merak ettim6.yılımızdayız. neden sordun?
6.yılımızdayız. neden sordun?
Katılıyorum kesinlikle... Hem niye annem kadar seveyim kii kaynanamla bir sorunum yok alıp veremediğimde yok ama ne annem kadar severim nede çok severim... Sevmekde zorunda değilim oğlunu çok seviyorum yaaa yeter bence
merak ettim
bizimde aramızda bugüne kadar hiç sorun olmadı hatta ben hep dahada sıcak davranmak istedim.oda sıcaktır ama benim kadar değil aramızda hep bir duvar vardır.işin özü asla ama asla annem gibi olamaz...
seninki kendini ağırdan satan türden demek ki
ona ağırdan satmak denmez vıcık vıcık olmamak denir canım....
ne güzel anneni 2.plana atabiliyosan buda güzel kimse kötü olmasın zaten kayınvalidesiyle herkes iyi olsun.ama seni o büyütüp yetiştirmedi..ilerde anlarsın ne demek istediğimizi..anne bi laf söylese batmaz ama elin lafı batar.madem bu kadar sevginiz aşırı aynı evde yaşasanıza?
ki kimse neden seviyosunda demedi zaten sev ne güzel mutlu olun da bu tavır bu ters konuşma neden onu anlayamadım ben..kimse kaynanacığına laf söylemedi canım korkma bu kadar
benimde kaynanam öyle olur inşAllah ablacim benim annem öldü çok önce annem gibi sevmeyi çok istiyorum daKaynanamı cok seviyorum yürüyen melek resmen her zaman iyi tarafından bakarama annem kadar degil yine de sevgim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?