Kaynanami gormek istemiyorum

Esim diyor annem hakkimi helal etmem sakin karindan bosanma huzurun kacmasin ama taktik yapiyor bana da diyodu ev ev ustune olmaz sen itesen ben istemem birlik.oturmayi diye ama her iki lafinin biri beraber oturmak
işin zor gerçekten. Ben yaslansam kendi evimde varsa elim ayağım tutuyorsa kendi evimde çiçeklere bakarım bir hayvan alıp bakarım. Yeterki çocuğumun huzuru olsun ara sıra gelip bana bir çay yemek yiyip kalksinlar kalsınlar farketmiyor. Elden ayaktan düşersem de huzur evine giderim beni anlayan benim gibi olan arkadaşlarımla kalırım. Çoğu yaşlı insan artk öyle yapıyor. Yaşadığım kadar yaşadım yeterki iyi olsunlar mutlu olsunlar. Benim için birbirine düşmesin diyorlar. Ama bu kişiliğine bagli işte her insan böyle dusunemiyor. Yazık gerçekten.

Senin dusundugunu bende inan yeni soyledim yengeme prim gunumu doldurup emekli olayim ileride dunyanin bin bir turlu hali var ileride kizim buyudugunde tek kalirsam kendi basimin caresine bakabileyim diye ola ki yaslandim esim vefat etti o zaman ben de bakim evinde kalip kimseye yuk olmak istemem

Yani normal bir insan böyle düşünür. İyi niyetli birisin. Ama iyi niyetin suistimal ediliyorsa geri çekilmelisin. Meydanı onlara bırak.

Biz evlenmeden once hep siz mutlu olun bana yeter gelmeyin isterseniz derdiiiii bir evlendik neden hafta da 1 geliyosunuz neden beni aramiyorsun gunde 1 kandillerde cumalrda mesaj at,ara ,gel biz buyuguz vs... kapimin onunden gecer gibi yapar cat kapi gelir oysa ki evimin orada gidecegi hic bir yer yok sadece ayni semtte oturuyoruz

Benim kaynanam ayrı eve çıktım sadece bir kere ayak üstü geldi bir bardak su zorla icirttim gitti. Pazara gidecekmis güya. Neyse bir kerede kızım için kavga etmeye gelmişti. Ondan sonra zaten uzağa taşındık. İstanbul'dayiz. Görüşmüyoruz o kadar rahatım ki. Gençleştim resmen. Bu arada 25 yaşındayım 8 yıllık evliyim

Super ya ozendim valla ben biraz gec evlendim 29 da sonra cocuk oldu derken 34 yas

Hemen boşanma kızına acıyorum gerçekten köşene çekil kendi evinde kal ikisi aynı evde yaşasın.
Ya evimi birakmak istemiyorum esimin anasina gotmesini istiyorum cok uzak ise nasil gidecegim diyor sanki beni ilgilendiriyo ama anasi kostura kostura gelir

Ya evimi birakmak istemiyorum esimin anasina gotmesini istiyorum cok uzak ise nasil gidecegim diyor sanki beni ilgilendiriyo ama anasi kostura kostura gelir
Evlendim evleneli benim esyalarima merakli cok ozeniyo ne var anlamadim sanki cok kaliteli mobilyalarim

Super ya ozendim valla ben biraz gec evlendim 29 da sonra cocuk oldu derken 34 yas
İşte sen bana göre daha olgunsun belki hani akıl yaşta değil başta derler ya o mesele ben 17 yaşında evlendirildim. Neyse ki eşim ilkokuldan sınıf arkadaşımdi seviyorduk birbirimizi. Öyle böyle katlandim ama gerçekten yaşadıklarımı yazsam 5 sezon dizi cikar. Allah islah etsin. İleride Kaynanalar okumuş ünv. mezunu olucaklar çocuklarımıza bela olmayacaklar en azından öyle umut ediyoruz

:))))tahmin edebiliyorum

Evini kiraya versin kaynanan oğluyla ordan aldığı kirayla başka işine yakın yerde ev tutsun. Madem evliliğini bitirmek için bu kadar fedakarlık yapıyor...

Evini kiraya versin kaynanan oğluyla ordan aldığı kirayla başka işine yakın yerde ev tutsun. Madem evliliğini bitirmek için bu kadar fedakarlık yapıyor...
Benimde evim kira ama ayrilirsamda duzenimi bozmak istemem calisir kendime ve kizima bakarim esim gitsin isterim aksi durumda

Evini kiraya versin kaynanan oğluyla ordan aldığı kirayla başka işine yakın yerde ev tutsun. Madem evliliğini bitirmek için bu kadar fedakarlık yapıyor..
Sabahi merak ediyorum cikmadan odalarin kapilarini kilitleyip anahtarlari yanima alicam tv odasi mutfagi acik birakicam bende de uyuzluk olsun sinir olsun esim gizli gizli konusuyo telde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…