KAYNANAMI ARADIM ya siz ya ben dedim

KONUYA YORUM YAPMICAM AMA BU KONUYU OKUYUPTA BÖLE KONU SAHİBİNİ YEREN İNSANLARA ÇOK KIZDIM SİZ OLAYIN YAŞANDIĞI SIRADA ORDA DEĞİLDİNİZ Kİ NERDEN BİLİYOSUNUZ KİM HAKLI KİM HAKSIZ O KAYINVALİDESİNDEN YAKINMIŞ SİZ ALLAH KAYINVALİDENİZE SABIR VERSİN DİYOSUNUZ BURASI DESTEK PLATFORMU BENCE BİRAZ SAKİN OLMAYI VE İNSANLARI KIRMADAN YORUM YAPMAYI ÖĞRENİN. KK ÜYELERİNE YAKIŞTIRAMADIM.

Natlus, neredesin sen:26:

Bizden önce uçmuşsun, insan bir bekler di mi?

Son düzenleme:
Buyuk harfle yazmak yasak degilmi? Kk uyesi

bak guzelım buyuk harfle yazmak bagırmak anlamına gelır kkda
sonucta kımse mımıklerınızı gormuyor klavye harflerınden

ha kendı adıma zaten ben kınamadım ama yorum yazanların %99u onun sert ve bozuk üslubunu elestırdı
buraya esinin aılesıyle ılglı konu acıpta bu kadar tepki alan baska bır üye varsa lutfen link at hepımız gorelım

düzgün üslupla yazsa zaten su an banlı olmazdı bence gecmiş konularını da bir arastır. sanırım anlatabıldım sebebını

Son düzenleyen: Moderatör:
kkda ilk defa bir kaynanaya acıdım. ben oğluşuma o kadar emek verecem elin kızı bana posta koyacak hee...

yolarım o gelini

kaynanan böyle yapmalı bence

Son düzenleme:
Ben artık açtığınız hiç bir konuya ve hikayeye inanmıyorum. Resmen burada eğlenmek için konu açıyorsunuz ya da ciddi bir ruh hastasısınız....

gerci natlus gelince direkt bana saydıracak bılıyorum ama yazıyorum işte

Natlus düzgün ifade edebilseydi kendisini bu kadar insan tepki vermezdi ona....

Oy anam oy! :)
Burada yazarken bari nefes alsaydınız...
Taşınmazlarsa polisle dayanırsınız kapılarına olur biter. Gelin dediğin hep haklıdır.
Bu nedir canım. Koca kısmının anası danası mı olurmuş.
Anası, bacısı, abisi, eltisi, görümcesi, her şeyiyiz biz kocalarımızın.
Tutmayın fena gaza geldim...

yeğenlere şeytan de,görümceye çingene diye çıkış,eşini döv,kaynanını parala..
Allah etrafındakilere sabır sana da hidayet versin..

Amin..

senin için artık yapılabileceğimiz tek şey doğruyu bulman için dua etmektir.

Son düzenleme:
Olayı bu noktaya getirmeden,sabır taşmadan evvel engellemek lazım.. Bir şekilde arada belirli bir resmiyet olmalı,eşinizle konuşmalısınız öncelikle hep gitmek istemediğinizi.. Yok daha olmadı mı,çirkefleşmeden halletmeye çalışmak lazım,daha olmadı al eline maşayı ki almışsın da biraz fazla kaçmış

ne anlama geldiğini emin ol biliyorum tatlım :) çok snir bozucu bir durumdu sesimi öle duyurdum dedğim gibi konuyu yazanın üslubu ve ne yaptığı beni ilgilendirmiyor konuyada yorum yapmadım ama canına tak etmişki böle bişey yapmış mantıken her insan bunu konuyu okuyunca bunu anlamalı ama kalkıpta üslubunu düzelt diye eleştiri yapabiliyosa o zaman ben onun kendi üslubuna bakmasını sölerim :)

walla size icimden gelerek sadece ağzınıza sağlık demek istiyorum helal olsunn... sizi çoookkk iyi anlyorum tam bir senem aynı şekilde geçti ve ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum... siz uyarmasanız kimsenin bu hassasiyeti göstereceği yok hatırlatmanız çokk iyi olmuş...

Bu konunun muhatabı esindir, kayınvaliden degil! Oglu önce adam olsun, artık 10 yasındaki bebe degil! Ama ben esinize hak veriyorum, biz burda okudugumuz kadarıyla biliyoruz sizi, kim bilir bilmedigimiz neleriniz vardır, ya o adam ne yapsın? Peki esinizin neden sürekli annesine gitmek istedigini düsündünüz mü hic? Bence bir oturup düsünün, kendinizi elestirin, empati yapın biraz bakın o zaman sorunun kimde oldugunu göreceksiniz zaten. Bir mesajınızda ailenizin cok yakın olup neredeyse 1 ay görüsmediginizi, üstelik ailenize cok düskün oldugunuzu yazmıssınız! Malesef, bu düskünlük demek degildir, bu kadar yakınken ailenize haftada 1 saat ayıramıyorsanız, ben daha baska birsey diyemeyecegim size, evlilik aile' yi unutmak degildir, nasıl ki olası bir ayrılıkta hemen babam, annem diyorsak babamızın evine dönüyorsak, babamız sahip cıkmadıgında vicdansız yapıyorsak, bizleri bugünlere getirmis insanların hakkını verecegiz! Kimse size yuvanızı ikinci plana atın, unutun demiyor, sadece evlenmek demek aile' yi bir ay görmemek ( ben artık evliyim ) diye düsünmek degildir bana göre, tabii bu benim düsüncem.

Ve siz böyle sabırsız, saygısız, sorun arayan, sorun cıkaran, herseyi elestiren, hic birseyden memnun olmayan, tatminkar olmayan, merhametsiz bir insan olursanız sorunlarınız hic bitmeyecektir. Cünkü bir kisiden bahsetmiyorsun ki, teyze ucuz hediye getirmis diye cingene, pis olmus! Sizin icin insanları yermek bu kadar kolay iste, insanların gözünüzdeki degeri bu kadarcık! Ya hepsi mi kötü, kaka! Bir siz iyisiniz, hepsi sizin kötülügünüzü istiyor, kıskanıyor, hepsi size karsı! Böyle birseyin olması mümkün mü hic? Sonra bide yorum yapanlara kızıyorsun.

Kayınvalidene cok üzüldüm yazık kadıncagıza, tek derdin gelin olgum, kalın oglum demesi miydi? O yastaki insanlardan ne bekliyorsun Allah askına? Ne kadar ince düsünebilirler? Güzellikle, tatlı dille de gayet derdini anlatabilirdin illa cirkeflesmek, yüzüne telefon kapatmaN gerekmiyordu.

Eskiden gelin anasına çok gidiyor diye şikayet edilirdi...gün geldi devran döndü....şikayet sırası kocalara geldi....kaynananizi suclayacaginiza önce kocanizi muhattaba alın.....kimbilir belkide adam sizin dirdirinizdan kaçacak yer ariyordur....son liman annesinin evi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…