- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
Ben cevap vermeyi denedim ama üzerime yürüdü saçımı tutmaya çalıştı konuştuğum şeyleri duymadı bile o yüzden sustumaynı nefret duygusunu ben de hissediyorum hatta şu an hayatımda tek nefret ettiğim insan kendisi.
şöyle derse böyle derim diye düşünüp dururum ki görüşmüyorum bile
Bunlar hep zamanında cevap veremedik diye oldu. Ne kadar görüşmesem de içim soğumuyor benim
Vicdanı insanlığı yok zaten oğlunu sevse böyle yapmaz bencil küfürbaz iftiracı beniöde çok üzerime yürüdü ama son ana kadar hep susTum o kadar pişmanım ki ama inemiyorum hala seviyesine gerçekten çok kötü niyetli bir insan ha birde bende 40 yaşında görümce de var onunla beraber Allah’a havale ediyorum Allah belalarını versin içim hiç soğumuyor o kadar çirkin şeyler duydum ki eşimde duygusal bir insan ilk defa gitçek merakla bekliyorum beni neler bekliyorAllah yardımcımız olsun, biz de anneyiz onların yaptığı anneliğe sığmıyor.
Kayınbabam tam tersi bir insan ona üzülerek ve eşimin beni annesine karşı edilmeyeceğini bildiğim için yaptığım bir şeydi. Biraz da egom tatmin olmadı değil etrafımda döndüğünü gördükçeNeden barışırsın ki, istediği kadar yalvarsın, bana yapılan hakaretleri üstüme yürünmesini küfürleri unutamam eskisi gibi olamam kusura bakmayın diyecektin kocan da laf ederse canı cehenneme. Dertsiz başına dert almışsın. Bende görüşmüyorum kaynanayla bana hakaretler yağdırdı iki Cihan bir araya gelse görüşmem artık isterse kapımda yatsın
Sanırım sizin ikizinizimaynı nefret duygusunu ben de hissediyorum hatta şu an hayatımda tek nefret ettiğim insan kendisi.
şöyle derse böyle derim diye düşünüp dururum ki görüşmüyorum bile
Bunlar hep zamanında cevap veremedik diye oldu. Ne kadar görüşmesem de içim soğumuyor benim
Peki huzurlu musunuz? Ben hiç değilim. Bana bu kadar şey yapmasına nasıl izin verdim diye içim içimi yiyor. Bir de aynen sizinki gibi hala mağdur o. Sürekli ağlanıyor aramıyorum diyeSanırım sizin ikizinizim
Bende yaklaşık 3 aydır görüşmüyorum tamamen kopardım ipleri heryerden engelledim ne gidiyorum ne gelebiliyor
Hakaretler yağdırınca yeter be dedim kapat telefonu dedim senle mi uğraşacağım bastım engeli ayılıp bayıldı o gün
Evi bile taşıdım başka ilçeye
Eşimde nasıl devirdiğini görüp boşarım seni de dedim tercih senin kimse beni görüştüremez
Oda sen bilirsin dedi haklısın
Oğlunu nasılsın oğlum diye asla aramıyor arıyor ağlanıyor beni kötülüyor hala :)
Hala devam ediyor kışkırtmaya huzur bozmaya.
Of bir de çifkef. Benimki de hep mağdurdur, herkese ağlanır ne iyi, ne dini bütün bi insan olduğunu anlatır durur. Kesin çözüm görüşmemek eğer bu mümkün değilse minimumda görüşmek.Ben cevap vermeyi denedim ama üzerime yürüdü saçımı tutmaya çalıştı konuştuğum şeyleri duymadı bile o yüzden sustum
Eşinizin yanında iyi davranın bas basayken yüz vermeyin mümkünse kendisiyle yalnız da kalmayın.Merhaba, bu konuda dertleşecek kimsem yok o yüzden fikirleriniz benim için çok değerli. Lütfen bana beni rahatlatacak birşeyler söyleyin. 4 yıllık evliyim ve kaynana denilen kadın evliliğimin ilk bir buçuk yılını zehir etti zamanında bize. Bir buçuk yıllık süreçte beni oğlumdan ayırdın, oğluma büyü yaptırdın gibi hastalıklı düşünceleri yüzünden beni dövmeye kalkışmalar mı dersiniz, küfürler hakaretler mi dersiniz hepsi ardı ardına yapıldı. Eşim evden kaç defa kovdu bilmiyorum. İletişimi kesti uzun bi süre görüşmedik beni hiç bir zaman ezdirmedi o konuda şanslıydım en azından. Kaynana bunun böyle olmayacağını anlayınca bir anda değişti o cadı kadın gitti sanki yerine melek geldi ayaklarıma kapandı affetmemi istedi bende bir süre sonra affetmiş gibi yaptım ama o günleri asla unutmam. Bir yıldır görüşüyoruz onlarla ve 5 buçuk aylık hamileyim. Kaynanam eşimin yanında torunuma ölürüm gelinime ölürüm tavırları takınıp sadece ikimiz olduğunda surat asıyor hiç konuşmuyor. Yani bazı şeyleri eşimi kazanmak için yaptığı çok belli. Hamileliğin verdiği duygusallıkla ona karşı aşırı tepkiliyim evde sürekli yaptıklarını düşünüp strese giriyorum, nefret duygusunu ilk defa böyle hissediyorum. Bu kadına karşı nasıl davranmalıyım, eskiyi unutamam ama kendime zarar vermeden nasıl düşünmeyi kesebilirim lütfen yardım edin...
