KAYNANAMI ARADIM ya siz ya ben dedim

natlus konu acma rekoru sen de arkadasım tebrklerımı bıldırıyorum.
banlanmadan kac dk once actıgını merak etiim bu konuyu

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bu kadarda olmaz kurup kurup yazıyorsunuz resmen.yüzüne kapadım bakalım ne olcak nasılda ballandıra ballandıra yazıyosunuz bir pok yemiş gibi ayrıca pok sizin lafınızdır dikkatinizi çekerim.felaket tellalı mübarek yazık insanlara sürekli uğraşıyorsunuz onlarla

o "yiyen" kimi yiyor

Zavallı kaynana ağzını açıp tek kelime edememiştir.. teli kapatmak ne demek ya!! Kaynananın yerinde olsam büyük konuşmuş olmayım da affetmem yani..

''Çingen gılıklı gaynana, getirme beni oraya caaaaaart diye yırtarım ağzını'' da deyin bi'dahaki sefere, çok yaklışır size

güzelim ayrıca yiyen ne yaa
cok yedıklerı ıcın mı yoksa yazılısını mı bılmıyorsun ?

ne güzel yapmışsınız hatta erkeklerin ailelerini tamamen ortadan kaldırın
bu nedeir ben anlamıyorum
size bir şeyler yapılmış olabilir tavrınızı koyarsınız kendiznizi ezdirmezsiniz o ayrı
ama aile farklıdır kimse kimseye yasak koyamaz ne demek ya o ya ben
anne baba ya neyi kime yasaklıyorsunuz biriyle evleniyoruz diye o insanı esarete mi mahrum diyoruz

kayınvalideniz dünyanın en kötü insanı da olsa, kadına sayıp döküp, telefonu yüzüne kapatmak sizin karakter ve seviyenizin göstergesi. bu tarz bir üslupla hiç bir insan ilişkinizde başarılı olamazsınız. bence sizin öcelikli derdinizin bu olması lazım.

valla kaynanan fizana taşınsa bu adam annesine yine gider sende bu çene saçma sapan konuşma tarzı saygısızlık olduktan sonra,iş senin kocanda biter benim kaynanam yürüme mesafemde sağolsun hiç gelmez oğluda gitmez ben gitsin istyrum tam tersi ama gitmiyor.eşin çocukmu git dersin gidecek kal dersin kalacak.

Konu gerçek mi bilmiyorumda, siz eşinizi yanınızda tutamıyorsanız bunun kayınvalidenizle ne ilgisi var

normal bir ailesi olan insanlar haftasonlarını birlikte geçiriler... yani bence siz evliliğinizi ve kocanızı sorgulayın!

Ama gerçekten bir de noktalama,imla ve yazım kuralları konusunu bir öss kitabından falan çalışın derim:)

Müge ANLI ya bir kadın çıkmıştı.Bilmem hatırlar mısınız ? Kaynanam dedi , Al dedi , çocuklarını dedi , git dedi , babanın evin dedi .. Bıdı bıdı bıdı bıdı diyen :) Heh tıpkı onun gibi bi anlatım olmuş.Ama Natlusa da bu yakışır. Ban yicem ama olsun :)

ay sırf konu sahibinin konularını takip etmek için giriyorum dermişim her biri ayrı bi olay

Telefonun ucundaki kayınvalideyi merak ettim ben şimdi.
Ne düşünmüştür acaba?
Düşünsenize telefonu açıyor,bir anda bombardımana tutuluyor ve pat
telefon kapanıyor.Ben okurken daralıyorum,kadıncağız dinlerken fenalık geçirmiştir.
Ya da hiçbirşey anlamamış,bizim gelin birşey dedi ama neydi acaba diye,dönüp
yanındakilere sormuşta olabilir.

değişik bir üslubu var konu sahibinin. sürekli bi isyan havaları, asabiyet, tek taraflılık... eşine ve ailesine allah sabır versin onlarla hep böyleysen...

iyi yapmışın senın annenı babanıda (senınkılerden bahsedıyorum) ne kadar uzmeye daha musaden var bılemıyorum

kocanın eve gelıp yakandan tutup duvara kaldırıp sen naptıgını zannedıyorsun demesını ısterım ama oda sesssızzzzzzz bırseydır yoksa bu kadar '' çarlamazdın ''

onlarda biz demişlerdir ama telefonu kapadığın için duyamamışsındır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…