Kaynanamı Annem kadar seviyorum diyenler....

Siz o yoldan giderken biz döndük geliynruz annem 1 tanedir başkasıyla aynı sevgisi ,kokusu olamaz

Şu an bir kayınvalidem yok ama ileride nasipse olduğunda isterse dünyanın en iyi insanı olsun annemin yerini asla alamaz.Hiç kimseyi anne kadar sevmenin mümkünatı yok.Anlamı da yok zaten. =) He iyi anlaştığın,sevdiğin bir insan olabilir.İnşallah öyle de olur ama anne başka bir şey.​

seviyorum diyen yalan söyler yada kendini kandırı.r.anne bu yaa.. ne kadar eşinin annesi de olsa insanın kendi annesinin yerini tutması mümkün değil.sonuçta beni o mu doğurup kahrımı çekti.ben onun karnına mı tekme attım.hem seviyorum demek insanın kendi annesine haksızlıktır bence.benim canım yansa annemin benden çok acır canı ama kv en fazla üzülür.canım annem senin yerini kanatsız melekde olsa bana senden iyi de davransa ne olursa olsun senin yerini asla ve asla tutamaz.ötesi yok bunun..

6.yılımızdayız. neden sordun?
merak ettim
bizimde aramızda bugüne kadar hiç sorun olmadı hatta ben hep dahada sıcak davranmak istedim.oda sıcaktır ama benim kadar değil aramızda hep bir duvar vardır.işin özü asla ama asla annem gibi olamaz...

Katılıyorum kesinlikle... Hem niye annem kadar seveyim kii kaynanamla bir sorunum yok alıp veremediğimde yok ama ne annem kadar severim nede çok severim... Sevmekde zorunda değilim oğlunu çok seviyorum yaaa yeter bence

ay çok hoşyaa..
bayıldm bu yorumaa..

seninki kendini ağırdan satan türden demek ki

Kesinlikle kaynana annenin yerini tutamazzz!! İyiyseniz belki iyidir kaynananız ama en ufak bir ters cevap verin, ya da bağırın da bakalım anneniz gibi mi yapıyor yoksa en birinci düşmanınız gibii miii... Geçiceksiniz bunları, kaynana sevmek için değildir, eşten ötürü saygıyı hakeder sadece. hepsi bu

seninki kendini ağırdan satan türden demek ki

ona ağırdan satmak denmez vıcık vıcık olmamak denir canım....
ne güzel anneni 2.plana atabiliyosan buda güzel kimse kötü olmasın zaten kayınvalidesiyle herkes iyi olsun.ama seni o büyütüp yetiştirmedi..ilerde anlarsın ne demek istediğimizi..anne bi laf söylese batmaz ama elin lafı batar.madem bu kadar sevginiz aşırı aynı evde yaşasanıza?
ki kimse neden seviyosunda demedi zaten sev ne güzel mutlu olun da bu tavır bu ters konuşma neden onu anlayamadım ben..kimse kaynanacığına laf söylemedi canım korkma bu kadar

Son düzenleme:
benimde dusuncem anne baskadir yeri doldurulamaz ama ne kayinvalideler varki oda anne gibi anac anac insani sarar benim kayinvalidemde cok iyidir biz tanisirken pek olumlu bakmamisti acik balikesirli adeti töresi farkli demisti ama simdi iyiyiz sayesinde ikizlerimi buyuttum birbirimizi kabullendik biz ayni binada oturuyoruz öyle zirt pirt gellmez neriye gidiyon nerden geliyon demez kendi halindedir. annem gibi yeri gelir oglunu cekistiririz yaninda sigara icmezdim önce simdi beraber kahvede telliyoz arada.özellikle benim annemler geldinde sanirsinizki antep sofrasi ankarada bizim evde kurulu hakkini ödeyemem allah razi olsun kendisinden
kayinvalidelik degilde insan olmayi becerince sanirim sorunlarda kalkiyor yada azaliyor kayinvalidem ben lafi sevmem gerci anne derim annem oglum agzinizin tadi yerinde olsun ben eksik olayim der.zaten benim ikizlerde ona cok düskün

yorumların tamamını okumadın galiba. ya da benim yorumlarımı okumadın. "vıcık vıcık" olmak deyimi sana ait. "ağırdan satmak" deyimi de bana ait. ben seni eleştirmiyorum. lütfen sen de benim kelimelerime müdahale etme.

ben kayınvalidemi annem kadar sevdiğimi söylemedim. foruma bir baktım. herkes kaynanadan şikayetçi, eltiden şikayetçi, eşinden şikayetçi vs vs... iyi kaynanalar da var bu dünyada. özellikle yeni evlenen arkadaşlar bunu da görsün diye açtım bu topiği.hayatta herşey olumsuz değil yani.

oradaki "bu tavır bu ters konuşma" da senin yorumun. ben kesinlikle ne tavır koydum ne de ters konuştum. öyle bir niyetim olsa sonuna koyduğum simge çok daha farklı olurdu.

yorumlarımıda yorumlarınızıda okudum zaten.eminimki vıcık vıcık olunca bir çok sorunda başından gelir.he biz kayıvalidemle otururuz sohbet ederiz bugüne kadar ne o bana bir laf nede ben ona etmişimdir.iyi kaynana yok değilde demedi kimse.ama anne gibi asla olamaz.siz anneniz gibi görebilirsiniz ama olmaz die düşünüyoruz biz olay bu.sizin sadece sorduğum sorulardaki üslubunuz çok sert geldi açıkçası

ben kaynanamla beraber yaşıyorum yani kaynanam dediğime bakmayın henüz evlenmedim tabi nişanlanmadımda ama gitmemi istemiyorlar annemin yanında değil de nişanlanacağım insanın yanındayım şuan, annemin rızası var bu arada kaçmam söz konusu değil arada gidiyorum zaten. annesi bazen gidiyo yemek temizlik falan bana kalıyo ben fazla yemek yapmasını beceremem bide ramazan ayı biliyosunuz, oruçluyken daha zor geliyo yemek yapmak, annesi beni gerçekten çok seviyo bi ablası bi de kardeşi var ikiside çok iyi insanlar babasıda öyle yani ailedeki herkes beni sevdi sevgilim dışında, bazıları kaynanasından soğuk davranışlar sezebilir ben sevgilimde görüyorum, aldı beni ailesinin orta yerine koydu, kendisi istediği gibi maça falan gidebiliyo, beni aldatmaz o konuda şüphem yok fakat keşke aldatsa da kıskançlıklarını başkasına yapsa, ben istediğim zaman ona sarılamam o gelir sarılır, akşam yemek o gelmeden hazır olur, bide evin temizliği var evde ne kadar çamaşır varsa iç çamaşırına kadar ütülenir, şu an bile var 1 sepet çamaşır, oruçlu oruçlu nasıl yapıcam diye düşünüyorum, ama herşeye rağmen akşam yemeğinde gözlerimin içine bakıp gülümsemesiyle bütün günün yorgunluğunu unutuyorum

Çok sevilebilir ama kendi annesi kadar sevmesi zor bence

Kaynanamı cok seviyorum yürüyen melek resmen her zaman iyi tarafından bakar ama annem kadar degil yine de sevgim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…