- 4 Kasım 2018
- 26.667
- 109.968
- 598
- Konu Sahibi hayatagaci94
Desinler. Maas size yatiyor. Hayir dersiniz. Kim karisa bilir bu duruma?Peki ben eczane açtığımda kazandığın para da ortak demeleri normal mi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Desinler. Maas size yatiyor. Hayir dersiniz. Kim karisa bilir bu duruma?Peki ben eczane açtığımda kazandığın para da ortak demeleri normal mi sizce
Benim eczanemden kazandığım paraya göz diken adamların yaptığı normal ben ev isteyince anormal öyle miHelal olsun vallahi, eşim tek çocuk ama bu cümleyi ben bile kuramam.
Sizinki bir de üç kardeşmiş.
Neden alsınlar, yıllarca “gelin gelsin de rahat etsin” diye mi çalışmışlar? Sizin aileniz neden almıyor?
Not olarak buradan bekar, yeni evli arkadaşlara sesleniyorum; eş ailesinden düğünde ne aldıysanız hediye onu kâr bilin, “sonra alırız” dediklerini almazlar.
Peki ben eczane açtığımda kazandığın para da ortak demeleri normal mi sizce
Eczane açıcak param var evet. Sorun şu ki eczane açtığımda kazandığım paraya ortak para diyolarSiz kendiniz is bulmaya odaklanin.
Dukkan bulsaniz eczane acacak paraniz var mi? Dukkan bulamadim demissiniz ya.
Esiniz otobusten payini alsa belki bi is tutturamayacak... vardir bir hesabi onun. Es ailesiyle para mevzusuna gercekten siz girmeyin, cirkin duruyor.
DeğilPeki ben eczane açtığımda kazandığın para da ortak demeleri normal mi sizce
Helal olsun vallahi, eşim tek çocuk ama bu cümleyi ben bile kuramam.
Sizinki bir de üç kardeşmiş.
Neden alsınlar, yıllarca “gelin gelsin de rahat etsin” diye mi çalışmışlar? Sizin aileniz neden almıyor?
Not olarak buradan bekar, yeni evli arkadaşlara sesleniyorum; eş ailesinden düğünde ne aldıysanız hediye onu kâr bilin, “sonra alırız” dediklerini almazlar.
Ortak keseden çıkın kendi işinizi yapın. Paranızı vermeyin kimseye. Böylece ne onların ne sizin beklentiniz olurMerhabalar. Benim size danışmak istediğim bir konu var. İki yıllık evliyim. Ev ve arabamız yok. Eşimin babasının otobüsü var. Arabaları var. İki tane evleri var istanbulda. Birinde kendileri oturuyo üst kat çatı katı orada da kiracı var. Evlenmeden önce eşimin annesi kirayı size veririz demişti ama vermediler. Evlendikten bir yıl sonra da kendilerine yazlık aldılar. Bu yazlığın kredisi ortak paradan veriliyo. Yani otobüsten gelen parayla. Ama bize hiç para vermiyolar bir yardımları yok. Sadece eşim çalışıyo ben eczacıyım iş bulamadım iki yıldır dükkan yeri baktım bulamadım. Eve yakın iş bulamadım çünkü arabamız yok uzak yere de gidemem. Neyse bu yazlığı almak yerine bize ev alsalar daha iyi olmaz mıydı ya da araba. Çocuğu kirada otururken neden bir insan gidip yazlık alır bu bencillik değil midir? Bu arada üst çatı katında oturmamamızın sebebi eşim ilk görüşmede ben orda oturmak istemiyorum demesi çünkü çok kalabalık aile apartmanı dedikoducu insanlar. Bi de eşimin iki kardeşi var onlar çalışıyo işleri var. Bi de emekli maaşı var kaynatamın.
