KAYNANAMI ARADIM ya siz ya ben dedim

natlus78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
313
2
0
İstanbul
valla artık bogazımı gecti, basıma kadar cıkmıstı, kaynanamı aradım, telefona yiyeni cıktı kaynanam gıtmıs kızkardesıne, neyse kaynanam yemek lavabodaymıs, kız dedı hayırdır ne oldu, az cok oda sorunlarımı bılıyom aılesı ıle, kız sagolsun kaynanam teyzesıde olsa benı tutar eee haklıyım da ondan neyse dedım bıktım artık bunun oglundan anamda anam herhafta eskı oturdugu mahalle semtı gormesınden, bır hafta sonumuz var oda sureklı onun aılesının yanına gıtmesı ıstemesı ıle gecıyor neyse, kaynanam aldı dedım anne, ya siz tasınıcaksınız yada ben, halbukı yarım saatlık araba ıle gıdılecek mesafede oturuyoruz, yeter artık ya dedım, evlendıgımden berı, herhafda oglun orda, yüz vermeyin sizde, herhafta gelin, kalın demeyın, sızdende yuz buluyor, hafta sonu kocamla gecırmek ıstıyorum, anne olarak artık akıl fıkır verın, oglum karınla gez dolas dıyecegınıze her hafta gelmıyonuzmu gıtmıyonuzmu demeyın yeter artık dedım, bıktım oglunu evlendırmeseydın madem dedım, bayan olan benım anamda anam demıyom yada aılemde aılem, kusura bakmada aıle once karısı evımız, alısması lazım, buyuk olarak akıl vercegınıze oglum gelmıyonuzmu gıtmıyonuzmu kalmıyonuzmu demeyın dedım sınırlı sekılde, bu nedır ya dedım, sonunda kaynanaya kadar geldi napayım ayaklarını denk alsınlar, dedım oglunla mutlu olmamızı yuvamız huzurlu olmasını ıstıyorsanız, herhafta oglun senı gormeye, kardesını gormeye, yegenlerını gormeye gıtmıcek, aılesı oncelıklı bızız dedım, yuzune kapadım telefonu bakalım hafta sonu ne olcak merakla beklıyıp gorcem..

Konuyu anlatırken biraz daha özen gösterseniz keşke... O bunu dedi,şu bunu dedi,böyle oldu,şöyle oldu içim daralıyor okurken...

Bir de yiyen değil,yeğen

Son düzenleme:
Yüzüne telefonu kapamakla çok iyi yapmışsınız,size yakışan bir davranış ne de olsa.

Bunu gerçektende yaptınız mı? Ya siz ya ben en demek ya? Onlar ailesi, siz eşi? Kendinizi kıyaslamayın. Ve bence sorun ailesinde değil eşinizde! Önce eşinizle adam akıllı konuşsaydınız keşke. Bu bence daha farklı sorunlara yol açacak.

benim kayınvalidem de öyle sürekli görüşürüyoruz bazen bunalıyorum ben de ama asla böyle bir tarz sergilemem o sizin eşinizle aranızdaki problem niye ailesine yansıtıyorsunuz ki eşinizle açık açık konuşun bence

Keşke gerçek bir konu olsaydı şu yazdıklarınız, yani kafanızdan uydurma şeyler değil de gerçekten sizi böyle şeyler uydurmaya iten sorun neyse onu yazsaydınız da çözseydik elbirliği ile. Böylece siz de biz de rahatlasaydık. Öss stresi mi sardı yoksa sizi? Ya da lgs stresi de olabilir, o dönemleri geçeli çok olduğu için karıştırıyorum. Ama yazdıklarınız ortaokullu bir yeniyetmenin matematik dersinde sıkıntıdan kafasında uydurduğu şeylere benziyor.

Bu bombanın patlaması,haftasonuna kalmaz.

Normalde,eşinin bugün öğrenip tepki vermesi gerekir.

Çok yanlış işler yapıyorsun.Artık ben de gerçek olmadığından iyice şüphelenyorum.

Kayınvaliden seni arayıp sitem etmiş olsa,karşılığında bu kadar sert olmayan bazı şeyler söyleyebilirdin.

Mesela,siz de bizi anlayın,bir tek haftasonumuz var,her zaman çıkamıyoruz,çıksak bile başbaşa biryerlere gitmek istiyoruz.Ne olur ısrar etmeyin,biz de zor durumda kalıyoruz,üzülüyoruz gibi..

Durduk yere kadını arayıp bana bak böyleyken böyle hadi bakalım deyip çat diye telefonu yüzüne kapatmışsın.

Bu davranıştan sana asla olumlu bir sonuç çıkmaz.Yol,su,elektrik olarak geri dönecektir.

Bana da pek doğru gibi gelmedi. Bende evliyim eşim ailesine çok düşkün ama hiç bi zaman böyle birşey yapmam, yapamam herhalde. Eğer böyle bişey varsa bunu eşinle çözmeyi deneyebilirsin. Farklı aktiviteler yapmayı isteyip beraber vakit geçirmeyi ona vurgulayabilirsin. Sonuçta onun ailesi ve sen ailesiyle aranı ne kadar bozarsan eşin senden bi o kadar uzaklaşır.

Son düzenleme:
Bir de ben şeyi merak ettim :26:
Eşini zincirleyip ya da silah zoruyla mı götürüyorlar da kaynanaya bu kadar bağrış çağrış eşe gelince tık yok?

yine ve yeni bir "natlus "konusuyla daha karşı karşıyayız
aferin arkadaşım,tam da sana yakışanı yapmışsın hatta az bile yapmışsın,ben eski konularındaki söylemlerine bakarak çok daha ağır şeyler beklerdim senden

belli çok canın yanmış bende buna bnzer şeylr yaşadım hatta daha ötesi seninki az bile sen haklıyken haksız duruma düşürmüşsün kendini biraz daha yumuşak olabilirdin hele kien son suratına tlefon kapatmak kadın sana küfür mü etti n yaptı hr kaynana böylw emn ol gel der kalın der ama sen önce eşinle konuşmalısın

Bir de ben şeyi merak ettim :26:
Eşini zincirleyip ya da silah zoruyla mı götürüyorlar da kaynanaya bu kadar bağrış çağrış eşe gelince tık yok?

Eşi de paralamıştı geçen gün :)

aynı benim görümcem gibisin kayınvalidesinin tabaklarını kırmış evini yakarım demiş bizi rahat bırak demiş bide bunları dene

Eşi de paralamıştı geçen gün :)

Öyle mi ben eski konularını bilmediğim için yorum yapamayacağım

Ama konu sahibi zaten engellenmiş ve engeli açılana dek yazdıklarımızın hiçbirisine cevap yazamayacak.
Bence yarın yeni bir konuyla gelebilir
"Arkadaşlar taşınıyorum" başlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…