Günaydın hepinize ben yeni üye oldum uzun zamandır siteyi biliyorum ara ara takip ediyordum bu sorunumu da sizlerle paylaşmak istediğim için üye oldum.Başka bir sitede daha paylaşmıştım ama kısa olarak burda bitaz detaya giricem. Bazılarınız beni eleştirebilir kaynanasıyla bu kadar problem yaşayan varken sen daha ne istiyorsun diye ama bu kadarı da fazla geliyor artık bana...Bahsedeyim ;
Eşim 2 kardeş bir abisi var, yani kaynanamın hiç kızı yok belki bu yüzdendir bana olan ilgisi diyorum ama eltime bana davrandığı gibi davranmıyor. 2008de eşimle sevgili olduk 2010 da annesiyle tanıştırmıştı beni o zamanda bana karşı çok ilgiliydi ben başlangıçta çok yüz göz olmamasından yanayım ben kendimi ne kadar çektiysem kaynanam bana daha da yaklaştı bende memnundum bu durumdan çünkü kendisi çok iyi bir insan çokta seviyorum onu ama gün geçtikçe hareketlerini daha da abartıyor.Artık bunalmaya başladım.
Durup durup sarılmalar, şap şup öpmeler sıkılıyorum ,başımı alıyor omzuna yatırıyor, saçlarımı okşuyor ,başımı öpüyor ,ellerimi tutuyor, ellerimin üstüne ellerini koyuyor daha da saymayayım.. Bir şey de diyemiyorum ama küçük çocukta değilim ki ,eşimle beni her cumartesi kahvaltıya çağırıyor evleneli 2,5 ay oldu başlangıçta yeni evliyiz diye bir şey demiyordu şimdi her hafta sonu evinde görmek istiyor bizi, sofrada da yanıma oturuyor devamlı ağzıma bir şeyler veriyor küçük çocukmuşum gibi istemiyorum annecim diyorum offluyorum sıkıldığımı belli ediyorum al al olur mu aç ağzını yavrum gibisinden laflar ediyor sıkılıyorum eşimi de kimin şımarttığı belli.. Tamam çok iyi kadın şükürler olsun bir sıkıntımız yok fakat bu ilgisinden bunaldım eşime göre gayet normal, bir şey dediğimde hiç oralı olmuyor daha ne istiyorsun diyor gülüyor bana , napayım kalbini kırmadan kaynanama nasıl söylerim ? Diyorlar sen söylersen kırılır eşin söylesin , öyle mi olmalı?
ne güzel bir anne gibi benimsemiş sizi. dana nolsun.
ne güzel bir anne gibi benimsemiş sizi. daha nolsun.
BULMUŞDA BUNUYORSUN YA SÜREKLİ LAF SOKAN OĞLUNU DOLDURUP ÜSTÜNE SALAN ARKANDAN KONUŞAN,GECE GÜNDÜZ KAYNANAN YÜZÜNDEN KAVGA EDEN BİR ÇİFT OLSAYDINIZ NE YAPARDIN BENCE KIYMETİNİ BİL KİBARCA UYAR BEBEKMİYİM ANNE BEN BÖLE İLGİLERE ALIŞIK DEYİLİM DE GEÇ AMA YİNEDE BENİM HOŞUMA GİDERDİ:119:
Bende onu düşünüyorum şimdiden böyleyse hamile kalırsam ne hale gelir :)
benımkıde boyleydı..
ama hıc samımı gelmıyordu.
saolsun bellı ettı kendını.
tamamen küstürdüm
hıc görüşmüyoz.
oh bee.
Valla işin zor bu kadar ilgide hakkaten sıkar. İnsan kendi annesi yapsa bile rhtsız olur sanki..Hamileliğimin ilk zamanlarında kendi annemi çok küstürdüm aman kızım, kaldırma indirme ayy dedim anne yeter hastalıklı gibi davranma bana..Küstü, ağladı yazık sora bıraktı neyse..Sen de uzak durmaya çalış bi kaç kez söyle istersen anne daraltma beni filan diye..Bir iki küser sonra alışır gibi. Kahvaltı işine gelince her seferinde gitme mesela, gidincede uzağında otur ki yaklaşamasın böyle taktikler işe yarar belki..
belki kadın bir kıza hasretti onu da seninle buldu.emin ol burada gördüğün hakaret yiyen, körü muamele gören kadınlar kadar bunaltıcı değildir durumun.ilgiszlik gibi aşırı ilgi de belki bunaltıcı ama bunu kırmadan konuşarak tatlı dille ifade etmek en güzeli.
Evet kızı olmasını çok istemiş bende ona yoruyorum bana olan ilgisini.. Biliyorum halime de şükrediyorum , konuşucam umarım bana kırılmaz...
Doğru söylüyorsun o konuda haklısın başlangıçta benim de hoşuma gidiyordu ama gün geçtikçe daha da abarttı, geçenlerde bize yemeğe geldiler yine yanıma oturdu çorbayı üfleyerek bana yedirmeye çalışıyor böyle bir hal aldı artık gelin kaynana ilişkimiz
Doğru söylüyorsun o konuda haklısın başlangıçta benim de hoşuma gidiyordu ama gün geçtikçe daha da abarttı, geçenlerde bize yemeğe geldiler yine yanıma oturdu çorbayı üfleyerek bana yedirmeye çalışıyor böyle bir hal aldı artık gelin kaynana ilişkimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?