile bile oğlu seviyor diye mantı yaptı.. Off Allahım offf nasıl bir dert nasıl bir dert nerelere gitsem ne yapsam. Bence siz oturup Allahım ben nasıl kuruntulu bir insanım herşeyi dert ediyorum bana akıl fikir ve doğruyu yanlışı ayırma yeteneği ver diye dua et. Herkesin derdi herkese yeter saçma sapan konularla insanları rahatsız etmeyin..
bukadar herşeyi takma kafana ne güzel mantı yapmış kocana.mantı gene bişimi benimki kelle-paça yaptı:))) ıyhhhhhh hem sevmem hemde hamileyim iğrenç koktu.ama ne diiim ben sevmiyorum die başkası yemiicek değil.hayatta daha mühim konular var.allah kimseyi karşılaştırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?