Evet tutumunuz anormal.Benim eczanemden kazandığım paraya göz diken adamların yaptığı normal ben ev isteyince anormal öyle mi
Siz eczane açarsanız paranızı kendiniz harcayın, eşinizin ailesi de paralarını kendi harcasın, kimse kimseden beklentiye girmesin.Benim eczanemden kazandığım paraya göz diken adamların yaptığı normal ben ev isteyince anormal öyle mi
ozaman sizde yazlığa ortaksınızBizim otobüs ortak ordan gelen parayla yazlık alıyolar. Yani içinde benim param da var
çok güzel konu ya hadi gelsin linler bişeyler..Merhabalar. Benim size danışmak istediğim bir konu var. İki yıllık evliyim. Ev ve arabamız yok. Eşimin babasının otobüsü var. Arabaları var. İki tane evleri var istanbulda. Birinde kendileri oturuyo üst kat çatı katı orada da kiracı var. Evlenmeden önce eşimin annesi kirayı size veririz demişti ama vermediler. Evlendikten bir yıl sonra da kendilerine yazlık aldılar. Bu yazlığın kredisi ortak paradan veriliyo. Yani otobüsten gelen parayla. Ama bize hiç para vermiyolar bir yardımları yok. Sadece eşim çalışıyo ben eczacıyım iş bulamadım iki yıldır dükkan yeri baktım bulamadım. Eve yakın iş bulamadım çünkü arabamız yok uzak yere de gidemem. Neyse bu yazlığı almak yerine bize ev alsalar daha iyi olmaz mıydı ya da araba. Çocuğu kirada otururken neden bir insan gidip yazlık alır bu bencillik değil midir? Bu arada üst çatı katında oturmamamızın sebebi eşim ilk görüşmede ben orda oturmak istemiyorum demesi çünkü çok kalabalık aile apartmanı dedikoducu insanlar. Bi de eşimin iki kardeşi var onlar çalışıyo işleri var. Bi de emekli maaşı var kaynatamın.
Ay yok neden diyeyim, eşimde demiyor hiç geçmez yani bizim evde böyle konular.Valla bende tek çocuğum malları mülkleri de var bana neden araba ev almıyorsunuz diyemiyorum. Dememekle iyi yapıyorsunuz, eşim dese sana noluyor derim çünkü![]()
Merhabalar. Benim size danışmak istediğim bir konu var. İki yıllık evliyim. Ev ve arabamız yok. Eşimin babasının otobüsü var. Arabaları var. İki tane evleri var istanbulda. Birinde kendileri oturuyo üst kat çatı katı orada da kiracı var. Evlenmeden önce eşimin annesi kirayı size veririz demişti ama vermediler. Evlendikten bir yıl sonra da kendilerine yazlık aldılar. Bu yazlığın kredisi ortak paradan veriliyo. Yani otobüsten gelen parayla. Ama bize hiç para vermiyolar bir yardımları yok. Sadece eşim çalışıyo ben eczacıyım iş bulamadım iki yıldır dükkan yeri baktım bulamadım. Eve yakın iş bulamadım çünkü arabamız yok uzak yere de gidemem. Neyse bu yazlığı almak yerine bize ev alsalar daha iyi olmaz mıydı ya da araba. Çocuğu kirada otururken neden bir insan gidip yazlık alır bu bencillik değil midir? Bu arada üst çatı katında oturmamamızın sebebi eşim ilk görüşmede ben orda oturmak istemiyorum demesi çünkü çok kalabalık aile apartmanı dedikoducu insanlar. Bi de eşimin iki kardeşi var onlar çalışıyo işleri var. Bi de emekli maaşı var kaynatamın.
Otobüs alınırken siz altın falan mı verdiniz yoksa babası “oğlum al otobüsün yarısı senin” mi dedi? Çok rahatsız eden bir durum varsa alın payınızı, kocanız iş kursun.Bizim otobüs ortak ordan gelen parayla yazlık alıyolar. Yani içinde benim param da var
Siz otobüs alınırken ne parası verdinizBizim otobüs ortak ordan gelen parayla yazlık alıyolar. Yani içinde benim param da var
Dimi, bende okurken şaştım bi. Yalnız değilmişimEczacilik mezunu gibi degil de, ticaret lisesi muhasebe bolumu terk gibi bir izlenim biraktiniz.![]()