Ohoo valla kuzum anlatsam kitap olur, 1 senelik evliyim ama neler yaptı bana. Ben evlendiğimin ertesi gün kadın beni çekti kenara benim senden isteklerim şunlar şunlar dedi. İşe girmişim gibi. Çay doldurmak bacak bacak atmamak düğünde takılan altınları aldılar onlar için surat yapmamak 2 günde bir gitmek eş akrabalarıyla can ciğer olmak 1 sene sonra çocuk yapmak :) tam hatırlamıyorum bunları zırvaladı. Ya havle vela kuvvete dedim. Kendimi bozmadım. Günler geçti baktı ki bınları yapmıyorum başladı bana neden yapmıyorsun burada benim kurallarım geçer dedi. Ailemden de uzaktayım. Uzak şehire evlenmişim :) buldu beni yalnız. Bu ailede onun dediği olurmuş. Bende herhalde iş sözleşmesi yaptım dedim yüzüne. Senin çenen susmuyor saygısız dedi bana :) tüm akrabalarına 7/24 beni anlattı, bazıları hatta ağzından kaçırdı :)Peki huzurlu musunuz? Ben hiç değilim. Bana bu kadar şey yapmasına nasıl izin verdim diye içim içimi yiyor. Bir de aynen sizinki gibi hala mağdur o. Sürekli ağlanıyor aramıyorum diye
eşinin yanında mükemmell davran başbaşa kalınca somurt birşey sorarsa seni örnek alıyorum anne de...sinir oldum belki utanırMerhaba, bu konuda dertleşecek kimsem yok o yüzden fikirleriniz benim için çok değerli. Lütfen bana beni rahatlatacak birşeyler söyleyin. 4 yıllık evliyim ve kaynana denilen kadın evliliğimin ilk bir buçuk yılını zehir etti zamanında bize. Bir buçuk yıllık süreçte beni oğlumdan ayırdın, oğluma büyü yaptırdın gibi hastalıklı düşünceleri yüzünden beni dövmeye kalkışmalar mı dersiniz, küfürler hakaretler mi dersiniz hepsi ardı ardına yapıldı. Eşim evden kaç defa kovdu bilmiyorum. İletişimi kesti uzun bi süre görüşmedik beni hiç bir zaman ezdirmedi o konuda şanslıydım en azından. Kaynana bunun böyle olmayacağını anlayınca bir anda değişti o cadı kadın gitti sanki yerine melek geldi ayaklarıma kapandı affetmemi istedi bende bir süre sonra affetmiş gibi yaptım ama o günleri asla unutmam. Bir yıldır görüşüyoruz onlarla ve 5 buçuk aylık hamileyim. Kaynanam eşimin yanında torunuma ölürüm gelinime ölürüm tavırları takınıp sadece ikimiz olduğunda surat asıyor hiç konuşmuyor. Yani bazı şeyleri eşimi kazanmak için yaptığı çok belli. Hamileliğin verdiği duygusallıkla ona karşı aşırı tepkiliyim evde sürekli yaptıklarını düşünüp strese giriyorum, nefret duygusunu ilk defa böyle hissediyorum. Bu kadına karşı nasıl davranmalıyım, eskiyi unutamam ama kendime zarar vermeden nasıl düşünmeyi kesebilirim lütfen yardım edin...
Nefret etme bebegin ona benzemesin ciddi söylüyorum hamilelikte kime sinir olursan kimden nefret edersen çocugun ona benzer derler..Merhaba, bu konuda dertleşecek kimsem yok o yüzden fikirleriniz benim için çok değerli. Lütfen bana beni rahatlatacak birşeyler söyleyin. 4 yıllık evliyim ve kaynana denilen kadın evliliğimin ilk bir buçuk yılını zehir etti zamanında bize. Bir buçuk yıllık süreçte beni oğlumdan ayırdın, oğluma büyü yaptırdın gibi hastalıklı düşünceleri yüzünden beni dövmeye kalkışmalar mı dersiniz, küfürler hakaretler mi dersiniz hepsi ardı ardına yapıldı. Eşim evden kaç defa kovdu bilmiyorum. İletişimi kesti uzun bi süre görüşmedik beni hiç bir zaman ezdirmedi o konuda şanslıydım en azından. Kaynana bunun böyle olmayacağını anlayınca bir anda değişti o cadı kadın gitti sanki yerine melek geldi ayaklarıma kapandı affetmemi istedi bende bir süre sonra affetmiş gibi yaptım ama o günleri asla unutmam. Bir yıldır görüşüyoruz onlarla ve 5 buçuk aylık hamileyim. Kaynanam eşimin yanında torunuma ölürüm gelinime ölürüm tavırları takınıp sadece ikimiz olduğunda surat asıyor hiç konuşmuyor. Yani bazı şeyleri eşimi kazanmak için yaptığı çok belli. Hamileliğin verdiği duygusallıkla ona karşı aşırı tepkiliyim evde sürekli yaptıklarını düşünüp strese giriyorum, nefret duygusunu ilk defa böyle hissediyorum. Bu kadına karşı nasıl davranmalıyım, eskiyi unutamam ama kendime zarar vermeden nasıl düşünmeyi kesebilirim lütfen yardım edin...
Evet bir anne ama benimde bir annenin evladı olduğumu, onlara emanet olduğumu bile bile üzerime yürüyen, oğluna beddualar eden bir anne... Psikolojik anlamda bir uzmanlığım yok ama bazı problemleri olduğu çok belli ...
Aramızda somut bir sorun yok. Oğlum eskisi gibi davranmıyor bizi ayırdın, oğlum daha az geliyor, kendimi yalnız hissediyorum oğlum olmayınca, kardeşi abisini özlüyor her gün gelmek zorundasınız bu tarz saçma düşüncelerNeden bu seviyeye indi aranızdaki ilişki ?
Ne olduda şiddete basvuracak kadar yüz göz olundu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?