Kaynanamı Annem kadar seviyorum diyenler....

başlığı görünce dedimki
Allahhhhhhh
kaynanasını annesi kadar seven varmış
girip bir okuyayım utanayım dedim ama

gülmekten öldüm
alemsiniz kızlar yaaaaaaaaa
:90::90::90::90::90::90::90:

bende öldüresiye sevenlerdenim de
burası yine benim gibilerle dolmuş
heheehhehhe

sefiyorum sizi yaaaa
:90::90::90:

bizde seni seviyoruz :))

forumda daha önce paylaşmıştım ama konuya değindiği için buraya da kopyaladım.

bankada bir arkadaşımız eşinin ihanetine uğramış. işe gelmeyince aradım. iki gözü iki çeşme ağlıyor. izin alıp yanına gittim. eşi de evde. adam suçunun gayet farkında ve gık diyemiyor. arkadaşım da o sinirle evi barkı dağıtmış. ağzına geleni söylemiş haklı olarak. o durumda bırakamadım ve bankaya telefon edip durumu anlattım kendim için de izin aldım. öğleden sonra kayınvalide geldi. gayet sakin bir şekilde önce arkadaşımın başını okşadı. önce benden çekindi sanırım. pek konuşmadı. arkadaşım "kardeşim gibidir zaten ilk o geldi duyunca" diyince konuşmaya başladı "kızım seninle her zaman iyi anlaşamadık bazen ben seni anlamadım bazende sen beni. ama hiçbir zaman kavga etmedik. sen saygıda kusur etmedin. ben sevgimde kusur ettiysem bağışla. içerdeki adam 4 yıllık eşin olarak sana ihanet etti. en büyük ihaneti ise bana 31 yıllık annesine yaptı. merak etme herşeyimle arkandayım dedi ve oğlunu içeri çağırdı. otur karşıma dedi. dördümüz öylece oturuyoruz. "bugüne kadar sana hiç kötü davranışta bulundum mu oğlum" diye sordu. o da hayır anne tabii ki hayır dedi. dizleri ağrıyormuş kadının o halde benden tutunarak ayağa kalktı oğlunun yanına gitti ayağa kalk dedi ve adama öyle bir tokat attı ki hepimizin ağzı açık kaldı. kız derdini unuttu birbirimize bakıyoruz kocaman gözlerle. "demek ki hata benimmiş bu kızın değil zamanında bu dersi versymişim şimdi bunları yaşamıyorduk" şu andan itibaren bu kız benim öz kızımdır. o affedene kadar da senin gibi bir oğlum yok benim. senin de bir annen yok. akşama eşyalarımı getireceğim ve kızımla yaşamaya başlayacağım sen de şu andan itibaren ister o haltı yediğin kadının yanına gidersin ister otele. babanın yanına da gitmeye kalkma. ona da söyledim seni eve almayacak" dedi. adam birşeyler diyecek oldu. kadın konuşturmadı bile. adam sinirle yatak odasında bir valiz ayarlayıp çıktı hepimize bakarak ayrıldı evden. kadın dizleri o halde bizimle beraber evi düzenledi. ne dediysek fayda etmedi. madem bu pisliğe ben sebep oldum bari bu kadar faydam olsun felan dedi. sonra bir şekilde adam kendini affettirdi. şimdi geç kalacaksa ve arkadaşıma ulaşamıyorsa annesini arayıp nerede olduğunu söylüyormuş.

işte böyle kaynanalarda var. ama neme lazım. eşim ihanet etmesin . böyle de kaynanam olmasa da olur

üzgünümmm ıııııııııııııııııııııııııı asla bu cümle değil daha yakın bir cümle dahi söyleyemem. Annemin bana yaptığı 3 , 5 şeyi size anlatsam bunun üzerine size onay versem yalandan allah günah yazar bana.

Kusura bakmayın asla asla asla . Ana gibi yar olmaz , bağdat gibi diyar olmaz . Sevgili anacığım senin eşin bulunmaz. Herkesi atarım dünyada anamı asla . Benim annem haketmediğim kadar mükemmel bir anne . Allahım herkese nasip etsin.

bigün anneme ,kayın validemden ötürü
senin tırnağın olamaz dediğimde bana aynen şöyle dedi..

"öyle deme kızım,bigün anasız kaldığında anne annee diye ağladığında o yanında olacak.."

çok utandım tabi böyle düşündüğüm için..

valla kayınvalidemi ben elimden geldiğince hoş tutmaya çalışıyorum..
oda bana uyum sağlıyor,çok içten olmasakta birbirimizi seviyoruz diyebilirim:)

bide ben eşimin annesinin babasının yanında hoşsohbetler ettiğimde eşimin yüzünde okadar büyük bir huzur ve gurur görüyorumki,sırf bunun için bile iyi geçinebilirim yani:)

Son düzenleme:

canım kimse anneye birşey demiyor ki. foruma bir baktım herkes, kaynana dan, eşinden, görümcesinden şikayetçi. herkes olumsuz düşünceler içinde. ben de aksine kaynanamdan çok memmunum. tabii ki annem kadar sevemem. ama "iyi kaynanalar da var" demek için açtım bu başlığı.

gözlerim yaşardı okurken yav. dizi sahnesi gibi. kadının şereflisi işte böyle oluyor.

Allah bozmasın diyor ve

senin adına çok sevindimmm cnmmm . Her tartışmada ve kırgınlıkta her zaman 2 taraf suçludur ama . Sözlüyken 4 nişanlyken 6 evliyken 5 kez ayrılıyordum eşimden. Ister inan ister inanma. Bunu herkes kabul ediyo bana ama ne yapalım atalımmı diyorlar. Başka sıfatta iyi insandır ama kayınvalide olarak asla iyi olumlu düzgün dürüst bir insan asla asla asla değillll.

Bu arada aile hekimi uzmanı arkadaşımda kayınvalidelik konusunda maalesef tez yazsamda bu başka olay dedi bana cnmm. Insan olarak iyi olabilirler ama aynı kişi ne olursa olsun kayınvalide olunuyoo türkiyede o gerçekkk

gözlerim yaşardı okurken yav. dizi sahnesi gibi. kadının şereflisi işte böyle oluyor.

gerçekten öyle. hani osmanlı kadını derler ya. ben ilk o kadında yaşadım böyle şeyi. genelde erkekler için kullanılır ya "karizma" kelimesi. tanıdığım erkeklerin karizması bu kadınınkinin yanında hiç kalır.

CosMo'nun annesinin cümlesi de çok hoştu. Asalet her insanda olmuyor yav :) İleri geri konuşmak kolay, böyleleri gibi olmak güzel olanı. Tabii ki bazıları gerçekten hak ediyor haklarında kötü konuşulmasını, o ayrı

Kayınvalidem ne kadar iyi olsun annem gibi sevemem ama severim nihayetinde saygı gösteririm. Esim de benim ailemi kendi annesi, babası gibi sevemez saygıda kusur etmez zaten bu böyle degil midir? Nedir bu kendi annem kadar sevmek, sevmemek muhabbeti anlmıs degilim!
Bazı gelinlerde beni kızı gibi görmüyor diye yakınır yahu görmez cünkü gercek kızı degilsin sen nasıl, annen olarak göremeyeceksen o da kendi kızı gibi göremez.
İnsanlar biraz beklentilerini kücültse sorun kalmaycak belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…