ne anlama geldiğini emin ol biliyorum tatlım :) çok snir bozucu bir durumdu sesimi öle duyurdum dedğim gibi konuyu yazanın üslubu ve ne yaptığı beni ilgilendirmiyor konuyada yorum yapmadım ama canına tak etmişki böle bişey yapmış mantıken her insan bunu konuyu okuyunca bunu anlamalı ama kalkıpta üslubunu düzelt diye eleştiri yapabiliyosa o zaman ben onun kendi üslubuna bakmasını sölerim :)
walla size icimden gelerek sadece ağzınıza sağlık demek istiyorum helal olsunn... sizi çoookkk iyi anlyorum tam bir senem aynı şekilde geçti ve ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum... siz uyarmasanız kimsenin bu hassasiyeti göstereceği yok hatırlatmanız çokk iyi olmuş...
ne anlama geldiğini emin ol biliyorum tatlım :) çok snir bozucu bir durumdu sesimi öle duyurdum dedğim gibi konuyu yazanın üslubu ve ne yaptığı beni ilgilendirmiyor konuyada yorum yapmadım ama canına tak etmişki böle bişey yapmış mantıken her insan bunu konuyu okuyunca bunu anlamalı ama kalkıpta üslubunu düzelt diye eleştiri yapabiliyosa o zaman ben onun kendi üslubuna bakmasını sölerim :)
Hemen bir yanlış anlaşılmayı gidermek istiyorum, bu konu sahibinin ilk konusu değil.
Biz natlus'un derdini, sıkıntılarını anladık, ona bazı öneriler de sunduk. Sorun onun
üslübunda. Biraz daha sakin olup, insanlara çirkin sözler sarfetmeden olayı anlatsa
daha da ciddiye alınacak. Herkesin olaya bu denli tepki vermesinin nedeni bu. Ban
yemişliğimiz bile var natlus'un konusu yüzünden.
.
bu yorumu okuyup bunu yazabiliyosan cidden içeriğini çok iyi anlamışsın beğenen arkadaşta öle :)
Hemen bir yanlış anlaşılmayı gidermek istiyorum, bu konu sahibinin ilk konusu değil.
Biz natlus'un derdini, sıkıntılarını anladık, ona bazı öneriler de sunduk. Sorun onun
üslübunda. Biraz daha sakin olup, insanlara çirkin sözler sarfetmeden olayı anlatsa
daha da ciddiye alınacak. Herkesin olaya bu denli tepki vermesinin nedeni bu. Ban
yemişliğimiz bile var natlus'un konusu yüzünden.
Bak natlus, selma_e de aynı dertten muzdarip ve şikayetini anlatırken nasıl bir dil
kullanıyor... İşte sana anlatmaya çalıştığımız bu... Karşı tarafı aşağılayan tek bir söz
söylemeden de şikayet dile getirilebiliyor yani. Ve ne kadar da samimi. Samimi olması
için illaki nefret kusması gerekmiyor. Kayınvalidene elbet durumu ifade edebilirsin ama
yüzüne kapatmana da gerek yok. Tehdit etmene de gerek yok.
Sevgili selma_e, sizin yaşadıklarınızla natlus'un yaşadıkları benzerlik gösteriyor olabilir
ama üsluplarınız kesinlikle çok farklı. O nedenle eski konularını okumanızı tavsiye ederim.
Örnek olarak pek de iyi bir örnek olduğunu düşünmüyorum. İlişkileri tamamen zedeler
böyle bir davranış. Belki arayıp hassasiyet göstermeleri istenebilir ama dil bu olamaz.[/QU
tabiki katılıyorum uslup çok önemli haklı olduğunuz bir konuda bile haksız duruma düşebilirsiniz... evet bende bu durumdan çok rahatsızdım ama siz söylemediğiniz sürece kimse sizin yerinize kendini koymuyor onlar oğullarını görmek istiyor ama siz sadece haftasonu onunla vakit geçirebilirsiniz bu kimsenin umrunda değil hatırlatmakta yarar var:) bunu ifade etme şeli kişiden kişiye değişir o ayrı bir konu...
haklısın selma,,malesef haklısın...böyle gelinini , damadını nasıl olsa el diye görenler benim başım da da var...şu kaynananızı suçlayacağınıza gibi sözlerle başlayan cümleler kuran arkadaşalara şöyle bir sorum var: acaba kendileri böyle bir durum yaşadılar mı? haftasonu evinde ayağını uzatıp oturmak eşinle vakit geçirmek kahvaltı yapmak gibi basit şeyleri yapmak istiyorsunuz ama her hafta gitmek zorundasın her haffffffffftaaaaaaaaaaa....
yaşamadan ahkam kesmek kolaydır bi de yaşayın ondan sonra aynı şekilde mi düşüneceksiniz kendi aileni bile görmüyorsun her hafta onların programlarını yaşamak zorundasın çok hoş gerçekten dimi?
valla artık bogazımı gecti, basıma kadar cıkmıstı, kaynanamı aradım, telefona yiyeni cıktı kaynanam gıtmıs kızkardesıne, neyse kaynanam yemek lavabodaymıs, kız dedı hayırdır ne oldu, az cok oda sorunlarımı bılıyom aılesı ıle, kız sagolsun kaynanam teyzesıde olsa benı tutar eee haklıyım da ondan neyse dedım bıktım artık bunun oglundan anamda anam herhafta eskı oturdugu mahalle semtı gormesınden, bır hafta sonumuz var oda sureklı onun aılesının yanına gıtmesı ıstemesı ıle gecıyor neyse, kaynanam aldı dedım anne, ya siz tasınıcaksınız yada ben, halbukı yarım saatlık araba ıle gıdılecek mesafede oturuyoruz, yeter artık ya dedım, evlendıgımden berı, herhafda oglun orda, yüz vermeyin sizde, herhafta gelin, kalın demeyın, sızdende yuz buluyor, hafta sonu kocamla gecırmek ıstıyorum, anne olarak artık akıl fıkır verın, oglum karınla gez dolas dıyecegınıze her hafta gelmıyonuzmu gıtmıyonuzmu demeyın yeter artık dedım, bıktım oglunu evlendırmeseydın madem dedım, bayan olan benım anamda anam demıyom yada aılemde aılem, kusura bakmada aıle once karısı evımız, alısması lazım, buyuk olarak akıl vercegınıze oglum gelmıyonuzmu gıtmıyonuzmu kalmıyonuzmu demeyın dedım sınırlı sekılde, bu nedır ya dedım, sonunda kaynanaya kadar geldi napayım ayaklarını denk alsınlar, dedım oglunla mutlu olmamızı yuvamız huzurlu olmasını ıstıyorsanız, herhafta oglun senı gormeye, kardesını gormeye, yegenlerını gormeye gıtmıcek, aılesı oncelıklı bızız dedım, yuzune kapadım telefonu bakalım hafta sonu ne olcak merakla beklıyıp gorcem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?